Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Кухонний модуль Еверест Еко Ніз духовка 600 без стільниці Білий,Дуб крафт білий 60х46х82 см

Код:  502520479
Оцінка користувачів 5/5
  • Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Дуб Сонома

Гарний модуль,

• Продавець  Mobiliario

Добрий день, Марино! Щиро дякуємо за приємний відгук! Нам дуже приємно знати, що меблі Вам сподобались.

• Юлия

Надіслали дуже швидко, по комплектації доповню потім(ще не зібрали)

• Продавець  Mobiliario

Добрий день, Юліє! Велике спасибі за позитивний відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів.

• Віктор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір фасаду: Дуб крафт білий. Колір корпусу: Білий

Швидко зв'язалися, все обговорили. Дякуємо, будемо замовляти ще.

Переваги:
    Гарна якість модуля та упаковки
    • Продавець  Mobiliario

Добрий день, Вікторе! Ваші добрі слова — це найкраща подяка для нас! Дякуємо, що поділилися враженнями. Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!

• Людмила

Модуль чудовий. Купували для дачі під духову шафу. Зібрали швидко, комплектація була повна, пакування бездоганне. З продавцем обговорили деталі та дату отримання,все прийшло вчасно.
    Ще й отримали заохочувальні бонуси на наступні замовлення.
    Дякую!

Переваги:
    Ціна,якість.
    • Продавець  Mobiliario

Добрий день, Людмило! Дякуємо за Ваш теплий відгук і фото! Нам важливо знати, що Ви задоволені своїм вибором. Нехай ці меблі радують Вас щодня!

• Гадомська Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома

Рекомендую, гарна якість тумбочки, швидка відправка, швидко зв'язується з покупцем.Ще не встановили, але все на вищому рівні.Буду замовляти у Вас ще.

Переваги:
    Чудова якість, гарне пакування
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Наталіє! Дякуємо, що приділили час та поділились фотографіями та враженнями від покупки.

Бажаємо, щоб меблі слугували Вам довгі роки, та чекаємо на Вас за новими покупками)