- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Дуб Сонома
Гарний модуль,
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Марино! Щиро дякуємо за приємний відгук! Нам дуже приємно знати, що меблі Вам сподобались.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Дуб Сонома
Надіслали дуже швидко, по комплектації доповню потім(ще не зібрали)
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Юліє! Велике спасибі за позитивний відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів.
- Віктор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір фасаду: Дуб крафт білий. Колір корпусу: Білий
Швидко зв'язалися, все обговорили. Дякуємо, будемо замовляти ще.
- Переваги:
- Гарна якість модуля та упаковки
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Вікторе! Ваші добрі слова — це найкраща подяка для нас! Дякуємо, що поділилися враженнями. Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Дуб Сонома
Модуль чудовий. Купували для дачі під духову шафу. Зібрали швидко, комплектація була повна, пакування бездоганне. З продавцем обговорили деталі та дату отримання,все прийшло вчасно.
Ще й отримали заохочувальні бонуси на наступні замовлення.
Дякую!- Переваги:
- Ціна,якість.
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Людмило! Дякуємо за Ваш теплий відгук і фото! Нам важливо знати, що Ви задоволені своїм вибором. Нехай ці меблі радують Вас щодня!
- Гадомська Н***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома
Рекомендую, гарна якість тумбочки, швидка відправка, швидко зв'язується з покупцем.Ще не встановили, але все на вищому рівні.Буду замовляти у Вас ще.
- Переваги:
- Чудова якість, гарне пакування
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Наталіє! Дякуємо, що приділили час та поділились фотографіями та враженнями від покупки.
Бажаємо, щоб меблі слугували Вам довгі роки, та чекаємо на Вас за новими покупками)