ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Набір мисок з кришками з нержавіючої сталі кухонні миски для змішування салатники для зберігання 5 штук 5 л / 4 л / 2,5 л / 2 л / 1,5 л з терками

Є в наявності

4.7/5
Оцінка користувачів 4.7/5
  • Олександр А***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

Давно хотів ці ємності, в приготуванні дуже зручно, сподобалось особливо що кришки є, ну і тертушка, поки не використовував але повинно бути зручніше ніж звичайною

Переваги:
    Чудовий вигляд, практичні, кришка
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  SmatX

Вітаємо, Олександре! Щиро дякуємо за ваш відгук та здійснення давньої покупки!

Нам дуже приємно, що набір мисок виправдав ваші очікування.

Нехай набір служить довго та робить процес приготування страв ще легшим і приємнішим.

• Елена Л***

Крута штука!
    Нарешті менше сміття від процесу приготування на кухні все одразу треться всередину

Чекаю ще завершення ремонту щоб випробувати на кухні
    Але потребує додатково стійку для кришок бо їх багато

• Продавець  SmatX

Доброго дня, Олено! Дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого магазину.

Раді, що функціонал із вбудованими терками робить приготування чистішим та зручнішим. Бажаємо швидкого завершення ремонту та приємного користування на новій кухні!

• Любов Т***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

Додаю ще один відгук, розмітка в мисках майже вся не відповідає реальності, наносили її напевно як заманеться

Переваги:
    Зручний набір, гарні кришки, як на довго вистачить не зрозуміло
    Недоліки:
    Кришка одна не тримається, розмітка не відповідає
    • Продавець  SmatX

Доброго дня! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Ми обов'язково передали цю інформацію на виробництво та відповідальним менеджерам для перевірки

• Любов Т***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

Набір відповідає заявленому, тільки один недолік: кришка на 2.5л спадає, зовсім не тримається. Тертки ще не використовувала, на перший погляд гострі.

Переваги:
    Дуже гарний, нанесена лазерна розмітка по літражу, прорезинене дно, добре тримає тертки
    Недоліки:
    Одна кришка взагалі не тримається
    • Продавець  SmatX

• Олена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

Дуже гарні і зручні.доставка дуже швидка.. гарно упаковано. Купувала на дарунок.дочка в захваті!!

Переваги:
    Зручність і гарна якість
    Недоліки:
    Це недолік в побажання! Краще щоб кришки були м'якіше а не пластік
    • Продавець  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Інна Ф***

Дуже гарні миски, зручні

Переваги:
    Їх багато, функціональні
    • Продавець  SmatX

• Ліда С***

Гарна якість.

• Галина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

Набір мисок мені дуже сподобався. Вони зручні у користуванні, гарні на вигляд. Сподіваюся на їх довговічність. Дякую. Рекомендую.

Переваги:
    Наявність кришок і терок
    Недоліки:
    Не бачу
    • Продавець  SmatX

• Єліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

После недели пользования начало стираться блестящее покрытие. Жаль, на вид очень качественные и удобные миски

Переваги:
    Удобно пользоваться
    Недоліки:
    Стирается внутреннее покрытие
  • Мария В***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

Дуже задоволена мисками. Дякую!

• Продавець  SmatX

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою!)

• Анастасия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

Дуже сподобався набір. Зручні миски, якість супер! Рекомендую!

• Продавець  SmatX

Вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Евгений Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

Хороший та якісний набір. Рекомендую!

• Продавець  SmatX

Вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Леонід В***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

Якість хороша, нержавійка виглядає добротно. Салати готувати зручно, все зберігається свіжим під кришками.

• Продавець  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

Набір сподобався, якістю задоволений.

• Василь В***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

Миски гарні, міцні, якість гуд. Можна брати!