Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Подвійна стійка вішалка для одягу та взуття Smart Loft Master Rack сталева з полицею White

Оцінка користувачів 4.92/5
  • Сергей А***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Нормальна стійка. Це тонкостінні трубки, здається алюміній, пофарбовані в матовий чорний колір. Розраховані на 35 кг ваги, зверніть увагу і не вішайте увесь свій одяг, інакше похилиться. Трубки придають міцності (квадрат гірше).
    Гарний варіант за 699 грн. Ціна дуже виправдана.

Переваги:
    Ціна, дизайн
    Недоліки:
    За таку ціну немає недоліків
    • Продавець  GETLUX

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Забрала замовлення , швидко збирається , витрумує на разі достатньо багато речей . Продавець швидко обробив замовлення .

Переваги:
    Легка в збиранні
    Недоліки:
    Поки що немає
    • Продавець  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Хороша вішалка, дуже задоволена. Довго обирала і не пошкодувала. Стійка, міцна, легко збирається. Відправили швидко.

Переваги:
    Сподобався розмір, багато одягу вміщується
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Александра А***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Хорошая вешалка, вмещает много вещей, и самое главное что она устойчивая и выдерживает весь вес одежды. Подойдёт как для обычной одежды так и для верхней

Переваги:
    Крепкая
    Стильная
  • Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Доволен вешалкой для одежды. Можно использовать как сушилку для одежды

Переваги:
    Многофункциональная, удобная, легкая, универсальная.
    Недоліки:
    Великовата. Для маленькой квартиры занимает много места.
  • Анастасія С***

Очень классная))

• Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Дуже задоволен покупкою! Вешалка приїхала в надійній упаковці. Головний плюс — зібрав її сам за лічені хвилини, навіть інструкцію майже не довелося дивитися, все інтуїтивно зрозуміло. У використанні виявилася дуже зручною: легка, але стійка, речі висять вільно, не зминаються. Чудовий варіант як для дому так і для дачі. Рекомендую!

Переваги:
    Дуже проста та швидка збірка (впорався за 10–15 хвилин), зручна конструкція, займає мало місця, виглядає акуратно.
    Недоліки:
    Недоліків не виявив
  • Оксана Х***

Дужэ гарна якiсть!
    Займае мало мicта!
    Багато вмешяе!
    Легка сборка!
    Швидка доставка!
    Рекомендую!

Переваги:
    Займае мало мicта
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Сніжана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Замовила цю стійку для оновлення гардеробної зони, і вона перевершила мої очікування! Вішалка виглядає дуже стильно завдяки мінімалістичному дизайну в чорному кольорі. Ідеально вписалася в сучасний інтер'єр. Конструкція подвійна, що дозволяє розмістити вдвічі більше речей. Сталь міцна, витримує важкий верхній одяг та худі без прогинання. Дуже задоволена покупкою, тепер у кімнаті порядок і затишок.

Переваги:
    1. сталева конструкція надійна, не хитається під вагою одягу.
    2. наявність двох рейок і полиці для взуття/коробок дозволяє організувати зберігання
    3. зібрала досить швидко без сторонньої допомоги.
    Недоліки:
    Не виявлено. Повністю відповідає опису та фото.
  • Надія П***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Велика вішалка з надійним кріпленням. Легка у зборі.

Переваги:
    Міцний метал.
    Недоліки:
    Недоліків не виявлено
    • Продавець  GETLUX

• Олег П***

Мені сподобалась

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Дуже задоволена покупкою! Вішак міцний, стійкий і виглядає акуратно. Легко зібрати, займає небагато місця, але вміщає досить багато речей. Зручно, що є нижня полиця — можна скласти ковдри або коробки. Матеріали якісні, нічого не хитається. Ідеальний варіант для невеликої кімнати! Рекомендую

Переваги:
    Дуже зручно, що подвійна, компактна та не хитка, займає мало місця!

• Уляна О***

Доброго дня
    Замовили дитині підлітку в кімнату.Дуже зручна і компактна.Залишились задоволені.Рекомендую продавця.

Переваги:
    Компактно
    • Продавець  GETLUX

• Інна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Купила ещё одну стойку. Предыдущая покупка была сделана в апреле. К сожалению, осталась в Донецкой области. Но спасибо магазину. Стойки есть в наличии. Быстро обработали заказ и доставили

Переваги:
    Металлическая конструкция, легко собирается. Есть все необходимые болты и ключ к ним
    Недоліки:
    На картинке конструкция более мощная. По факту — трубки тоньше в диаметре. Но устойчивая и выдерживает хорошую нагрузку
    • Продавець  GETLUX

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Гарна стійка, легко зібрали. Виглядає міцною

Переваги:
    Міцна
    Недоліки:
    Поки не виявили
    • Продавець  GETLUX

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

В цілому задовлена. Все прийшло, як треба. Процес збірки був не важкий. Правда нюанс був у тому, коли вже на конституцію треба було натягувати "шапочки", то з однієї сторони вони трішки вилазили вверх, через що довелось зони скріплення зафіксувати чорною ізолентою, але вважаю це не настільки критичним

Переваги:
    Конструкція дозволяє компактно та чітко по категоріях розвісити одяг
    Недоліки:
    "шапочки" довелось скріпити ізолентою
    • Продавець  GETLUX

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Дуже задоволена даною стійкою, заказ отримала дуже швидко. Не дивлячись на те що стійка не важка, вона чудово витримує навантаження. Буду замовляти ще одну тому що речей дуже багато

Переваги:
    Дуже легко збирати, на свою вагу дуже міцна
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  GETLUX

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Вішалки чудова! Витримує дійсно достатню кількість речей. Плюс, зручна поличка для сумок, взуття.

Дякую за швидку доставку і якісний товар.

Переваги:
    Міцна

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Дуже сподобалася, надійна та стильна! До цього купувала а магазині дешевшу, вона розвалилася. З цією проблем немає

• Ілля С***

Гарна вішалка

Переваги:
    Легка, і при цьому в зборі конструкція відчувається міцною. Після збирання назовні не стирчить нічого гострого.
    Недоліки:
    Кілька отворів були нерівними, не критично, збірці це не завадило
    • Продавець  GETLUX

• Дарина К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Гарна стійка, все відповідає опису

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Стійка прийшла в повному комплекті, збірка проста - впоралася з нею сама за 15 хвилин.
    Гарна вішалка - вона досить легка, але стійка та міцна за конструкцією. За інформацією виробника витримує навантаження до 35 кг, розвісила речі на обидві рейли, нічого не перекошує і не хитається. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Стійка та міцна
    Недоліки:
    Ледь не зірвала шліц на одному гвинті, тому попередження для кремезних чоловіків - закручуйте ніжно, або попросіть допомоги у жінки )
    • Продавець  GETLUX

• Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Стійка має гарний дизайн, тримає достатню кількість речей та легко монтується

Переваги:
    Гарно вписується в інтер'єр, міцна, вмістка

• Светлана А***

Супер стійка. Те що треба. Зручна та якісна

• Анастасія Б***

Мені сподобалось!!

Переваги:
    Виглядає гарно і легко збирати
    • Продавець  GETLUX

• Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Все супер, товар якісний на свою ціну. Одяг багато поки не нагружав.

• Катерина

Супер зручна,компактна,міцна.Сама зібрала за 15 хв
    Рекомендую!

Переваги:
    Ціна/якість на 100%

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Стійку-вішалку отримала, дякую за оперативність та якість товару, гарних продаж!

• Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Гарна стійка для організації простору в кімнаті. Рекомендую!

Переваги:
    Склалася за 25хв, стійка, компактна.
    Недоліки:
    Ще немає
    • Продавець  GETLUX

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Гарна вішалка,дуже стійка та витримує вагу набагато вищу за вказану в інструкції.доставка до пункту видачі в розетку, відбулась за 5 годин-дуже швидко. Однозначно раджу

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Вішалка стійка, підходить як для довгого, так і для короткого одягу. Ще й поличка внизу є.

Переваги:
    Гарна вішалка. Просто й швидко збирається.
    • Продавець  GETLUX

• Валерий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Дуже зручна і надійна стійка вішалка. Рекомендую.

• Ярина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Дуже зручна та міцна вішалка. Гарно тримає одяг, не деформує речі. Якісний матеріал, виглядає стильно. Рекомендую

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Дякую за посилочку, дуже гарна, комфортна стойка, все супер. Брала чорну.

• Анна

Дякую продавцю,
    Тгвар отримала дуже швидко, вже у використанні, ця стійка чудова !

Переваги:
    Чудова

• Л.Ирм.

Отлично. Рекомендую.

Переваги:
    Леко собирается. Прочная. Удобная. Отлично выглядит. Все хорошо продумано и укомплектовано.
    • Продавець  GETLUX