Відгуки покупців про Ліхтар переносний світлодіодний з повербанком Almina DL-2424 24 LED, 30000 mAh, вбудований акумулятор для дому, для дачі, для походу, для відпочинку, для туризму, для кемпінгу, для полювання, для рибалки
- Леся С***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Замовила ліхтар що на фото,прийшов зо всім інший, про те що буде інший не попередили.
- Недоліки:
- Прийшов не той що на фото.
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Ліхтар два тижні гарує по 7 год в день. До першого використання заряджався годин 18. Чудова річ, світить навіть на малому режимі достатньо, щоб і приготувати і щось зробити. Головне не світіть в очі )
Придбанням задоволена на всі сто.- Переваги:
- Яскравий, зручний, 2 режими
- Недоліки:
- Не бачу
- Яніна П***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Ліхтар прийшов ЗОВСІМ не той, що на фото. І не тільки колір (я замовляла синій), а взагалі не той. Хоча, зі мною зв'язувалися по телефону і не сказали ані слова про те, що модель ліхтаря інша. Фото додала, дивіться самі. Чи він кращий? Я не знаю. Я замовляла не його. І так, він не подобається мені. Прийшов у порваній коробці. Не раджу ні продавця, ні ліхтарі Альміна. Вони вже не ті, що два роки тому, але про це в окремому відгуку конкретно до ліхтаря Альміна.
Розетка, наведіть, будь ласка, лад у своєму маркетплейсі. З повагою, ваш постійний покупець. - Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Рівно через місяць ліхтарик накрився. Спочатку з'явився страшний сморід плавленої пластмаси, потім пішов дим і потух взагалі. Це при тому що активно почали використовувати з минулої суботи і заряджали один раз
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Прислали совершенно другую лампу. В объявлении и на фото продавца светильник Almina. Такую уже брали у другого продавца, поэтому спокойно заказала уже знакомый и зарекомендовавший себя товар. Вместо этого мне прислали совершенно другую лампу. Другой производитель. О замене продавец не предупредил. Светильник некачественный, ели светит. Товар не рекомендую, хочу вернуть как не соответствующую моему заказу
- Переваги:
- Прислали быстро
- Недоліки:
- Прислали абсолютно другой светильник, другой производитель, хуже качеством
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Працює суперово, поки що мінусів не знайдено. Але раз через раз світить лампочка при зарядці і не зовсім зрозуміло коли заряджено вже. За часом не користувалися так багато, максимум година, світив і не тускнів.
Важкенький але зручна ручка допомагає в цьому. Освітлює приміщення дуже гарно. Замовила собі та батькам, користуємось з задоволенням.
Рекомендую. - Віктор Ф***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Дуже якісний ліхтар рекомендую для використання в дуже складних ситуаціях
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Зручний в користуванні, має режими перемикання. Рекомендую
- Переваги:
- Зручно,надійно, рекомендую.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Хороша,незамінна річ)
Коштує своїх грошей) - Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Гарний ліхтарик за приємну ціну. На початку війни точно такий на ринку купляла за 1100 грн. Працює до цього часу,якість світіння не погіршилася
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Світить дуже ярко при 24 лампах!Дуже подобається.
- Недоліки:
- При заряджені часом попискує.
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Класний, яскравий ліхтар.
Покупкою задоволена - Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Доволен
- Переваги:
- Не меньше 20 часов работы на самом ярком режиме
- Недоліки:
- Наверно нет для этих денег
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Замовила два синіх ліхтаря, прийшов один білий інший червоний . При заряді один веде себе нормально, а у іншого звуки дивні йдуть, ніби щось вариться всередині та булькає. Це нормально взагалі ?
- Переваги:
- Гарно світить
- Недоліки:
- Дивно себе поводить при заряді
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Світить яскраво, але під час заряду періодично пищить
Це нормально? - Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Пищить при зарядженні.
- Недоліки:
- Отримала ліхтар, підключила на зарядку.Почав пищати. Це нормально?!!!
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
10/10
- Переваги:
- Дуже яскраво світить, великий акумулятор
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Дуже якісна стильна річ, в нас час просто не обхідно мати таке в господарстві, рекомендую
- Переваги:
- Якісно зроблено, ціна
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Чудовий ліхтар з функцією павербанка.
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
брав як ліхтарик, роз'єми на заряд навить не пробував
Світить яскраво.
Почитавши відгуки, спробував скільки буде світить за часом. Через 5 годин у звичайном режимі навить не став тьмянішим.
Брав менш ніж 400 грн, за таку цінну успіху знайти щось адекватніше :)- Переваги:
- яскраво світить
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Замовляла два синіх, прийшли один білий, другий червоний. Під час зарядки почали вдвох видавати дивні звуки піщання. Продавець питання не вирішив, я попросила написати мені в месенджер, щоб я відправила відео з цим дивним звуком - всім байдуже. Не розумію тепер, чи можна заряджати та користуватися ними, чи це небезпечно?
- Переваги:
- Гарно світять
- Недоліки:
- Можливо небезпечні, хто зна…
- Марія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Ліхтар прийшов в ідеальному стані. Доставку зробили швидко. На наступний день отримала замовлення
Дякую - Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Ліхтарик дуже гарної якості,все швидко прийшло.
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Прислали не той,що замовляла.Я замовляла той що виставили фото
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Гарний ліхтар,добре працює,мене все влаштовує в цій моделі ліхтаря.
Рекомендую цей товар і продавця.- Переваги:
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Синій
Ліхтар працює. Швидка доставка. Рекомендую.
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: TinyTron
Нам сподобалося ліхтар! Світить дуже яскраво, навіть на 1 режимі. Він не маленький за розміром, важкенький, аккумулятор у нього потужний, сподіваюсь буде працювати довго. Поки ще тестуємо, від часу отримання він не розрядився. Як повербанк ми його поки не випробували. Ціна зі знижкою була супер. Дякую
- Переваги:
- Гарно світить, потужний
- Недоліки:
- Поки не знайшли.
- Ася А***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Синій
Я заказывала здесь год назад черный фонарь, пришел красный и с треснутым стеклом, но он хорошо светил и трещина меня не смущала
Потом он сломался и я решила купить новый, снова заказала здесь СИНИЙ фонарь и мне снова влепили красный
Естественно снова сломаный
Треснутый пластик снизу
Так получилось что не было возможности осмотреть на почте
Работает то хорошо и батарею тоже держит
Но как можно дважды отправить не тот цвет и сломанный я не понимаю- Переваги:
- Долго и ярко светит
- Недоліки:
- 2 раза пришел сломаным и не того цвета
- Вячеслав Р***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Білий
Гарний ліхтарик, задоволений.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Синій
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір корпусу: Чорний
Прислали красный и в два раза дороже
- Переваги:
- Недоліки:
- Красный вместо черного
- Алёна Л***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Синій
Дуже класний ліхтарик Almina
Купувала як запасний варіант на випадок відключень світла — і він реально виправдав очікування. Світить яскраво, освітлює кімнату без проблем, а не просто «підсвічує». Дуже зручно, що є кілька режимів освітлення — можна обрати комфортний варіант під різні ситуації.
Окремий плюс — акумулятор. Тримає заряд доволі довго, не потрібно постійно підзаряджати. І ще приємний бонус — функція Power Bank, можна підзарядити телефон у разі потреби
Ліхтарик легкий, компактний, зручно тримати в руці або поставити поруч. Якість збірки хороша, виглядає акуратно та сучасно.
Чудовий варіант за свою ціну, особливо зараз. Рекомендую- Переваги:
- Дуже класно світить, прибор 3 в 1
- Продавець SAM groupe
Дякуємо! Нам дуже приємно, що ви відзначили і наш асортимент, і роботу команди.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Білий
Все гуд.
Дякую- Продавець SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи.
- Наталя Н***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Білий
Коли вперше дістала провід для зарядки, повідходили контакти, треба постійно шаманити з провідками, дуже незручно їх руками підʼєднувати назад. Також, під час заряджання чутно сторонній звук (хрускіт), що змушує сумніватися в якості
- Переваги:
- Непогано світить
- Недоліки:
- Відходять провідки, якість
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Червоний
Заказывал красный, пришёл чёрного цвета. Продавец не предупредил. Я думаю хотя-бы мэйл прислал, что нет того цвета...
- Продавець SAM groupe
Доброго дня Микола.
вибачте, будь ласка, за ситуацію, можливо переплутали на складі при видачі товару.