Відгуки покупців про Набір захисних мішків на блискавці для прання кросівок у пральній машині Lavaggio сумка для захисту взуття делікатних тканин під час прання, 2 шт, білий (104555303)

Код:  503197944
Оцінка користувачів 4.64/5
на основі 244 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Darki
  • тетяна м***

Гарна штука

Переваги:
    Не псує барабан, захищає взуття
    Недоліки:
    Багато води впитує в себе
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Darki. Кількість в упаковці: 2. Колір: Сірий

Якість л***о, купив дві, на одній після першого ж прання розпався шов…

Переваги:
    Жоної
    Недоліки:
    Вистачило на 1 прання
    • Продавець  Darki

Добрий день, Олексію! Нам дуже прикро за цю ситуація! Ми вже написали Вам в особисті повідомлення, для вирішення даного інциденту

• Сєргії У***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий

Мешок отличный, позже буду заказывать еще
    Жаль нет сорного цвета, чтоб стирать с черными вещами

Переваги:
    Быстрая доставка
    Отличная упаковка
    Хорошего качества
    Цена приемлемая
  • Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Darki. Кількість в упаковці: 2. Колір: Жовтий

Хоч пери у них, хоч обіймай вусиками навиворіт ))) в пралці не громихає. Рекомендую

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий

Як знахідка, гарний мішечок…

Переваги:
    Зручний, мʼякий
    • Продавець  Darki

Добрий день, Олена! Дякуємо, за відгук! Приємного користування!

• Станіслав З***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki. Кількість в упаковці: 2. Колір: Сірий

Замовляю вдруге, теща побачила і захотіла теж собі такі. Але 2ий раз прийшли гіршої якості, всередині якісь менші вусика, а найголовніше що в 1му екземплярі замки моцні, тракторні, YKK, а цей раз якісь дешеві біленькі звичайні. Подивимось при експлуатації. Прикро, повторив замовлення, розраховував на ту ж якість за ті ж гроші.

Недоліки:
    Різна партія, різна якість.
  • Петро К***

Рекомендую

• Еліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий

На один раз, на жаль. На кросівка залишилось жовте (на підошві та на швах). Почистила, можна кроси ще носити. Але з чохла прям висить все. Реально після першого прання

Переваги:
    Не фарбує речі
    Недоліки:
    Дорого як для 1 разу у використанні. Частинки залишились на кросах білих
  • Марина Ф***

Хороша якість..

• Вікторія С***

Сподобалось, рекомендую

• Валерій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki. Кількість в упаковці: 2. Колір: Жовтий

Дякую,все прийшло швидко,якість відповідає заявленому.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Александр А***

Після першого використання 1 мішечок порвався

Переваги:
    З першого погляду начебто нормальна якість.
    Недоліки:
    Після першого використання 1 мішечок порвався
  • Наталя Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki. Кількість в упаковці: 2. Колір: Сірий

Прекрасний мішок. Кросівки випрались гарно. В мене 41 розмір - помістились вільно в один мішок. Корисна річ. Рекомендую.

• Екатерина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий

Дякую, за мішок для прання! Дуже швидко прийшов! Дуже м'який і 2 пари кросівок влазить. Розмір кросівок 37. Поралися гарно!

Недоліки:
    Нема поки
    • Продавець  Darki

Добрий день, Катерина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою.
      Будемо раді бачити Вас знову!

• Наталья С***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий

Дуже приємний на дотик мішечок, дві пари кросівок 36 розміру помістились чудово — тепер будемо пробувати, дякую :)

Переваги:
    Якісний матеріал
  • Віктор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

За весь час таке пакування бачу вперше (вакуумне). В "Розетка" відкрити не дали для огляду...

Переваги:
    Все як в описані - міцний, вмісткий, легенький...
    Недоліки:
    Тільки отримав, тому поки немає...
    • Продавець  Darki

Віктор, дякуємо за детальний відгук!
      Ми щиро раді, що змогли і порадувати Вас, і здивувати якістю пакування товару.
      Зазвичай, працівники Розетки дозволяють оглянути товар. В даному випадку, скоріше за все, таке рішення було прийняте через вакуумне пакування.
      Але добре, що все добре )))

Та наголошуємо, що наші покупці можуть бути певні, що за ними зберігається право повернути товар протягом 14ти днів з моменту отримання посилки.
      Це не стосується товарів, які підпадають під категорію, що не підлягає поверненню згідно Закону про захист прав споживачів.
      В такому випадку огляд товару при отриманні є важливим та рекомендованим нами. Так як саме огляд при отриманні, залишає право за покупцем - відмовитися від товару, що є засобом особистої гігієни.

• Владимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Очень качественный чехол для стирки обуви (мягкий и реально большой, мой 45 размер спокойно поместился в него), при покупке обратил внимание, что только у этого продавца написано, что молния японская от YKK, что говорит о более долговечном использовании и хорошем качестве. Сначала заказал один чтобы проверить качество, сейчас дозакажу второй чтобы можно было с комфотном сразу стирать сразу всю пару обуви, хотя супруга сказал, что ее 36 размер сразу два войдет. То есть у кого большой размер обуви как у меня, покупайте сразу две штуки!

Переваги:
    Качество, фурнитура
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  Darki

Володимир, дякуємо за дуже конструктивний та важливий відгук!
      Ви змогли наголосити на важливих деталях даного товару та надали практичні поради, які допоможуть майбутнім покупцям обрати захисний мішок (або мішки), враховуючи розмір взуття.
      Такі відгуки дуже цінні!
      Дякуємо!

Користуйтеся з задоволенням!

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий

Катя вещь

Переваги:
    Хорошо отстирывает
    Недоліки:
    Не нашла
  • Олександр С***

Перед найпершим пранням треба витрусити мішок зсередини від зайвої тканини

Переваги:
    Топ за свої гроші
    Недоліки:
    Трохи лізе зміст спочатку
  • Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Sweet Napoli. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Бомба, взуття як нове після правки

• Марина Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Отлично постирались кроссовки

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій

Якісний мішок

Переваги:
    Розмір
  • Ніна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Main Seller. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий

Для прання взуття те що треба!

Переваги:
    Все
  • Катерина В***

Отримала своє замовлення. Відразу перше, що не сподобалось - інший колір, я замовляла жовтий, отримала сірий, але то таке, колір впринципі не грає для мене ролі. Друге - всередині тканина наче пропаляна, не розумію, як можна такий товар відправляти… через це - негативне враження від постачальника, за що мінус зірка. Решта - наче нормальний товар, побачимо на ділі

Переваги:
    Наче нормальний товар
    Недоліки:
    Всередині пропалений, брак
  • Георгий М***
    Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий

Все супер

• Юлія К***

Супер мешок,обувь отстирывает офигенно.
    Очченнь довольна Цена огонь в огнях .

Переваги:
    Отстирывает офигенно
    Недоліки:
    Не нашла
  • Василь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий

Завдяки цьому товару обув не псується в пральній машинці

• Продавець  Sattil

Дякуємо за ваш відгук!

Раді чути, що мішок став корисним у використанні та допомагає захистити взуття під час прання. Саме для зручності та дбайливого догляду він і створений

Будемо раді бачити вас знову!

• Наталія Л***

Вважаю що перед першим використанням його потрібно було добряче витрусити, А в іншому все ОК, всі свої функції виконує чудово. Якість відповідає ціні.

Переваги:
    Виконує свої функції чудово
    Недоліки:
    після першого прання все взуття у жовтому ворсі, дуже довго довелося вичищати щіткою.
  • Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Basket. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий

Хорошая вещь в доме, кросовки выходят как новые после стирки

• Продавець  Basket

Дякуємо, що обираєте нас! Користуйтеся із задоволенням.

• Лілія К***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій

Після першого прання дитячих кросівок (делікатний режим, віджим 400 об.) сумка ціла, змійка не розстібнулась, кросівки цілі.
    Я залишилась задоволена

Переваги:
    Поки все ок
    Недоліки:
    Поки нема
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ліліє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Алла А***

Зручно для прання.

Переваги:
    Не травмується ні пралка, ні кросівки.
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Алло! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Євген Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий

Хороший великий мішок

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Євгене! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Неоніла
    Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий

Класні мішки) брала зразу два, щоб кожен окремо прати. Але при розмірі 36-37 зразу влізе два.
    Користуюсь активнивно 2й місяць - рекомендую

• Євген П***
    Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

После пары стирок не разваливается, молния тоже работает.
    Своих денег стоит.

• Дмитрий Т***

Відміна річ

Переваги:
    Якісь
  • Инна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій

Доставила швидко, мішок дуже гарної якості. Дуже задоволена покупкою.

Переваги:
    В міський, якісний, зручний