- ОлегВідгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Жовтий
Зручна у використанні
- Продавець JuliShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Жовтий
Зажигалка работает! Я хочу сказать массу хороших слов продавцу! Сработали очень быстро, доставка замечательная! Большое спасибо за подарочек! Рекомендую, рекомендую, рекомендую!!!)
- Переваги:
- Все хорошо
- Продавець JuliShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Артем Н***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Синій
Все четко и классно. Много лет с этой зажигалкой не будет никаких проблем.
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений
Компактний, легкий, не займає місця на кухні. Українське виробництво (Green MIX) порадувало якістю
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений
Магазин спрацював ок. Але сама запальничка не працює. Іскра є але газ не запалює
- Переваги:
- Недоліки:
- Газ не запалює
- Виталий О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій
Заказав синього кольору, прислали червону. Забирала теща, написала коли вже оплатила. Навіщо вибирати якщо продавець висилає те що сам хоче, без попередження
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Неуважність продая до замовлвцення
- Продавець StarLight
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук.
Хочемо звернути увагу, що в назві та описі товару зазначено “MIX”, а це означає, що колір товару може відрізнятися залежно від наявності на складі.
Також зазначимо, що вартість товару у нашому магазині є однаковою незалежно від кольору. Інформація щодо іншої ціни стосується пропозицій інших продавців на маркетплейсі та не має відношення до даного замовлення.
Раді, що товар працює справно. При цьому нам прикро, що ситуація викликала у Вас негативні емоції.
Дякуємо за зворотний зв’язок!
- НикВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Червоний
Работает. Подарок пригодился.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Жовтий
Нормальна, ординарна запальничка, яка трохи "гальмує" й не завжди запалює вогонь. Одночасно з цією купили іншу, з гнучким носиком і USB, то та зручніша й користуємося нею.
- Переваги:
- Монолітна і міцна - мабуть, може працювати багато років.
- Недоліки:
- Грубуватий дизайн, не з першого разу запалює вогонь.
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій
Такої безглуздої витрати грошей не очікував. Коли вибирав запальничку до газової плити, то передивився багато варіантів. Ця запальничка не із дешевих, але судячи з відгуків мала бути найкращою. Було кілька негативних відгуків, от на них треба було орієнтуватись. Гроші на вітер.... Можна було придбати дві, три або чотири дешевші запальнички за ці гроші, які відпрацювали б свій час, пару місяців, без "понтів"
- Переваги:
- Жодної переваги
- Недоліки:
- Дорога, неефективна річ.
- Продавець StarLight
Доброго дня.
Шкода, що у Вас склалося таке враження, однак зазначимо, що у відгуку відсутня конкретика щодо несправності або причин невдоволення товаром.
Також звертаємо увагу, що у Вас була можливість скористатися обміном або поверненням протягом 14 днів, а також гарантією 6 місяців у випадку некоректної роботи товару. Жодного звернення з Вашого боку не надходило.
Якщо у виробі дійсно є несправність — рекомендуємо звернутися до нас для вирішення питання напряму в рамках гарантійних умов, які наразі ще є актуальними.
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Зелений
Користуюся вже тиждень - працює добре. Разом із запальничкою приїхав і подаруночок.
- Переваги:
- Працює добре, доставка швидка, дадали подарунок
- Продавець FlashShop
- СергійВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Синій
Товар якісний. Прислали швидко. Доклали подарунок.
- Переваги:
- Відправили навіть у вихідний день. Товар працює. Низька ціна. Був подарунок.
- Продавець FlashShop
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний
Класна запальничка. Не потрібно заряджати.
- Переваги:
- Працює
- АнжелікаВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Синій
Отличная зажигалка!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Зелений
Вже декілька тижнів використовую. Добре працює. Зручна. Нарікань немає. Але треба було спробувати декілька разів підносити до конфорки під різним кутом, щоб зрозуміти як швидше підпалює :)
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Червоний
Все нормально.Працює.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Зелений
Отлично, все работает как надо. Спасибо. Рекомендую
- Переваги:
- Все работает
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій
Користуюсь тільки такими запальничками багато років. Пришов час придбати нову. Працює добре. Зразу запалює. Не треба кілька разів натискати. Задоволена якістю.
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Синій
Всё хорошо работает, сначала с первого раза не получалось зажигать, нужно привыкнуть
- Переваги:
- Работает
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Анна Ф***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій
Все ок, працює.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Синій
Запальничка проста, без зайвих наворотів. П’єзо працює з першого кліку, полум’я стабільне. Використовую для газової плити й іноді для свічок — зручно, що не треба нахилятися з маленькою запальничкою. Пластик не виглядає супердорогим, але тримається добре. За свої гроші — практична річ, яка реально полегшує життя на кухні.
- Переваги:
- все супер
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Зелений
Спасибо большое за оперативность! Зажигалка работает. Отдельное спасибо большое за небольшой подарок (гирляндочку)! Ооооочень приятно!
- Сергій Ф***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений
Треба звикати до п'єзозапальнички,але працює на всі 100%
- Переваги:
- Зручна у експлуатації
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець StarLight
- Арміне Ш***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Синій
Дуже засмучена що купила запальничку російського виробництва, на сайті цю інформацію не вказують !!!!
- Переваги:
- Поки працює
- Недоліки:
- Виробництво росія
- Продавець FlashShop
Дякуємо за ваш відгук. Дуже шкода, що ви зробили висновки, не розібравшись у ситуації. Хочемо запевнити, що ми жодним чином не працюємо з країною-агресором. Товар потрапляє на український ринок через наших постачальників легально, а саме виготовлення відбувається на фабриках у Китаї.
Увезення в Україну здійснюється офіційно, у заводській упаковці.
Сподіваємося, ця інформація допоможе розвіяти ваші сумніви. - Арміне Ш***
На коробці написано все російською мовою!! Штрих код 460 що свідчить про російське походження товару
- Евгения Є***
Штрих код 460 росія. Всі надписи російською. А продавець впарює що то Китай. Працює погано
- Тетяна Є***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний
Зручна
- Переваги:
- Непотрібні зарядки, заправки
- Продавець StarLight
- Світлана І***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій
Запальничка майже не працює.
Разу з 10-го запалює газову плиту. Але вже навіть страшно запалювати, тому що тримаєш комфорку відкритою, газ іде, а не запалюється від запальнички.
Єдине, що втішає, що купила по знижці.
Переваг ніяких.
Хоча покупала по позитивних відгуках.
Може бракована попалася.- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня, Світлано! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.
- Руслан Р***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій
Ще не тестував. Але іскра потужна.
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений
Дякую за покупку.
- Лідія Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений
Заказ получен быстро. Зажигалка работает отлично. Гораздо удобнее, чем использовать спички, чисто. Особенно удобно при включении газовой духовки. Теперь при отключении электричества пользоваться газовой плитой гораздо комфортнее. Покупкой довольна. Работой и обслуживанием в Розетке очень довольна.
- Переваги:
- Удобно пользоваться газовой плитой
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений
Давно искал зажигалку електро , а тут такая крутая штука и без зарядки, просто супер !!!
- Дмитрий О***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Зелений
Запальничка працює чудово! Приємний бонус у вигляді подарунка! Дуже задоволений! Дякую Вам
- Переваги:
- Вже друга на нове місце, перша працює два роки без зауважень
- Недоліки:
- не виявлені
- Продавець FlashShop
- Лариса П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій
- Ярослава П***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Синій
Все працює, товар відповідає зображенню
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець FlashShop
Добрий день, Ярославо! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний
Зручна. Все відповідає опису товару.
- Переваги:
- Працює без заряду або батарейок.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець StarLight
- Ілля Н***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій
Зручна та безпечна запальничка. Працює стабільно.
- Богдан Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений
Пропрацювала півроку, потім вийшла з ладу. Під час експлуатації працювала поганенько, заїдала, Так щоб кожного разу - незпрацьовувала. Не раджу.
- Переваги:
- Пьезо.
- Недоліки:
- Якість.
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня, Богдане. Вірогідніше за все в товарі був певний брак заводського характеру. На сам товар в Вас була повноцінна гарантія впродовж 6-и місяців з моменту отримання товару, тож в цей термін була можлива відправка заміни товару за наш рахунок та повернення товару із браком так само за наш рахунок. Тобто Вам потрібно було звернутися до нас із проблемою та ми б її вирішили. В будь-якому випадку дякуємо Вам за зворотній зв'язок та бажаємо Вам гарного дня!
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій
Не прошло и пару месяцев, перестала работать.
- Переваги:
- Недоліки:
- не рекомендую покупать
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Наталіє.