- Александр ФурникаВідгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Натуральний
Все четко!
- Продавець БертМоль
Дякую вам за відкук. приємних вам покупок.
- Анна ЛешкоВідгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Натуральний
Доска чудова. Компактна. Не важка.
- Переваги:
- Легка
- Віта ДзюбаВідгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Натуральний
Загалом все клас, ніде не подряпаний, цілий, не вигнутий! Дитині сподобалось!
- Переваги:
- Відповідає написаному
- Недоліки:
- Хотілося б щоб був більш стійким!
- Мария СуяркоВідгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Натуральний
Мольберт сподобався і нам і дитині
Дякую за швидке оформлення і відправку, все прийшло в цілому вигляді добре запаковано.- Переваги:
- Великого розміру,дитині зручно малювати,багато простору для складання магнітів,зручна поличка
- Недоліки:
- Не знайшли
- Таисия ГаздаВідгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Натуральний
Класна дошка! Все прийшло в цілості. Упаковано було в картон і плівку. Варто звернути увагу, що до дошки треба окремо замовляти маркери і кольорову крейду. Моя думка: можна їх додати в комлект зразу і додати до ціни.
- Переваги:
- Стильно виглядає. Гарна в використанні.
- Віталій ІсайВідгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Натуральний
Хочу доповнити свій відгук, продавець пішов на зустріч і зобов'язався відправити пошкоджену деталь за свій рахунок, хоч і моя вина 100% що не провірив, продавець говорить що упаковує нова пошта, новій пошті великий мінус! Продавцю велике дякую! Рекомендую на всі 100!
- Віталій ІсайВідгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Натуральний
Дошка жахлива...доця розчарована... На пошті не подивився, довірився...а вдома-прозрів...магнітна сторона погнута вся, розміри полочки внизу не відповідають розмірам самої дошки, через це дирка як палець... жах.... Не рекомендую цю дошку нікому! Коли замовляв на фото дошка плюс подарок-було вказано маркери для малювання, тому заказав саме тут...немає тих маркерів, є лише розчарування і запитання від дитини...навіщо нам погнута дошка?????
- Переваги:
- Недоліки:
- ...дошка один суцільний недолік, упаковано жахливо! Нерекомендую даний товар і даного продавця!
- евгений крейторВідгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Натуральний
очень советую, купили дочке, большой, красивый, пахнет елочкой)))) выбирайте деревяные игрушки, а не пластиковые!((
- Переваги:
- ОЧЕНЬ ХОРОШИЙ мольберт!
- Продавець БертМоль
Спасибо вам большое за отзыв и оценку, мы очень рады, что вам понравилось, приятных вам покупок.
- Наталья БалонкинаВідгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Натуральний
Ужасная доска
- Переваги:
- Недоліки:
- Неустойчивая, плохо проклеины детали
- БертМоль
Добрый вечер, клеенных деталей в мольберте нет, какие детали плохо проклеены?, может при транспортировке какая-то деталь была повреждена, напишите и мы вам отправим новую деталь.
- Алина ТузоваВідгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Натуральний
Мольберт хорошої якості. На маркерній дошці гарно тримаються магніти.
- БертМоль
Спасибо вам большое за отзыв и оценку, приятных вам покупок.
- ЭлизаВідгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Натуральний
Доска пришла в отличном состоянии. Очень довольны покупкойНе ожидали что будет такая большая.
- Недоліки:
- Что бы закрепить полку для фломастеров и мелков нужна специальная отвертка.
- БертМоль
Спасибо вам за отзыв, приятных вам покупок.
- завада александрВідгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Натуральний
развалился через две недели,не качественный товар
- Світлана БалтаВідгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Натуральний
Замовила два мольберти. Один нічого, а другий має недоліки. Вислали неяківсний товар.
- Переваги:
- Якість відповідає ціні.
- Недоліки:
- Магнітна сторона одного з двох мольбертів була подряпана і увігнута в одному місці в середину.
- sashaparulavaВідгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Натуральний
Подскажите пожалуйста размеры и высоту мольберта,магнитная ли белая сторона? Спасибо
- БертМоль
Рабочая поверхность имеет размер 65смх54см.
Общая высота мольберта в рабочем положении 109см.
Одна сторона тёмная-для рисования мелками, вторая белая-для рисования водными маркерами и для магнитов (магнитные буквы, цифры, пазлы, сказки и др.)
Основн
- Юлия НовиченкоПродавець: БертМоль. Колір: Натуральний
Доставка курьером есть?
- БертМоль
Добрый день, мольберт на 4-х ножках с полочкой доставка на отделение Новой Почты стоит 107 грн., доставка курьером Новой Почты (адресная доставка) +25 грн=132 грн
- Мирослава ВойтовичВідгук від покупця. Продавець: WoodArts
Товар відповідає своїй ціні. Функції виконує. Єдине, що нижня дощечка-піставка менша за розмір грифельної дошки, тому коли прикручували її до ніжок, вони(ніжки) пішли дугою "()".
- Продавець WoodArts
Здравствуйте. Спасибо за отзыв. Полочка не должна плотно прилегать к ножкам. Расстояние между ножками и полочкой 0.5 см с каждой стороны.