Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Подвійна стійка вішалка для одягу та взуття Loft Rack TW-602 сталева підлогова з полицею на колесах Black

Є в наявності

4.7/5
Оцінка користувачів 4.7/5
на основі 202 відгуки
  • Відгуки про товар продавця VMP
  • Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Отримала своє замовлення. Задоволена результатом. Товар відповідає опису. Доставлено в указані сроки. Рекомендую цього продавця.
    Дякую за роботу!

• Продавець  VMP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

• Марина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Товаром незадоволена. Стійка не відповідає опису та фотографіям, представленим на сайті. Зокрема, вертикальні стійки кріпляться не до рівної рейки, як це видно на фото, а до рейки з жолобом, через що конструкція сильно хитається та нахиляється. Також відсутній упор, який забезпечував би стійкість конструкції. Вважаю, що в такому стані стійка ненадійна та під час використання може зламатися. Прошу врахувати невідповідність товару заявленому опису. Спеціально обирала цю умову, але просто викинуті кошти

Переваги:
    Недоліки:
    Нестійка, сильно нахиляється
  • Валерія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Гарна стійка, швидко зібрала.
    Речей розмістила досить багато.
    Задоволена!

• Степан Д***

Все сподобалось

• Юрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Все супер! Товар якісний і повністю відповідає заявлением характеристикам. Дякую продавцю за швидкість і якість обслуговування

• Святослав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Неякісний брухт. Стійка при навантажені, 12кілограм, на 5 день вже лежала на підлозі разом з одягом.

Переваги:
    Легка збірка
    Недоліки:
    Неякісний матеріал
  • Юлія Є***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Чудова стійка, якісна, швидко вдалось звбрати, досить вмістка)

Переваги:
    Зручно
    Недоліки:
    Поки не побачила
    • Продавець  VMP

• Олена Х***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Стійка сподобалася ! Дуже швидко відправлена ! Все супер !

Переваги:
    Витримує значну кількість одягу.
    Недоліки:
    Не має.
    • Продавець  VMP

• Олексій Є***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Хочу доповнити відгук про вішалку для одягу, там була проблема з роликами, купив меблеві коліщатка і все стало набагато краще

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Дуже гарна стійка, легко складається, зручна та вмістка

• Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Швидко зібрали і, нарешті ,моя гардеробна буде привабливою!

Переваги:
    Чудова вішалка за свою вартість!
    Недоліки:
    поки що не виявили
    • Продавець  VMP

• Олексій Є***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Хочу і я залишити відгук про своє придбання цієї стійки: коли замовляв то переживав що виявиться крихкою або пластмасові частини будуть, але помилився (з пластмаси тільки коліщатка), все на рідкість добре зроблено, хотілося б метал потовще, але тоді і ціна була б вище). На свої гроші нормально, що не сподобалося так це штатні ролики вірніше їхній пластмасовий вхід для кріплення до низу стійки, він повинен бути металевий, а не пластиковий, у мене відразу зігнулися два входи але це не проблема тому що замовив звичайні меблеві колеса діаметром 40 мм і штир буде металевий. А так більше жодних претензій немає,

Переваги:
    Ціна, металевій каркас,
    Недоліки:
    Це коліщатка, якість таке собі
    • Продавець  VMP

• Куца А***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Виглядає досить добре, легко збирається.

• Олег О***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Легка та швидка збірка. Вчасна доставка

Переваги:
    Виконує свою функцію на 100 відсотків
    Недоліки:
    Не помітив
    • Продавець  VMP

• Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Вішакчудовий збирається швидко і легко. Товар прийшов бистро. Всим задоволена.

• Оксана В***

Дуже гарний міцний вішак

• Ірина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Стійка добротна, збирається легко. Гарно виглядає

Переваги:
    Легко збирається

• Вікторія М***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Все супер, дуже швидко зібрали. Багато речей не повісишь на неї, але футболки та літні сукні витримає на Ура)

• Катерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Гарна вішалка. Конструкція міцна. Збирається легко. Відповідає заявленим характеристикам.

• Маргарита

все супер

• Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Швидка збірка. Хороша якість за цю ціну

Переваги:
    Ціна, швидкість відправки
    • Продавець  VMP

• Светлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Дуже гарної якості та швидка у складанні

• Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Вішалка супер, міцна . Рекомендую!!!

Переваги:
    Міцна
    Недоліки:
    Не має
  • Мар'яна Д***

Вітання
    Отримали стійку для одягу, щиро дякуємо , вона чудова, міцна, стійка, гарний зовнішній вигляд

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Гарна вішалка . Не хитається, швидко можна зібрати , витримує нормальну кількість одягу.
    Колеса тільки 50/50

Переваги:
    Міцна , витримує вагу, загалом виконує всі описані функції по заявленим храктеристикам
  • Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Хлипенькі всі деталі. Якщо я можу гнути пальцями трубку, то яка там якість і товщина металу?

Переваги:
    Дешево. Легко збирати.
    Недоліки:
    Хлипенькі якість
  • Оксана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Товар прийшов швидко.Легко складається.Гарна річ для маленької квартири.Розмістила багато одягу .Дякую!

• Богдан Г***

Стійка супер, міцна!

• Богдана Т***

Міцна стійка

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Чорний

Товар хорошої якості. Купляла для дитини. Поміщається багато одягу. Зручно, що є колесики. Дитина може легко перемістити, куди потрібно. Відправили швидко. Дякую продавцеві.

Переваги:
    Колесики
    Недоліки:
    Не дуже товста трубка, але якщо не навішувати дуже важкий одяг, вішалка добре добре справляється зі своїм завданням
  • Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Чорний

Дуже задоволена покупкою! Стійка міцна, стійко стоїть на підлозі навіть із великою кількістю одягу. Зручна подвійна конструкція дозволяє розмістити багато речей, при цьому займає небагато місця. Легко збирається, має сучасний вигляд і добре вписується в інтер'єр. Коліщатка зручні, за потреби можна легко пересунути. Відмінне співвідношення ціни та якості. Рекомендую всім, хто шукає практичну та надійну стійку для одягу!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Чорний

Стійка міцна, легко збирається, зручна в користуванні.

Переваги:
    Міцна
    Недоліки:
    Відсутні
  • Борис Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Чорний

Купава 2 шт легко зібрали міцна конструкція дякую)

• Віталій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Чорний

Все добре ,швидко відправили,легко зібрали та користуємось!!

• Анна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Чорний

Вишалка просто отличная удобная и крепкая

Переваги:
    Быстро собираться
  • Тетяна Г***

Вішалка просто супер, дякую

Переваги:
    Не займає багато місця