Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Масажний ролик SCOUT GR 33x14 см mod.1.3 салатовий (ролер, валик, циліндр для МФР та йоги, масажер для спини, ніг, рук, шиї) SC-SS33.3-GR

Оцінка користувачів 4/5
  • Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Фіолетовий

Добре проминає м'язи, загалом задоволений

• Valeriy K***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Чорний

Дуже добре підходить для лімфодренажної харядки) ДЯКУЮ якісний матеріал ,думаю довго прослужить)

Переваги:
    Крутий ролер
    • Продавець  TONUS

Валерію, дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще!

• Анжеліка Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Чорний

Хороший масажний ролик, приємна ціна. Покупкою задоволена

Переваги:
    Ціна, якісь
    Недоліки:
    Не виявила
  • Вероника Я***
    Продавець: TONUS. Колір: Фіолетовий

Отличный ролл, полностью соответствует описанию. Мешочек для переноски идёт в комплекте

Переваги:
    Хорошая упаковка
  • Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Салатовий

Дуже якісний витримує понад 100 кг

Переваги:
    Класно масажує в якісний хоч і досить м'який
    Недоліки:
    Трохи брудниться варто брати темніший колір
    • Продавець  TONUS

Анастасия, спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вам все понравилось, обращайтесь к нам ещё!

• Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Чорний

Отвратительное качество, сломался через на втором использовании... лопнула пластиковая основа... хрупкая и не надежная там ограничения по весу, кто больше 100 кг не рекомендую брать...

• Продавець  TONUS

Добрий день, Ігор. Нам дуже шкода, що у вас виникла дана ситуація з товаром. Масажний ролик розроблений для ефективної роботи і має міцну конструкцію, проте він може бути пошкоджений через удари або неправильне використання під час тренувань. Варто уважно перевіряти посилку при отриманні, особливо звертаючи увагу на стан вмісту після транспортування, оскільки можливі різні ситуації. Щоб уникнути проблем під час використання, важливо рівномірно розподіляти навантаження по центру або по всій довжині ролика і не переносити навантаження на краї. Крім того, ролики з порожнистою основою можуть бути більш вразливими, особливо на краях, через особливості їхньої конструкції. Дякуємо за ваш зворотний зв'язок!