- Василь В***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська
Відмінно
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: NewMart. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Продавець відправив замовлення швидко, щодо клавіатури, то вона дуже класна за свої гроші, всі ніжки відкриваються)
- Продавець NewMart
Дякуємо Вам за відгук ). Мирного неба!
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Сірий з білим. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Внешний вид 10/10
Звук клавиш достаточно громкий для окружающих, но мне все нравится
Импакт ощущается так сказать- Переваги:
- Хороший вариант за свою цену
- Недоліки:
- Громкая, не нашёл програмного обеспечения
- Єлизавета Г***Відгук від покупця. Продавець: ByteMart. Колір: Білий з фіолетовим. Тип механічних перемикачів: Ajazz Sea Salt Switch. Розкладка: Англійська
Класна клавіатура, підключається лише по проводу. Світчі приємні, не дуже голосні, клавіші якісні, ОЕМ профіль. Підсвітка насичена, змінює яскравість/вимикається. В софті налаштовуються всі клавіші окрім роллеру. Українського гравірування не має.
- Продавець ByteMart
Дуже дякуємо вам за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені!:)
- Євген Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Ajazz Red Switch. Розкладка: Англійська / Українська
Дуже приємний звук клавіш, дуже зручне натискання! Особливо гарна підсвітка.
Мінімалістична крута клавіатура, і до того ж не за всі гроші світу!- Переваги:
- Якість, приємний звук натискання
- Недоліки:
- Важка трішки)
Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- Єгор К***Відгук від покупця. Продавець: NewMart. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Cyan Switch. Розкладка: Англійська
Ця клавіатура на мою думку найкраща с усіх бюджетних ігрових варіантів які я бачив
- Переваги:
- Приїхала дуже швидко, у відмінному стані, займає не багато місця на столі.
- Недоліки:
- Коробка приїхала трохи пом'ята.
- Тимур Т***
Там тільки голуба підсвітка?
- Єгор К***
Так, тільки голуба
- Продавець NewMart
Вітаємо, так, підсвітка тут тільки одного кольору - блакитний
- Тимофій Ш***Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Клавіатура гарна, все працює. Писав вам про наліпки з кирилицею, але їх так і не поклали(
- Недоліки:
- Не доклали наліпки
- Продавець DEV1CE
Вітаємо! Наліпки вам відправили, можете переглянути це у додатку Нової Пошти. Гарного дня. DEV1CE
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Топчик, быстро приехала, все чотко, к размеру привык за 15 минут
- Переваги:
- Софт, тайпинг, комплектация, размер
- Недоліки:
- Коробка приехала немного с дефектами
- Арсеній М***Відгук від покупця. Продавець: NewMart. Колір: Чорний + Сірий + Жовтий. Тип механічних перемикачів: Bright Moon Switch. Розкладка: Англійська
Дуже класна клавіатура пришла раніше на один день тихі світчі і є захисна кришка все класно меня дуже сподобалась клавіатура
- Переваги:
- Дуже класна підсвітка и світчі класні
- Недоліки:
- Немає/Не знайшов
- Продавець NewMart
Дякуємо за відгук ). Мирного неба!
- Давід Ш***
Можна запитання, чи в цій клавіатурі є укр кирилиця чи тільки англ
- Арсеній М***
Тіки англ
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Дуже приємна для використання клавіатура.
Тихі червоні світчі радують, особливо після моєї минулої клавіатури з синіми ця взагалі як безшумна.
Гарна підсвітка, дуже зручно регулювати гучність колесиком, усе працює без нарікань.
Також добре що є full NKRO та можна натискати де завгодно та скільки завгодно клавіш одночасно.
Бортики на клавішах F та J добре відчуваються, тому легко позиціювати руки коли треба писати наосліп.- Переваги:
- Доклали котика :3
- Недоліки:
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
ход клавиш мягкий,срабатфвают кнопки почти с верху,тоесть чуток прикоснулся и она уже нажалась
кнопка пробел-мое почтение,так и хочеться ее нажимать,клава очень тихая(если смотреть обзоры на ютуб например
не сказал бы что минус но без крилицы очень не привычно,но ето пока
Своих денег однозначно стоит- Переваги:
- клавиатруа хорошая,2 подставки под ножки(тоесть можно сделать высоко можно средне)
- Недоліки:
- не сказал бы что минус,но наклей с кирилицей или предложение от продавца с гравировкой клавиш я бы согласилс бы
- Ярослав
Клавиатура из китая, тоесть продавец не делает ее сам, есть такая штука как кейкапы, которые можно докупить.
- Максим А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Ajazz Red Switch. Розкладка: Англійська / Українська
Пацаны я отвечаю, имбовей чем эта клава ещё не видел, берите пока по скидке, я ручаюсь
- Переваги:
- Топ
- Недоліки:
- нету
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: CyberDevice. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Клава хорошая тайминг отличный подсветка регулируется все отлично
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: HeadCat. Колір: Білий з фіолетовим. Тип механічних перемикачів: Ajazz Sea Salt Switch. Розкладка: Англійська
Клавіатура класна. Дуже круто світиться, дитина в захваті
- Даниїл Л***Відгук від покупця. Продавець: PlayFox. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
AJAX AK-820 перевершив мої очікування. Зручний, надійний і простий у керуванні. Працює стабільно, без зависань. Однозначно рекомендую тим, хто шукає якісний товар за доступну ціну.
- Переваги:
- Хороше співвідношення ціни та якості
Стильний дизайн
Компактний розмір
Хороша комплектація (все необхідне є в коробці) - Недоліки:
- Трохи голосна
- Алена П***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Хороша клавиатура,дитині сподобалось,все працює,дуже гарна
- Переваги:
- Дуже гарна
- Недоліки:
- Матвій С***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Чотка
- Антон З***Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Сірий з білим. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Продавець ввічливий, одразу вирішив всі мої питання. Відправив одразу
Дуже вдячний таким продавцям!- Переваги:
- Одразу відповідає на питання та вирішує
- Тімур Л***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Клава очень понравилась, рад то что купил денег она таких стоит Я думаю, если кому деньги не жалко то советую купить протестить, вам она тоже очень понравиться как и мне
- Переваги:
- Коробка немного с дефектами, а так все супер
- Кирилло Ч***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Дуже гарна клавіатура рекомендую
- Переваги:
- За свою ціну найкраща
- Недоліки:
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Гарна, якісна, клавіатура
- Переваги:
- Якість, матеріали, звук свічів
- Недоліки:
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Дуже хороша клавіатура.Син задоволений!!))
- Переваги:
- Компактна і зручна
- Недоліки:
- Владислав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Хороший товар
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Великолепная клавиатура
- Переваги:
- Качество
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Якісна клавіатура, замовляла на подарунок, все сподобалось. Продавець чудовий, швидко відправив замовлення)
- Переваги:
- Співвідношення ціни/якості
- Кирило П***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
очень классная клавиатура
- Переваги:
- цена и качество
- Недоліки:
- нету
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
за свою ціну топ
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Очень классная клавиатура, всем советую!
- Переваги:
- Приятный тайпинг для красных свитчей
- Недоліки:
- Помятая коробка
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: NewMart. Колір: Сірий з білим. Тип механічних перемикачів: Moon Yellow Switch. Розкладка: Англійська
Клавиатура дуже якісна, прийшла в гарному стані все працює, я задоволений!
- Продавець NewMart
Дякуємо за відгук! Мирного неба!
- артрем о***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська
клава хорошая звук приятный
- Переваги:
- звук, размер, качество
- Недоліки:
- мало видов подсветки
- Герман З***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
перша моя 75 клава, звук краще ніж в обзорах що я дивився в тік тоці та ютубе, за свої гроші гарна 75% клава
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Gam1ngZone. Колір: Чорний + Сірий + Жовтий. Тип механічних перемикачів: Bright Moon Switch. Розкладка: Англійська
Супер клавіатура, у порівнянні зі старою моделлю, кнопки працюють тихіше, але тактильно все супер. Поціновувачі механіки будуть задоволені. Брав на подарунок юному геймеру.
Особлива подяка магазину за нереально швидку відправку!- Переваги:
- Механіка, тихіше працюють кнопки
- Недоліки:
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Дуже гарна клавіватура але помінялися місцями ALT і WIN проте це дуже просто вирішується комбінацією клавіш Fn і Space (ця комбінація скидає клавіатуру до заводських налаштувань)
- Переваги:
- Недоліки:
- Помінялися місцями ALT і WIN
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Gam1ngZone. Колір: Чорний + Сірий + Жовтий. Тип механічних перемикачів: Bright Moon Switch. Розкладка: Англійська
Швидко, та якісно
- Наталія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Ajazz Red Switch. Розкладка: Англійська / Українська
Все добре
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Ajazz Red Switch. Розкладка: Англійська / Українська
Хороша клавіатура за не великі гроші. Не дуже гучна
- Переваги:
- Ціна, якість