День Народження ❤️ ROZETKA 2025 | Знижки до 70%

Відгуки покупців про Багатофункціональний підігрівач та стерилізатор дитячих пляшечок Nutri Care 9in1, білий + Подарунок сушарка для дитячих пляшечок, сосок, склянок, всього 9 предметів, LELIK, зелений

Оцінка користувачів 5/5
  • Наталія Назарова
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

покупкою задоволена на всі 100%. Функціональний та дуже необхідний для матусі пристрій. Зрозуміла інструкція в комплекті. Продавець додатково допоміг розібратись з функцією відтермінованого старту.

• Ната Антошина
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

справляється зі своєю роботою та дуже виручає. рекомендую всім матусям мати такий пристрій під рукою.

Вітаємо, Наталя!

Щиро дякуємо за ваш теплий відгук! Дуже раді, що підігрівач та стерилізатор Nutri Care 9in1 став корисним помічником і виправдав очікування. Ваша рекомендація — найкраща оцінка для нас. Нехай пристрій і надалі тішить своєю функціональністю та зручністю.

З найкращими побажаннями,
      команда DZYGARI

• Олег Фоменко
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

подкупила комплектация и подарок ) Отправили быстро и уже пользуемся. Устройство работает стабильно и свои функции полностью выполняет. В основном стерилизация и подогрев бутылочек. Температуру держит хорошо и это самое главное.

Переваги:
    подарок сушилка
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Олеже!
      Дякуємо за змістовний відгук! Раді, що комплектність та стабільна робота пристрою вас порадували, а температура тримається чітко.
      З повагою, команда DZYGARI

• Юлія Малова
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

виручає, саме те, що мені було необхідно. Продавцю респект за подаруночок ))

Вітаємо, Юлія!
      Дякуємо за довіру! Раді, що підігрівач повністю виправдав ваші очікування. І дякуємо за відмітку про подаруночок :)
      З повагою, команда DZYGARI

• Оксана Григорьева
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

випробували пристрій і вже користуємось більше 5 днів. Всі функції працюють справно, сенсор гарно реагує на дотики. Матеріали приємні та без запахів. Дякую

Вітаємо, Оксано!
      Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що ви залишились задоволені якістю багатофункціонального підігрівача Nutri Care 9in1. Приємно, що пристрій виправдав очікування, а користування ним приносить лише позитивний досвід. Нехай служить вам довго та надійно!

• Ольга Михєєва
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

користуємось вже 3й день цим чудо-апаратом. Звичайно небо і земля після звичайного кип'ятіння. В комплекті детальна інструкція українською мовою, що мені дуже допомогло розібратись з функціями.

Переваги:
    сушарка для пляшечок була в подарунок
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Ольго!
      Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що Багатофункціональний підігрівач та стерилізатор дитячих пляшечок Nutri Care 9in1 справляються з усіма завданнями, а інструкція українською мовою допомогла швидко розібратись з функціями. Особливо приємно, що подарункова сушарка стала корисним бонусом! Нехай користування приносить лише задоволення і зручність.

• Олександра Ковальчук
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

вважаю свою покупкою вдалою тому що за ці гроші отримала класнючий пристрій та ще й сушарку для пляшечок в подарунок. Мої дні стали менш нервовими ))) Швидко підігріваєш водичку для суміші, потім кинула це все в контейнер і стерелизуєш. в наборі є спеціальні щіпчики яким зручно гарячі пляшечки діставати. Складаєш це все на сушарку і на цьому все! Не потрібні кастрюльки, розставляти рушнички щоб сушити після обробки. не можу натішитись ) рекомендую

Переваги:
    комплектація
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Олександро!

Щиро дякуємо за такий емоційний та змістовний відгук! Дуже раді, що багатофункціональний підігрівач Nutri Care 9в1 разом із подарунковою сушаркою зробили Ваш побут зручнішим і спокійнішим

Особливо приємно знати, що Ви оцінили продуману комплектацію та зручність користування. Ваш досвід — це чудовий приклад того, як один пристрій може значно полегшити щоденні турботи батьків.

Бажаємо легких і приємних буднів разом із Вашим малюком!
      З повагою,
      команда DZYGARI

• Янина Волкова
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Брала в комплекті зі щіточками. Пристрій класний, багато різних функцій. В основному підігрівом молока користуємось та стерилізуємо бутилочки. Брала щоб скористатись функцію приготування йогурту. Це вже буде пізніше. Рекомендую.

Переваги:
    матеріали, функція йогурту, набір для стерилізації
    Недоліки:
    не бачу
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Янино!
      Щиро дякуємо за ваш розгорнутий та позитивний відгук! Дуже приємно чути, що пристрій вам сподобався і вже активно використовується для підігріву та стерилізації. Раді, що ви звернули увагу на функцію приготування йогурту — впевнені, вона вас також приємно здивує, коли спробуєте
      Дякуємо за вашу рекомендацію — вона надихає нас ставати ще кращими!