- Богдан Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Гарний
- Александра А***Відгук від покупця. Продавець: ВІХА. Довжина: 0.2. Колір: Сірий
Спасибо большое за заказ, все понравилось
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Отличный USB можно брать
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Чудовий кабель, якраз потрібної довжини. Купувала для підключення телефону в автомобіль. Підійшов шикарно). Працює добре.
- Переваги:
- Маленький
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Норм кабель
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
працює
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- не виявив
- Артём Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Отлично работает с карплей.
За такие деньги - это просто подарок.
Не надо оригинальных метровых проводов.- Переваги:
- Для авто или повербанка - супер
- Недоліки:
- Не нашел
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Очень удобный! Купила для подзарядки айфона с павэр бэнка, однозначно рекомендую
- Переваги:
- Компактный
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Удобный кабель для использования с павербанком, качество соответствует цене.
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Кабель повністю відповідає своїй вартості, єдине, все ж брав би на 5-10 сантиментів наступного разу, але це я так - на око міряв...
коннектор під 90 градусів підійде не до всіх автомобільних тримачів, все ж прямий коннектор тут більш універсальний. однак це чудове рішення для використання з повербанком або usb хабом, так як не займає багато місця і доволі зручно.- Переваги:
- Нормальна якість
- Недоліки:
- Виявився трішки коротким
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Нормальний кабель для зарядки, працює добре, купляв для Iphone 7 Plus, Iphone 8 також заряджає. Компактно запакований, коштує недорого. Заряджає добре так само як оригінал, по швидкості. Виглядає якісно, тому думаю довго прослужить.
- Переваги:
- Ціна, вигляд
- Недоліки:
- Немає.