- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Кавовий
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
Класний кабель за свої кошти. Довго шнурок та швидко заряджає.
- Сергій Г***Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Кавовий
Дуже дорого виглядає, за такі гроші топ.
- Влад П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Кавовий
- Влад С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
Купил кабель
Работает нареканий нету
Приятно удивил подарок со вторым кабелем:)- Переваги:
- Хороший кабель, качество на порядок выше цены
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Лилия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
На вид очень крепкая. Покупала 5 месяцев назад и до сих пор отлично заряжает.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Не обнаружила
- ТарасПродавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний
Рекомендую к покупке отличный кабель за нормальные деньги.
- Переваги:
- Отличный кабель хорошо заряжает покупкой полностью доволен !
- Недоліки:
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Синій
На удивление хорошо и долго работает. Покупал как дополнительным на запас. Заряжает айфон как и оригинальный, сам кабель выполнен не плохо и дизайн не плохой. За такую цену лучше оригинала. Покупал 13 мая 2018. Посей день целый и работает.
- Переваги:
- Качество
- ИванПродавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Синій
Очень быстро заряжает, выглядит очень крепким. Крутой внешний вид.
- Михайло Г***Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Синій
Хороший кабель
- Переваги:
- Рекомендую
- ЕвгенияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
Хороший и качественный шнур. Покупала 2 штуки(на работу и домой). Оба отлично работают,телефон не тупит,зарядка идёт быстро. Для сравнения-покупала шнур другой марки вдвое дороже -поработал месяц и вышел из строя (не идёт заряд). Так что цена-качество данного кабеля на уровне.
- Переваги:
- Цена,качество,длина
- Недоліки:
- Пока не обнаруженны
- An G***Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний
Зачем платить больше, Хорошие провода по адекватной цене. Оригинальный провод продержался меньше года, этот выглядит очень надежным
- Марина Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний
швидко доставлено, відповідає заявленим якостям
- Макаревич Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний
Кабель чудовий,зручний,заряджає швидко.Замовлю ще декілька штук.
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
Відмінний товар.
- Микола Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
Добрий кабель, рекомендую.
- Переваги:
- червоненький)
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
Покупала кабель, как второй на работу и в связи с тем, что стандартный кабель к последним версиям айфонов идёт с выходом type-c, что не очень удобно, когда у тебя куча рабочих адаптеров под стандартный выход usb, да и на работе мало у кого можно одолжить адаптер с type-c т.к. это пока что новинка.
Данный продукт в работе проявил себя хорошо, нареканий нет спустя месяц использования. Сам кабель достаточно прочный и надёжный, длина больше среднего. Товар рекомендую!!- Переваги:
- Длина и прочность кабеля, бюджетная цена
- Недоліки:
- За месяц использования не обнаружено
- aleks1000Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.6. Колір: Чорний
Покупаю кабеля только этой марки-качество всегда отличное!Этот не стал исключением,всё работает без нареканий.Заказал ещё один.Почему у других пользователей перестаёт работать ,не знаю.Скорее всего человеческий фактор виноват(небрежное пользование).
- Переваги:
- Всё
- Недоліки:
- Артем А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Кавовий
Отличный кабель за свои деньги, видно что качественный!!! Заряжает на ура! Полет 1 месяц. Рекомендую!
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- НЕТ
- ДимаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Синій
Провод огонь!iPhone и iPad заряжает отлично!Никаких табличек типа"Данный девайс вероятно не поддерживается"нет!
Кабель имеет сертификацию от Apple так что проблем с совместимость нет!Рекомендую!
Заказывал по Новой Почте- Переваги:
- Быстрая зарядка,сертифицированный,качество провода,оплётка!
- Vlad
чего то я не нашёл этот кабель в списке сертифицированных MFI на сайте Apple
- Виталий И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Темно-синій
Так как кабель не подошёл то оценить плюсы и минусы не представляется возможным
- Переваги:
- Не оценил
- Недоліки:
- Не выявлены
- Соколенко В***Відгук від покупця. Продавець: Smart megapolis. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
Добра якість за помірну ціну
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не виявив
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
Якісний шнур, рекомендую!
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо Вам за відгук.
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Оперативно, якісно, рекомендую
Представник постачальникаДобрий день, Валерію! Дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що Ви залишились задоволеним нашим продуктом!
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Кавовий
- Недоліки:
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
Не первый раз беру провод этого производителя. Старому уже 2 года. И никаких проблем с ним!
Нужен был покороче. Приятный на ощупь и по качеству тоже.- Переваги:
- Хороший кабель.
- Недоліки:
- Пока нет.
- Губарь с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Кавовий
доставка быстрая, работает
- Переваги:
- работает
- Недоліки:
- НЕТ
- Оля П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Кавовий
Пользуюсь уже полтора месяца. Изначально провод покупала в машину, чтобы заряжать в дороге. Более требований у меня не было.
- Переваги:
- Сопоставление цена-качество супер, не дорогой, прослужил дольше, чем ожидалось.
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Lera S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний
Шнур супер! Уже 5 месяцев работает. Я рада. Отличное сочетание цены и качества. Спасибо)
- Переваги:
- Работает уже 5 месяцев
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Червоний
Покупая данный кабель, особо не рассчитывал на хорошее качество но сильно ошибался. Отличный, длинный, эластичный кабель.
- Переваги:
- Качественный, аккуратный, легкий
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний
За свои деньги очень достойный кабель. С телефоном не ругаются, заряжает, подключается к компьютеру. Без проблем. Качество оплетки и самого кабеля на высоте. Внушает доверие. Выглядит на много надежнее чем родной.
- Переваги:
- Качество. Тактильные ощущения.
- Недоліки:
- Длинна. Длиннее чем родной кабель, иногда не очень удобно. Но может кому-то как раз такой и нужен
- Константин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
Хороший кабель за такую цену :)
- Переваги:
- Внешний вид, цена :)
- Недоліки:
- Пока нет :)
- Константин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Синій
Хороший кабель за такую цену :)
- Переваги:
- Внешний вид, цена :)
- Недоліки:
- Пока нет :)
- Roma S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
Кабель дуже подобається на вигляд, користуюсь другий день, покищо задоволений, побачим як буде далі..
- Переваги:
- Ціна, вигляд
- Недоліки:
- покищо не виявив
- ГостьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний
Хороший та якісний кабель!
- Переваги:
- Зручний та міцний
- Недоліки:
- Нема!
- Александра Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Кавовий
крепкий, эластичный провод, вызывает доверия
пользуюсь как запасным уже пол года- Переваги:
- сделан качественно