Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Ліхтар Westinghouse RETRO 4W LED Filament WF242 Type-C з функцією Power Bank ) (m464125)

Оцінка користувачів 4.32/5
на основі 103 відгуки
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Топ ліхтар, найкраща покупка року. Корисна штука, дуже подобається

Переваги:
    Зарядка USB type C, довго працює від одного заряду, плавне регулювання яскравості, можна ходити по дому тримаючи його високо у руці наче ти старий дід
    Недоліки:
    Жодного!!!!
    • Павло

"можна ходити по дому тримаючи його високо у руці наче ти старий дід"

Ваш коментар продав мені цей ліхтар

• Олексій

Ще треба підіймати, примружувати очі і питати: "Хто тут в біса є?"

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Гарний ліхтар. В першу чергу впадає в око через свій дизайн у стилі ретро. Але світить непогано, навіть книжку почитати можно. До того ж, функція повербанку хоч і не велика, проте зайвою не буде.

Переваги:
    Приємний дизайн. Добре світить.
    Недоліки:
    Поки не виявлено.
    • Представник бренду

Дякуємо за вибір продукції Westinghouse. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Просто чарівний ліхтарик! Атмосферний, вінтажний, довготривалий у роботі, заряджається доволі швидко. Причепила його до світильника на новорічну гірлянду, і тепер як божевільна чекаю відключень світла. :) Замовляйте - створюйте собі свято. :)

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Якісний ліхтар та не замінний в теперішній ситуації.Отримав з повністю розрядженою батареєю, але зарядився до 100 % за півтори години.Два режима(жовтий теплий та жовтий з білим).Вирішив з'ясувати на який час його вистачить...В режимі (теплий жовтий)максимальна яскравість,працював безперервно 16 годин- залишилось приблизно 25% батареї і я його вимкнув. Мені цього вистачило.

Переваги:
    Надійний,яскравий,гарний дизайн.
    Дітям має сподобатися в якості нічника,регулюється яскравість.
    Матеріали якісно виглядають, не було відчуття,що тримаєш в руках дешевий виріб.
    Раджу всім.
    Недоліки:
    Прийшов з повністю розрядженою батареєю.
    • Представник бренду

Дякуємо за вибір продукції Westinghouse RETRO. Просимо вибачити за незручності через повністю розряджений акумулятор бо його необхідно заряджати раз на 3 місяці, якщо він не використовується.

• Зоя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Це вже не перший мій ліхтар Westinghouse, до цього брала великий для автівки. Що сказати - якісний, стильний, дуже довго тримає заряд. Я дуже задоволена, люблю якісні речі. Певно, відстежуватиму знижку й куплю ще й собі, й подрузі на подарунок.
    У мирному житті використовуватиму для посиденьок надворі з глінтвейном й ковдрою))

Переваги:
    Якісний, зручний, легкий, надійний виробник
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Представник бренду

Дякуємо за вибір Westinghouse, за ваш цікавий відгук та високу оцінку. Нехай ліхтар служить довго. Користуйтесь з задоволенням. Дякуємо, що залишаєтесь з нами.

• Олег Г***

Товар дійсності на 5.
    Кімната 8х6х8х6 3м висоти.
    Освітлює прекрасно. На максимум -5-5.30 годин роботи, заряд за 2-3 до повного.
    При замовленні даного товару: -1 добре, 2-брак, 3 -добре)
    За бракований повернули кошти.

• это а***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

лампа не больших габаритов, светит достаточно приятно. красивый желтый свет.
    как будет работать, покажет время, а первые впечатления очень хорошие

• Представник бренду

Дякуємо вам за вибір продукції Westinghouse. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Софія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Швидка доставка, приємний колір світла (є холодний і теплий режим), вистачає на одну хвилю відключення повністю, зручний і легкий у використанні

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Надзвичайно стильний, красивий та функціональний світильник! Досить яскравий, нормально освітлює кімнату. Можна підвісити кудись, покласти на стіл, на полицю.Заряд тримає довго.Одним словом, дуже задоволений покупкою. Залишається перевірити, як довго витримає акумулятор при наших теперішніх відключеннях світла.

Переваги:
    Дуже красивий, зручний в користуванні,яскравий, надійний.
    Недоліки:
    Нема.
  • Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Чудовий ліхтар! Після повної зарядки увімкнув майже на максимум, пропрацював 2.5 год і рівень акумулятора був 3/4. Підвісив до стелі і він дає світло як звичайна лампочка.
    Захист металевим каркасом запобігає пошкодженням лампи в разі падіння. Виглядає круто!

Переваги:
    Ціна/якість, довго тримає заряд
    Недоліки:
    Треба ще дешевше
    • Представник бренду

Дякуємо за вибір Westinghouse, за ваш відгук та високу оцінку. Ми щасливі, коли клієнти задоволені!

• Ігор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Доброго всім дня.Дуже сподобався ліхтар.Я задоволений.

Переваги:
    Якісна зборка.Яскраво світить.
    Недоліки:
    Поки немає,А там побачимо
  • Дмитро Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Клас! Я цим ліхтарем дуже задоволений. З ним приємніше проводити часті відключення світла)

Переваги:
    Приємне світло від теплого до холодного.
    Недоліки:
    За нього прийшлось платити.
  • Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Класний! На мінімальному світить вже другу неділю і все ще чотири поділки.

• Владислав Ф***

3 дні світив нормально
    на мін потужності світить всю ніч
    Єдина проблема яка була, це акумулятор, з ним щось сталось, і він не тримав заряд і вимикався за 1хв
    можливо зловив глубокий розряд

Замінивши акумулятор, світить чудово і без нарікань

Переваги:
    Світить, Завжди можна розібрати, і замінити акумулятор, він там стандартний
    Недоліки:
    аккумулятор
    • Представник бренду

Дякуємо за вибір продукції Westinghouse. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ігор С***

Ліхтар порадував.

Переваги:
    Хороша якість
    Недоліки:
    Додайте іще карабін, або гачок для кріплення.
  • Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Фонар сподобався. Якість відмінна, на мій погляд. Пока працює, час покаже.

Переваги:
    Гарна якість. Дизайн також
    Недоліки:
    Акум підкачав, замість 2000 заявлених, реальних 1800, але це прийнятно.
  • Сергій Я***

Світить гарно і довго

• Хоменко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Дуже приємний і зручний світильник. Значно вища якість за широко розрекламований кемпінговий розкладний світильник, що буцімто працює 5 годин, але насправді згасає вже на 40-вій хвилині найекономнішого режиму, а потім заряджається бозна скільки від чого завгодно, тільки не від власного сонячного елемента. При незначно більшій ціні цей світильник дійсно виправдовує високе ім'я Westinghouse, хоча зроблений в тому ж Китаї. Ну і до того ж дуже приємний відтінок світла, що нагадує старий гасовий ліхтар "Летюча миша", Незамінний, як на мене, атрибут домашнього хазяйства в наші часи.

Переваги:
    Зручне увімкнення і регулювання яскравості в широкому діапазоні, дкже приємний спектральний склад світла, порівняно швидке заряджання від USB, загальна міцність конструкції, красивий зовнішній вигляд, акуратне і ретельне виготовлення.
    Недоліки:
    Поки що не виявлено.
    • Представник бренду

Дякуємо за позитивний відгук.

• Сергей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Отличный фонарь. Свет хорошо. Свою стоимость полностью оправдывает. На полной мощности свечения, при полном заряде хватает на 3,5-4 часа.

Переваги:
    Цена,качество.
    Недоліки:
    Не обнаружил.
  • Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Замовив 3шт, один не працював але провірив це при отриманні, тому ніяких проблем це не створило. Перед цим замовляв такі самі батькам, в них теж все працює. Світить декілька годин і не розряджається, наскільки максимально вистачить - ще не знаю) але загалом він мені дуже подобається, як кількістю світла, так і дизайном: зручний, практичний

Переваги:
    Довго світить, приємний дизайн
    Недоліки:
    1 з 3 ліхтарів був не робочий
    • Представник бренду

Просимо вибачити за незручності, можливо акумулятор розряджений.

• Елена Г***

Прекрасно освещает

Переваги:
    Можно регулировать яркость. Очень удобно. Ярко освещает.
    • Представник бренду

Дякуємо за вибір продукції Westinghouse, за ваш відгук та високу оцінку. Користуйтесь з задоволенням.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Купили декілька місяців тому на осінь, випробовували вже в липні

Спеціально тестувала його в мінімальному режимі освітлення – після 9-ти годин зупинилась (і там все ще було десь 80% заряду). Здивувало як швидко він заряджається. Єдиний момент: щоб використовувати весь потенціал ліхтаря, треба придумати як і куди його зачепити, бажано повище.

В цілому топовий ліхтар. З чистою совістю всім рекомендую

Переваги:
    Дуже гарно виглядає, довго тримає заряд, яскраве світло
    Недоліки:
    треба придумати як і куди його підвісити
    • Представник бренду

Дякуємо за вибір продукції Westinghouse. Ліхтар можна встановити або пдвісити - хіба це недолік.

• Сизов В***

Настоятельно рекомендую

Переваги:
    Настоятельно рекомендую
    • Представник бренду

Дякуємо за позитивний відгук.

• Олександра Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Довго тримає заряд, красивий. Достатньо яскравий. Світло тепле, жовте.

Переваги:
    Тримає заряд
    • Представник бренду

Дякуємо, що обрали Westinghouse, за ваші враження та високу оцінку.

• Сергей

Светит ярко и стабильно. Не падает кпд при разрядке. Доволен

Переваги:
    Отличный фонарь
    • Представник бренду

Дякуємо за вибір продукції Westinghouse . Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Инна И***

Просто супер!!!!!

Переваги:
    Ліхтар-казка, дуже задоволена, що обрала його.
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Представник бренду

Дякуємо за вибір Westinghouse. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Ліхтар супер, замовив вже другий. На максимумі заряду і максимумі потужності світить дійсно яскраво і 4 години точно, на 80% потужності світить 6 годин. Можна заряджати телефон від нього

Переваги:
    Яскравість, час роботи, універсалтність
    • Представник бренду

Дуже дякуємо що обрали Westinghouse, за ваш відгук та високу оцінку. Користуйтесь з задоволенням.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Очень качественно сделан, прекрасно освещает. Стильный вид. Удобен в использовании. Плавно регулирует мощность и температуру света. Приехал быстро. Упаковано отлично. Рекомендую!

Переваги:
    Стильный, качественный, отличный свет.
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Купував спеціально під можливі відключення світла. Ліхтар хороший. Регулювання теплого або холодного світла, яскравості. Добре тягне, ставив на невелику яскравість на 12 годин - відпрацювало на відмінно і таке відчуття, що і ще стільки ж могло пропрацювати

Переваги:
    Добротно зроблено, все як описано
  • Клим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Тестував на мінімальній яскравості пропрацював понад 48 годин і навіть на 1 позначку не зменшився заряд. На максимальній яскравості вистачає до 5 годин, на режимі без світлодіодів верхніх 8 годин. Рекомендую

Переваги:
    довго працює
    • Представник бренду

Дякуємо що ви обрали продукцію Westinghouse . Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Чудовий ліхтар, дуже допомагав при відключеннях. На повній яскравості заряду вистачає десь годин на 5. Але я вмикав трохи більше ніж на половину і його вистачало на 2-3 дні.
    Взяв зразу 2 штуки. Освітлював кухню і кімнату. Зараз вмикаю на найменшу потужність, коли збираюся зранку на роботу.

Переваги:
    Стильний, довго тримає, відчуваєш себе середньовічним чарівником
    Недоліки:
    Не завжди зручно, що на мінімальній яскравості світить тільки тепле світло
    • Представник бренду

Дякуємо за вибір продукції Westinghouse, за ваш відгук та високу оцінку. Користуйтесь з задоволенням!

• Володимир О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Гарний, компактний світильник. Зарядка type C!!

Переваги:
    Зарядка, регулювання яскравості, на довго вистачає
  • Георгій С***

Хороший

• Ол А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Прикольный фонарь но размер маловат. Был бы раза в два больше - было бы просто шикарно

Переваги:
    Внешний вид, регулировки освещения
    Недоліки:
    Маленький размер
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

Лампа має дуже ефектний вигляд, яскраво світить і швидко заряджається. Було б добре більший акумулятор або принаймні можливість легко замінити на інший. Але це не критично.

Переваги:
    Дизайн, зручність, яскраве освітлення
  • Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бежевий

На мінімалці тримає тиждень. Дуже задоволена