Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Шприц для ковбаси ручний горизонтальний 2 літра 3 насадки у комплекті ковбасний шприц з насадками

Оцінка користувачів 5/5
  • Святослав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Bazarnyk

Для домашнього використання дуже зручна річ, особливо коли робиш ковбаси сам.

• Продавець  Bazarnyk

Дякуємо за Ваш відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Крістіна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Bazarnyk

Все відповідає опису. Зручний у використанні, якість хороша. Відправили швидко, дякую!

• Продавець  Bazarnyk

Дякуємо за Ваш відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Bazarnyk

Дякую працівникам інтернет-магазину за ввічливе ставлення та чудовий сервіс. Шприц ковбасний горизонтальний на 2 літри отримала - ще не випробувала, але обов'язково поділюся враженнями після першого використання. Бажаю вам процвітання, задоволених клієнтів і успішного розвитку. Нехай кожне ваше замовлення приносить радість покупцям!

Переваги:
    1.Уважне та доброзичливе обслуговування працівників. 2 Швидка доставка. 3.Добре запаковане замовлення. 4.Якісний вигляд шприца ковбасного.
    Недоліки:
    Не виявила.
    • Продавець  Bazarnyk

Дякуємо вам за такий приємний відгук!

Раді, що Вам все сподобалося обслуговування, швидкість доставки та товар.

Бажаємо лише приємних вражень від першого використання й будемо раді бачити вас знову!

• Єгор Ц***

чудова річ

Переваги:
    зручний, великий
    Недоліки:
    немає інструкції щодо того як замінити присоску на кріплення з гвинтом
  • Владимир Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Bazarnyk

Дякую фірмі відправника товарів за підбір та оперативну відправку шприца для ковбас. Дуже задоволений. Рекомендую всім співпрацювати з цією фірмою. Дякую

Переваги:
    Фоновий підхід. Чіткість. Чесність. Оперативність
    • Продавець  Bazarnyk

Щиро дякуємо, пане Володимире, за такий теплий і змістовний відгук!
      Нам приємно, що Ви оцінили якість сервісу та залишилися задоволені покупкою.

Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів!