Відгуки покупців про Замок для велосипеда тросовий 1.5 м велозамок сталевий на велосипед кодовий спіральний з кріпленням на раму з холдером протиугінний для велосипеда самокату мотоцикла коляски універсальний WEST BIKING Чорний 73570
- Молчан Е***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Топ!!!
- Продавець kidsDM
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку товару! Раді, що замок для велосипеда припав до вподоби та виправдав очікування. Ваша підтримка важлива для нас і допомагає ставати кращими. Бажаємо надійного захисту вашого транспорту та приємного користування покупкою!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Замок гарний, оптимальна довжина, легкий хід коліщаток.
Швидка доставка, дякую продавцю.- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку нашого замка для велосипеда. Раді, що довжина, робота кодового механізму та швидкість доставки вам сподобалися. Ваша довіра дуже цінна для нас. Бажаємо надійного захисту транспорту та приємного користування товаром!
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Якісний замок. Зручний та надійний.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку замка WEST BIKING. Раді, що він здається вам якісним, зручним та надійним у користуванні. Ваша думка допомагає іншим покупцям з вибором. Бажаємо, щоб замок надійно служив і дарував спокій за ваш транспорт.
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все сподобалось?
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку замка для велосипеда. Раді, що товар вам підійшов і все сподобалось. Нехай замок надійно служить і забезпечує безпеку вашого велосипеда чи іншого транспорту. Завжди будемо раді бачити вас серед покупців знову.
- Віталіна О***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Усе чудово.
Доставка швидка
Товар якісний- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку замка WEST BIKING. Раді, що швидка доставка та якість товару виправдали ваші очікування. Цінуємо ваш вибір та довіру до нашого асортименту. Бажаємо надійного користування й безпечних поїздок у будь-яких умовах!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Замок зручний у використанні, жодних ключів, тільки набір 5 цифр
Все дуже подобається
Дякую за такий гарний замок !- Переваги:
- Зручний та функціональний
- Продавець kidsDM
Дякуємо за такий теплий відгук і високу оцінку нашого замка! Раді, що кодовий механізм без ключів виявився зручним, а замок – функціональним у щоденному користуванні. Нехай служить довго та надійно, а ваш транспорт завжди буде в безпеці. Будемо раді новим замовленням!
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Замок чудовий, врятував після поломки старого
- Переваги:
- Зручний, легкий, не клинить
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку замка WEST BIKING. Раді, що він виявився надійним помічником і став у пригоді після поломки старого. Нехай замок і надалі служить довго, зручно та безвідмовно, забезпечуючи надійний захист вашого велосипеда.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дуже зручний і простий у використанні
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого замка для велосипеда. Раді, що він виявився зручним і простим у використанні та виправдав ваші очікування. Цінуємо ваш вибір нашого товару та довіру до нас. Бажаємо надійного захисту транспорту й приємного користування!
- Полад Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все швидко та якісно, дякую!
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку нашого велозамка. Раді, що замовлення було виконане швидко та якісно, а товар виправдав очікування. Дякуємо за вибір нашого товару та довіру. Бажаємо надійного використання замка і приємних поїздок!
- Артем В***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Гарний замок
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку замка для велосипеда. Раді, що товар вам сподобався та відповідає очікуванням. Нехай замок надійно служить і допомагає убезпечити ваш транспорт. Будемо раді, якщо надалі й надалі обиратимете нашу продукцію.
- Ілля Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Замок супер
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку замка для велосипеда! Раді, що товар вам сподобався та виправдав очікування. Нехай замок надійно захищає ваш транспорт і служить довго. Завжди будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Иван Я***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Досить гарний та якісний товар
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що замок виправдав очікування та справляє враження якісного. Нехай надійно служить і допомагає безпечно залишати велосипед чи інший транспорт. Завжди відкриті до ваших подальших покупок і відгуків.
- Вадим Л***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дуже файний замок, простий красивий кріпкий, замовив зразу пару штук
- Переваги:
- Простий у використанні
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку замка WEST BIKING. Раді, що він виявився зручним у використанні, міцним та сподобався настільки, що замовили одразу кілька штук. Нехай замок надійно служить і допомагає зберігати ваш транспорт у безпеці.
- Олексій Т***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все підійшло. Дякую
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і за те, що обрали наш замок для велосипеда. Раді, що товар підійшов та виправдав очікування. Нехай замок надійно служить і допомагає захищати ваш транспорт. Завжди будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Хороший замок
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що замок справив хороше враження. Дякуємо за вибір нашого товару, бажаємо зручного та надійного користування щодня.
- Чудійович Т***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дякую
Рекомендую- Продавець kidsDM
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Товар якісний, раджу!
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Забрала два дні тому , поки працює відмінно, цифри повертаються дуже м'яко і легко,довжина і якість супер !
- Переваги:
- Краще,ніж могло бути
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець kidsDM
- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Поки що замок не поганий.
- Переваги:
- Багато комбінацій
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець kidsDM
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Досить непоганий
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Швидко прийшов товар, якісний, поки скарг немає
- Михайло Т***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Хороший замок
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Советую
- Переваги:
- Длинный
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Швидко відправили.Хороша якість
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Чудовий міцний замок
- Переваги:
- На вгадування пароля знадобиться дуже багато часу
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець kidsDM
- Сергей О***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Замок акуратний, надійний та зручний.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Гарний кодовий замок,по акції дешевше ніж в інших магазинах. единий нюанс прийшов закритий а код ніде не написано хотів вже відправити в зворотному напрямку,але потім методом підбору виявився
00000 )
І ще нюанс якщо температура близько 0 градусів тоді сам трос стає жорсткий але це не критично
Рекомендую- Переваги:
- 5 значний код з можливістю заміни
- Недоліки:
- Якщо мінусова температура стає жорсткий
- Продавець kidsDM
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
На разі досить хороший замок за адекватну ціну. Будемо слідкувати, як себе поведе в експлуатації в майбутньому
- Переваги:
- Якісний
- Руслана М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все супер, ніяких проблем ні з товаром, ні з сервісом не було
- Переваги:
- Швидка доставка, відповідність характеристикам
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Топ за свої гроші і навіть краще за деякі дорожчі.
- Переваги:
- Пластикові цифри: не іржавіють, не дзвонять при перевезенні на рамі.
Довгий але і компактний одночасно. - Недоліки:
- Не виявлено поки що.
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Товар гарної якост i
- Назарій Ф***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дуже якісний. Зручний у користуванні.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Нормальний трос. Один із моїх велосипедів був пристібнутим подібним, поки фанати магазина-конкурента не стирили його, перекусивши гідрокусачками.
- Переваги:
- довжина; немає необхідності возитися із ключем
- Недоліки:
- потрібно обережно поводитися при з'єднанні, щоб випадково не провернути механізм зміни коду
- Продавець kidsDM
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Гарне качество