Відгуки покупців про Підставка для ноутбука OfficePro CP615G

Оцінка користувачів 4.86/5
на основі 53 відгуки
  • Елена П***

Дуже класна річ

Переваги:
    Ціна, легкість
  • Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Незамінна річ! Дуже зручна і стильна!
    Замовлення відправили швидко.
    Рекомендую!!!

Переваги:
    Легка, зручно з подушечками знизу, матеріал якісний.
    Топ за такі кошти!!!
    Недоліки:

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Іван

Зручний столик

Недоліки:
    Знизу бортик для мишки потрібно було зробити тому що вона постійно зісковзує при нахилах столика

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудова підставка для ноубука.

Переваги:
    Зручна та комфортна в роботі

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

чудовий тримач ноутбуку для роботи в ліжку, трохи замаленький порожок що тримає ноутбук, макбук зі своїм закругленим низом іноді перескакує його, але загалом в роботі, коли руки лежать на ноубуці то він не буде перескакувати цей тримач. на свою ціну норм загалом

Переваги:
    легка, виглядає якісно, головне є тримач ноутбуку, ціна
    Недоліки:
    тримач тримає загалом в роботі буде ок, але макбук доволі легко перескакує цей порожек

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Подставка лично для меня настоящая находка. 17-дюймовый ноутбук идеально подходит

Добрий день,Максим ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Либо я неуклюжий с плохой координацией но у меня пару раз чуть ноутбук не свалился с неё при небольшом наклоне если переносить её вместе с ноутбуком. Mac book pro 13 скользит по покрытию, было бы круто чтобы наверное покрытие было какое-то прорезиненное хотябы по углам. Покупал в основном из-за того что ноутбук просто на коленях очень жарит сильно, теперь не жарит но...тепло очень заметное если высокое энергопотребление ноутбука. Прожаривает и сквозь эту подставку, но не сильно. Остальное всё вполне хорошо, за эти деньги не плохое решение. Покрытие для мышки показывает себя хорошо. Вцелом для ноутбука с диагональю 13 она конечно большая, меньшеия не нашел, но и так нормально, на вырост будет

• Олег Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

На вигляд дуже цікава.Тактильно дуже приємна.
    Ще не користувались,бо це подарунок на Миколая.

Переваги:
    Тактильної приємна.Свої функції 100% буде виконувати.
    Недоліки:
    Не побачив.

• Роман Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Чорний

Дуже-дуже практична. Я задоволений на всі сто. Дякую.

Переваги:
    Найвищий рівень якості.
  • Артур П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудова підставка. Дуже зручна.

Переваги:
    Зручність

• Оксана

Зручна і гарно зроблена.

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Дмитришина Ю***

Легка, зручна.

Добрий день, Юлія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже зручна підставка. Не тисне на ноги. Розмір підходить під ноутбуки 17", стоїть стійко

Переваги:
    Удобно, підходить під описані розміри ноутбуків
    Недоліки:
    Не помітила

Добрий день, Тетяна ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Євгеній Я***

Гарна якість зручна

Добрий день, Євгеній! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користуюся декілька місяців, дуже зручна штука.

Ввечері ставлю на ліжко як підставку для ноуту і для кружки з чаєм.

Вдень ставлю на стіл (тримаю ноут у місці з виіздноі клавіатури а воно низьке), що робить робочу зону трохи вищу і зручнішу.

Добрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Алла Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Зручно працювати якщо в дорозі, або не дома і треба на коліна поставити ноутбук. Для миші зручне місце на підставці. Брала у відрядження. Дуже задоволена. Легка та зручна у транспортуванні (в пакувальній коробці виробника переносилась в дорозі)

Переваги:
    Зручно працювати. Зручно в дорозі.
    Недоліки:
    Не має

Добрий день, Алла! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличная подставка, удобно и в машине и на диване, всем кто работает на ноутбуке в течении дня рекомендую.

Переваги:
    Качество, удобство.
    Недоліки:

Добрий день, Денис! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Максим Щ***

Супер штука, доволен :)

Добрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Товар хороший та зручний у використанні. Легко переносити, мобільне робоче місце. Рекомендую.

Переваги:
    Зручність та легкість
    Недоліки:
    Єдиний момент, це низький борт для ноутбука та те що мишка може зʼїхати під нахилом, але це не криточно. Можна призвичаїтися

Добрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Для тих хто працює в ліжку. Зручний коврик для мишки. Не сумнівайтесь, підставка чудова.

Переваги:
    Зручно.

Добрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олексій К***

Супер очень класная підставка

Недоліки:

Добрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Анна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже класна штука. Добре лягає на ноги, подушки топ. Я боялася що вона буде перевертатися, але стоїть нормально в дуже зручно працювати

Добрий день, Анна! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Даниил К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличная подставка сама по себе лёгкая, места для моего Lenovo legion 5 предостаточно как и для мышки углубление для постановки телефона, подушки для ног мягкие и удобные

Переваги:
    То что мне было нужно
    Недоліки:
    Почти нет

Добрий день, Даниїл! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням!

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже зручно тепер працювати на ліжку і на кріслі)

Переваги:
    Легка, є місце для мишки і телефона
  • Светлана З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Класна підставка для ноута!

Переваги:
    Легка та містка.
    Недоліки:
    Не виявила жодного

Доброго дня, Світлана! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro CP615B та ви отримали зручність. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Варвара П***

Классный подарок

Доброго дня, Варвара! Вдячні за ваш відгук. Дякуємо за вибір нашого бренду OfficePro. Ми дуже раді, що підставка OfficePro CP615B підійшла та бажаємо гарного досвіду у користуванні.

• Валентина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

була трішки пошкоджена, обідране покриття, довелось суперклеем рятувати

Переваги:
    зручно
    Недоліки:
    поки не виявили

Доброго дня, Валентина! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам зручна підставка для ноутбука OfficePro CP615B. У випадку критичної ситуації з пошкодженням для користування, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру.

З повагою, OfficePro!

Доброго дня! Вдячні за допомогу у вирішенні ситуації.

• Мисевич Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже зручна підставка. Для роботи чи серфінгу і не дуже активні ігри саме то. Для шутерів бажано більшу поверхню під гризуна.

Переваги:
    Легка. Широка. 17.3 дюймів встав як на місце. Пінопластові кульки відмінні як наповнювач нижніх подушок.
    Недоліки:
    Легкий. Широкий. 17.3 дюймів важкий (ігровий). Коли піднімаєш за дальню від ноутбука сторону боїшся що підставка переломиться від ваги ноута.

Доброго дня, Роман! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro CP615B. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.

• Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Подставка очень удобная. Материалы приятные . Дочка говорит, что с ней намного удобнее стало работать. Можно использовать, как сидя на диване, так и лёжа в кровати.

Переваги:
    Ноутбук не так сильно греется и не скользит по поверхности. Есть место для телефона.
    Недоліки:
    Углубление под телефон можно было сделать чуть глубже.

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам зручно користуватись підставкою OfficePro CP615B. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.

• Виктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Після підставки з ніжками взагалі кайф. Навіть в коробці доволі легка конструкція. Коштує своїх грошей

Доброго дня, Віктор! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась конструкція підставки OfficePro CP615B. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

дуже міцний матеріал, м'які подушечки які з часо не втрачають форму

Переваги:
    м'які подушки знизу
    Недоліки:

Доброго дня, Ігор! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобались матеріали підставки OfficePro CP615B. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Підставка супер. Коштує своїх грошей. Всі мої вимоги до неї задовільнено на 100%
    Дякую!

Переваги:
    Підставка супер
    Недоліки:
    не виявлено

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що підставка OfficePro CP615B повністю відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Ирина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Неймовірно зручна підставка!Для роботи вдома взагалі просто незамінна річ.Не гріється ноут, не заважає ногам, мега приємний бонус у вигляді підставки для телефону, це дууууже зручно))Мишка також добре ковзає по поверхні килимка що вбудований у підставку. Єдине чого не вистачає, то місця для чашечки з кавою
    Але то вже нюанси))

Переваги:
    Зручна у використанні, легка і легка
    Недоліки:
    Однозначно немає

Доброго дня, Ірина! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже щасливі, що ви отримали виключно позитивні відчуття у користуванні підставкою для ноутбука OfficePro CP615B. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні.

• Михайло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший апгрейд для зручності за свої гроші, іноді працюю на кріслі-мішку і для такого сценарію підставка те що треба.

Переваги:
    зручно та недорого

Доброго дня, Михайло! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що підставка для ноутбука OfficePro CP615B зручна вам у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.

• Марина М***

Удобная вещица)

Переваги:
    Удобная,
    Недоліки:
    Пока нет

Доброго дня, Марина! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже щасливі, що ви отримали зручність у користуванні підставкою OfficePro CP615B. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Марина Л***

Все супер

Доброго дня, Марина! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що підставка для ноутбука OfficePro CP615B повністю відповідає вашим очікуванням. Бажаємо зручності та легкості у користуванні нашим товаром.