Відгуки покупців про Крісло-гойдалка Cappone, 80x126x92, Графіт
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: CPN
Дуже зручне, вміщає двох дорослих людей і одного кота ))), або одна людина може розлягтися хоч боком, хоч впоперек. На поручні додала подушки, бо тверді.
Для такого крісла - ціна/якість вогонь!- Юлія Б***
поділіться, будь ласка, яким чином подушки додали ?
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: CPN
Прикольне крісло
- Переваги:
- Збирається легко, саме по собі легеньке.
Доволі широке, можна розміститися з котом) Зручне
Відправка дуже швидка. - Недоліки:
- Місцями видно (на трубах), що фарба нанесена поверх іржі, тож вона облазить або скоро облізе, треба буде обробити і пофарбувати
- ФедірВідгук від покупця. Продавець: CPN
Чудове крісло, витрумає 130кг мене та малого разом, навіть не скрипить при цьому :)
Подушку одразу засунули в пральну машинку, покрутила без проблем легко віджала.
Під час зборки, верхня поперечина під кріпленням спинки встає з великим зазором, треба притиснути раму, надивити різблення бовта та затягнути, бовт притягне раму так, як треба.- Переваги:
- Легке, дуже широке, подушку легко прати
- Недоліки:
- Трохи пришлось прикласти зусиль при зборці
- юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: CPN
Відпочивати влітку на вулиці просто чудово.Гарно що є відео інструкція.
- Переваги:
- Зручне,легко збирати
- Заборська І***Відгук від покупця. Продавець: CPN
Прийшов товар з подушкою оранжевого!!! кольору, замість графітового. На фото, зверху подушка одівається на каркас - в реальності ні. І матеріал подушки виглядає на фото набагато товщим, ніж є.
- Продавець CPN
Дякуємо Вам за чесний відгук. Нам дуже шкода, що покупка залишила у Вас не зовсім приємні враження.
Перепрошуємо за ситуацію з кольором подушки — ми обов’язково передамо інформацію на склад для додаткової перевірки комплектації товару. - Заборська І***
Продавець виправив свою помилку і замінив подушку, на сірий, необхідний, колір. Дякую!!!