ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Простирадло Moon&Star Autograph Бязь Gold Люкс 220х240 см (MS-860000109)

Є в наявності

4/5
Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця RoyalNights
  • Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Білий / Димчастий / Сіро-блакитний

Після прання сіла, залишилося 2.12 замість 2,20. Прання 40°

Переваги:
    ???
    Недоліки:
    Дуже сіла після прання.
    • Продавець  RoyalNights

Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що після прання розмір підковдри змінився та не відповідає Вашим очікуванням.

Для натуральних бавовняних тканин невелика усадка після першого прання можлива, однак така зміна розміру потребує додаткової перевірки.

• Майя Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розмір (Ш х Д): 180 x 220. Колір: Білий / Димчастий / Сіро-блакитний

рекомендую , купуватиму й надалі

Переваги:
    якісний товар, виглядає дорого
    • Продавець  RoyalNights

Щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені якістю та виглядом нашої продукції. Дякуємо за Вашу довіру та рекомендацію! Будемо раді Вашим наступним замовленням!

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Білий / Димчастий / Сіро-блакитний

Все добре

• Любов Л***

Брала 2 простирадла, нормальна якість, не кашлатиться, але трохи сіла після прання

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    Тиждень до відпоавки

Любове, дякуємо Вам за відгук та довіру до нашого бренду Ми раді, що Ви задоволені якістю простирадл.
      Щодо усадки після прання — це природна особливість бавовняної бязі, тканина може дати до 3–5% усадки. Ми враховуємо це при розмірах, щоб виріб залишався зручним у використанні.
      Перепрошуємо за затримку з відправкою — працюємо над тим, щоб замовлення надходили швидше.

Бажаємо Вам приємного користування та гарних снів