Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Термос харчовий Kamille 500 мл з нержавіючої сталі

Оцінка користувачів 4/5
  • Николай С***
    Відгук від покупця. Продавець: Helga. Об'єм: 1 л. Колір: Чорний/Салатовий

Спасибо. Доставили вовремя. В 17.00 налил крутого кипятка. В 22.00 открыл и всунул палец - было больно, т.к. вода была все еще очень горячая. Завтра попробую на каше.

Переваги:
    Просто и удобно
    Недоліки:
    На дне - маленькая царапина, но это не самая страшная вещь в моей жизни)))
    • Николай С***

Продолжая эксперимент скажу: В 17.00 подогрел гречневую кашу, согрел кастрюлю кипятком и выложил в нее кашу. Сейчас ровно 22.00. Каша оказалась ОЧЕНЬ горячей, даже немного обжигает язык, приходится ее остужать. Короче. Я доволен как слон!!! И, кстати, о царапине! Царапина на внешней стороне кастрюли и ее не видно, ибо она на дне. Смело покупайте и пользуйтесь))) Огромное спасибо!

• Ольга Л***
    Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний/Салатовий

Термос отлично выполняет свою функцию.
    В семь утра залила в него суп - в два часа был горячий
    Большое спасибо продавцу и Розетке.

Переваги:
    Отлично выполняет свое предназначение
    • Продавець  43zt

Доброго дня. Дякуємо за відгук про наш товар. Користуйтесь в задоволення та будемо раді вітати знову Вас в нашому інтернет-магазині.

• Виктория Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Helga. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний/Салатовий

Дуже довго тримає температуру. Покупкою задоволені

• Лилия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Helga. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний/Салатовий

Термос дуже сподобався,добре тримає тепло

Переваги:
    Добре тримає тепло
  • Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: Helga. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний/Салатовий

Тепло їжі тримає довго якість цієї фірми,мене влаштовує. У мене три термокрушки цієї фірми то вєчно обпечені губи до 4 годин тримає .

Переваги:
    Одні плюси
  • Татьяна У***
    Відгук від покупця. Продавець: ROYALHOME. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний/Салатовий

Термос превзошел все ожидания!
    Если утром налил что-то горячее в него, то через 4 часа оно остается таким же горячим.
    Через 8 часов менее горячее, но все еще достаточно горячее.

Переваги:
    Долго держит температуру
    • Продавець  ROYALHOME

Добрый день, Татьяна. Спасибо за ваш отзыв. Мы рады что термос ТМ Kamille вам подошел.

• Анатолій Л***

Що це у вас за чудо-термос?! У моєму термосі через 6 годин їжа стає просто холодною.((

• Юлия Т***

Выглядит прекрасно, как на фото. Доставили быстро. Очень довольна)

• Продавець  ROYALHOME

Дякуємо за ваш коментар про наш термос харчовий КМ 2092. Ваші відгуки дуже важливі для нас, вони допомагають удосконалити роботу нашої компанії

• Наталья М***

Термос полностью отвечает заявленым характеристикам.
    С 6ч утра до обеда еда остаётся горячей.

Недоліки:
    Не выявлено.
  • Марія

Вранці підігріваю суп чоловіку на роботу. В обід їсть, то казав, що гарячий залишається. Дуже задоволені! Рекомендую!

Переваги:
    Хороший термос. Зручний, компактний, красивий. А головне тримає теплу їжу.
  • Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний/Жовтогарячий

Гарний термос, відповідної якості.

• Дмитриева С***
    Відгук від покупця. Продавець: Helga. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний/Салатовий

Дуже класний термос. Тепло держить довго.

Переваги:
    Добре держить тепло
  • Наталья Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Helga. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний/Салатовий

Термос чудовий, добре зберігає тепло, вранці даю обід чоловікові то в 14-15 год страва гаряча. Все супер, рекомендую

Переваги:
    Ціна-якістьб
  • Валентина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Helga. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний/Салатовий

Очень удобный, тепло держит долго

• Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Helga. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний/Салатовий

Термос супер, насипали їсти в 10.00 ранку в 18.00 їжа була тепла для комфортного вживання! Рекомендую

• Юлія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Helga. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний/Салатовий

Користуємось кожен день вже більше року, до обіду тримає не кипяток, але досить гаряче.Немає сторонніх запахів, добре миється. Корпус металевий, кришка пластик, але досит міцна. Я задоволена

• Тетяна Б***

Хороший термос. Брала дитині для обідів у школу. Їжа тепла протягом кількох годин

Переваги:
    Тримає тепло. Зручний об'єм
    Недоліки:
    Не помітила
  • Виктор Т***

Класний

• Сікачина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Helga. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний/Жовтогарячий

Користуємося 2 місяці. Все супер.

Переваги:
    Якість
  • Оксанка П***
    Відгук від покупця. Продавець: Helga. Об'єм: 1 л. Колір: Чорний/Салатовий

Дуже дякую за термос, купую у вас уже 2-гий , перший брала на 0.5 л другий на 1л , дуже задоволена, тепло держе дуже гарно, зараз з відключенням світла дуже виручає)
    Однозначно рекомендую!!!
    Гарних продажів)

• Ірина Н***

Хороший термос, зручний. Добре тримає температуру.

Переваги:
    Тримає температуру добре
    Недоліки:
    Важкий
  • Ганна М***

• Наталія

Термос добре зберігає тепло. Залили в нього гарячий борщ о 12:00 і о 19:00 їли - то був більше, ніж теплий. Дуже комфортної температури.
    Герметичний, не проливається.
    Має гарний дизайн, приємний на дотик, легко мити. Однозначно рекомендую

• Продавець  ROYALHOME

Здрастуйте, дякуємо за відгук.

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний/Салатовий

Сам термос виконує свою функцію, суп гарячий був після 3-х годин в дорозі.

Переваги:
    Зберігає тепло
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  43zt

Доброго дня. Дякуємо за відгук про наш товар. Користуйтесь в задоволення Будемо раді знову Вас вітати в нашому інтернет-магазині

• Максим Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Ross. Об'єм: 1 л. Колір: Чорний/Салатовий

Вітаю! Замовила термос на подарунок. Товар якісний, ціна актуальна, швидко зв'язались та доставили дуже вчасно. Після отримання зрозуміли, що об'єм завеликий і вирішили обміняти. У зв'язку із святами виникли деякі затримки. Але згодом все обміняли без проблем і різницю коштів повернули. Дякую продавцю!

• Марина К***

Чудовий термос із своєю задачею справляється на всі через 8 годин їжа іще тепла супер

• Продавець  ROYALHOME

Шановна Марино Кустрьо,Дякуємо вам за ваш позитивний відгук щодо нашого термосу. Ми раді, що ви задоволені його функціональністю та здатністю зберігати їжу теплою протягом тривалого часу.Наша команда прагне надавати високоякісні товари, і ваш відгук є підтвердженням того, що ми досягаємо наших цілей. Ми розуміємо, як важливо мати надійний термос, який зберігає температуру їжі, і ми раді, що наш продукт виправдовує ваші очікування.Якщо у вас виникнуть будь-які питання або потреба в подальшій допомозі, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки клієнтів. Ми завжди готові допомогти вам.

• Анатолій Л***

У вас, певно особлива їжа?
      Тому що в моєму термосі через 6 годин їжа стає просто холодною

• Татьяна К***

Дуже задоволена, тримає температуру дуже довго

• Дубовая Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний/Салатовий

ДУЖЕ ГАРНИЙ ТА ЯКІСНИЙ !

Переваги:
    крутий

Дякуємо за відгук!

• Юлия Б***

Термос сподобався.Тепло тримає десь 5 годин.з мінусів- користуюсь вже кілька місяців і досі є запах(хоча і не сильний) в середині.

Переваги:
    Тепло тримає
    Недоліки:
    Запах за кілька місяців ще трохи є
  • Ксенія К***

Термос непоганий, якісний.
    Їжа в ньому на 5 годину, ще тепла була.
    Зручно, що широке горло має,ми конкретно брали для другої страви.

Переваги:
    Якісний матеріал
  • ОЛЬГА Л***

Термос гарної якості.Прийшов не той колір,який замовляла.

Переваги:
    Достатньо довго тримає тепло.
    Недоліки:
    Не той колір що замовляла
  • Анатолій Л***

Нормальний термос для їжі (беремо на роботу). Температуру тримає на 4. З 6:30 до 12:00 якраз добре - не кип'яток і не ледь тепле.

Переваги:
    Не надто габаритний.
    Недоліки:
    За такі гроші немає.
    • Продавець  ROYALHOME

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук, ми раді що термос вам підійшов

• Оксана К***

не дуже тримає температуру

Недоліки:
    не дуже тримає температуру
  • Валентина Ч***

Держит не очень, за 4 час еда остывает и просто слегка теплая

• Тетяна П***

Одну зірочку знімаю, бо прийшов термос іншого кольору.

• Вадим Я***
    Відгук від покупця. Продавець: KASYDA. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний/Салатовий

как альтернатива брендам. тепло держит стандартно. 6 часов горячее. 12 всё ещё тёплое.

Переваги:
    доступная цена, хорошее качество.
    Недоліки:
    прямо из коробки чуть заметный запах краски. со временем запах пропал. стойкость к царапинам на четвёрочку по пяти бальной.
  • Олефиренко Е***

Товар получила только что.
    Обидно что термос со сколами краски продавец отправляет покупателю впринципе …
    Вроде как на функциональность не влияет, но, неприятно !!!
    Оценю как держит тепло, отпишусь.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Испорченное впечатление и настроение((
    • Продавець  ROYALHOME

Дякуємо за ваш коментар про наш термос КМ 2092. Ваші відгуки дуже важливі для нас, вони допомагають удосконалити роботу нашої компанії.