Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Маска для сну Xiaomi Dreamlight 3s 3D універсальна з дихаючого матеріалу

Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 121 відгук
  • Валерий
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний
    Недоліки:
    На упаковці від маски ніде не сказано XIAOMI.
    Тако ж сказано що це aroma mask. Але ні
  • Аліна Ш***

• Відповідність фото

Звичайна шапка, а не маска для сну

Зовсім не xiaomi.

Переваги:
    Прозора резинка
    Недоліки:
    Невідповідність фото
    • Відповідність розмірній сітці

Завелике

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний

Це найкраща маска для сну, яку я коли-небудь мав. Назва "Blackout" на упаковці повністю виправдовує себе — світло не проходить взагалі. Форма маски ергономічна, м'яка, на очі не тисне. Якість матеріалів чудова. Дуже задоволений покупкою, отримав саме те, що шукав!

Переваги:
    Дійсно повне затемнення! Рекомендую!
  • Наталія О***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний

Користуюся маскою майже 2 тижні і повністю задоволена. Спочатку замовила 1, відправили дуже швидко й на наступний день вже забирала у відділенні розетки. Спробувала, сподобалося і замовила ще 2 для родини.
    Дуже м'яка маска й приємна на дотик, завдяки формі повністю закриває очі й не пропускає світло взагалі. Резинка м'яка тому не передавлює взагалі як би ви не тримали, на потилиці, за вухами, під волосами чи на волосах не давить узагалі. Єдине, якщо ви не звикли ще спати з маскою, то іноді можете прокидатися без неї, бо можете підсвідомо знімати вночі, але достатньо просто звикнути. Ще дуже зручний конвертик під неї. Можно в ньому ж й зберігати її.

Переваги:
    Швидка доставка, м'яка резинка, завдяки формі взагалі не давить в очі і навіть не торкається вій.
    Недоліки:
    Не помітила
  • Лілія М***

• Відповідність фото

Чудова, мʼяка маска. Світло не пробивається взагалі. Доставили швидко, дуже вдячна!

Переваги:
    Мʼяка, комфортна
    Недоліки:
    Ніяких
    • Відповідність розмірній сітці

• Назар Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний

Найкраща маска для якісного сну! Повне блокування світла і комфорт.
    Купив маску Xiaomi Dreamlight 3s 3D і це просто знахідка для тих, хто чутливо спить або працює в нічні зміни!
    Найголовніший плюс - завдяки анатомічній 3D-формі маска взагалі не тисне на очі та вії, можна спокійно кліпати під нею. Світло блокує на всі 100%, навіть біля носа немає жодних зазорів(якщо правильно налаштувати розмір і форму під себе). Матеріал м'який, приємний до тіла та дихаючий — обличчя не потіє за ніч. Зручний регулятор дозволяє підігнати розмір точно під себе, вона не сповзає під час сну і не тисне в голову.
    Якість матеріалів і швів на найвищому рівні. Сон дійсно став глибшим і міцнішим

Переваги:
    3D-форма (не тисне на повіки), дихаючий матеріал, повністю блокує світло, регулюється розмір, висока якість пошиття.
    Недоліки:
    Невиявлено
  • Вадим К***

• Рекомендуєте даний товар?

звичайна маска краще, хіба в машині, літаку, кріслі..

Переваги:
    Красиво стильно
    Недоліки:
    незручно спати
  • Роман Л***

• Відповідність фото

Найкраща маска для сна, якою користувався

Переваги:
    Не пропускає світла взагалі, дуже приємна тканина, маска не відчувається на обличчі майже
  • Анастасія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний

Досить зручна маска, єдине -якщо ніс не азиатський- то видно тоненьку полоску світла знизу :))).
    Мені не заважає, може комусь бути принципово.

Переваги:
    Якісний пошив
    Недоліки:
    Не для великих носиків
  • Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний

В целом маска хорошая. От света закрывает, особенно когда свет в комнате выключен и работает только телевизор. Однако, не могу сказать, что она блокирует 100% света. Внизу есть небольшой зазор. Да, можно найти положение маски, чтобы его не было. Но это только если сидишь прямо. А вот лёжа невозможно добиться этого. Но это в целом я бы не назвал недостатком.
    Стоит отметить, что первая ночь сна в этой маске показала отличный результат. Я крепко спал всю ночь.
    Вот только непонятно при чем тут сяоми Ни на маске, ни на упаковке нет нигде упоминания сяоми. Написано что разработано компанией dreamlight. Видимо это для маркетинга написано в карточке товара, что это якобы сяоми.

Переваги:
    Качество сна улучшилось
    Недоліки:
    Маска чуть сползает, если лечь набок
    • Продавець  MirJim

Доброго дня, дякуємо за розгорнутий відгук, раді що маска Вам сподобалась, і виконує свої функції, стосовно Вашого зауваження по бренду Xiaomi: dreamlight - це суббренд Xiaomi, саме по товару маски для сну.

• Артем К***

• Відповідність фото

Взагалі це краще ніж звичайні не 3д маски, мені не підійшла, але гадаю що гарно підійде для тих у кого маленька голова та маленький ніс

Переваги:
    Те що це 3д. легка
    Недоліки:
    1) Немає згадки в упаковці що це xiaomi, тому вважаю що це маркетинг від продавця 2) Мені передавлює дихання через нос, маска дуже жорстка на носі, якщо підняти її щоб дихате не заважала то давить на на очі
    • Відповідність розмірній сітці

Замале

• Ігор Ч***

• Відповідність фото

Давно хотів зручну маску для сну, бо звичайні часто тиснули на очі. Ця дуже сподобалась, м’яка, легка, приємна до обличчя і добре перекриває світло, не тисне на очі, а ремінець зручно регулюється і не сповзає. Покупкою задоволений.

Недоліки:
    Не знайшов
    • Відповідність розмірній сітці

• Леонід О***

• Відповідність фото

Користуюся маскою вже більше місяця, дуже подобається

• Кіріл

Товаром задоволенний

Переваги:
    досить зручне, добре закриває світло, гарно виглядає
    Недоліки:
    поки не знайшов
    • Відповідність розмірній сітці

• Кирило А***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний

По відгукам всі пишуть що вона прекрасна а по факту нереально незручна,край маски на носі має дуже жорстку тканину яка врізається прямо в ніс,не приймає форму як розповідають фантазери.Викинуті на вітер гроші

Переваги:
    Крута назва "XIAOMI"
    Недоліки:
    Вся конструкція та надзвичайно незручний неприємний матеріал маски а саме вархній шар та края маски
    • Кирило А***

Доповню відгук,обрізав края маски в районі над носом,ту грубу частину яка на ніс давила,стало норм але це ж крінж,поставив би 3 бали,раджу перевіряти її прямо на пошті,міряти дивитися чи не тисне вона.

• Юрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний

Суперська річ — реально рятує мій сон. Матеріал дуже комфортний і дихаючий, світло не пропускає взагалі, тож засинати з нею — одне задоволення, однозначно вартує кожної копійки!

Переваги:
    Тканина неймовірно ніжна й приємна до тіла, на голові майже не відчувається
  • Микита Ф***

Все добре, товар якісний

Переваги:
    М'яка та приємна, не давить на очі
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Роман К***

Товар соответствует описанию

Переваги:
    Не оставляет просветов возле носа, полная темнота даже смотря на солнце
    Недоліки:
    Не заметил
    • Відповідність розмірній сітці

• Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний

Маска просто супер. Якщо хтось вагається брати чи ні, однозначно беріть.

• Солосенко В***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний

Замовляли маску для сну, отримали вчасно, все сподобалось і якість і оперативність відправки, тепер мій сон став ще кращий , дякую вам

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний

Маска приємна на дотик,добре прилягає до шкіри.Мʼяка та легка.

• Валерія Л***

• Відповідність фото

Покупка вдала. Маска дуже м'яка, приємна до шкіри та добре закриває очі від світла. Особливо сподобалося, що вона не тисне на повіки і в ній комфортно спати навіть на боці. Ремінець легко регулюється, тому маска добре тримається всю ніч. Зараз користуюся нею практично щодня.

• Костянтин О***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний

Блокує світло і комфортно сидить.
    4 тому що мала неприємний хімічний запах. Після легкого прання все ок

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний

​Маска супер. Матеріал дуже приємний до обличчя, пошита якісно, на голові сидить комфортно і не тисне. Функцію блекауту виконує на всі 100%. Доставка швидка, усім задоволений.

Переваги:
    Ціна, ергономіка, матеріали.
  • Кирило К***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний

Хороша та зручна маска для сну. М'який матеріал, не тисне на очі завдяки 3D-формі й добре блокує світло. Ремінець легко регулюється, тому маска комфортно сидить на голові. За свою ціну Xiaomi Dreamlight 3S — чудовий варіант для комфортного сну.

Переваги:
    Дуже зручна, м'який матеріал, повністю блокує світло, висока якість.
  • Євгеній О***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний

Легка, комфортна, повністю блокує світло, всередині на очі нічого не тисне. Незважаючи на те, що в мене ніс кривий і з горбинкою, маска все одно сидить гарно і не тисне на ніс (всі попередні в області кривизни пропускали світло і тиснули).

Переваги:
    Ціна, якість, дизайн
  • Анастасія П***

• Відповідність фото

Світла зовсім не видно, я рада

• Тьома
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний

Маска як на мене дуже зручна, виконана по технологія яка максимально повторює рельєф обличчя, тобто є анатомічною.
    Мав декілька масок до цієї - незрівнянно. Реально рівень. Рекомендую

• Ігор Х***

• Відповідність фото

Очень быстро отправили и доставили. Клас!

• Денис К***

• Відповідність фото

В маске спать комфортно, не давит, не мешает, в маске не жарко, свет не пропускает, очень даже хорошая маска

• Returnal

• Відповідність фото

доволі гарне пакування, недорого, якісний матеріал, рекомендую до покупки.

Переваги:
    гарне пакування, приємний матеріал
    Недоліки:
    пока не знайшов
  • Анастасія Д***

• Відповідність фото

Дуже сподобалася ця маска. М'яка, легка і зовсім не заважає під час сну. Особливо сподобалося, що вона не тисне на очі, як це було з моєю старою маскою. Світло перекриває добре, тому засинати стало набагато комфортніше. Матеріал приємний до шкіри, а ремінець не передавлює голову. Користуюся майже щодня вже кілька тижнів і покупкою повністю задоволена.

• Продавець  MirJim

Велике спасибі за ваш відгук! Дуже раді, що покупка принесла позитивні емоції. Якщо буде потреба у консультації - завжди готові підказати. Усього найкращого!

• Іван Л***

• Відповідність фото

Після покупки став рідше прокидатися серед ночі. Приємно здивувала зручністю та комфортом.

• Продавець  MirJim

Дякуємо, що обрали наш магазин і поділилися враженнями! Нам дуже приємно отримувати такий зворотний зв’язок. Звертайтесь, будемо раді допомогти. Гарного дня!

• Олег Д***

• Відповідність фото

Брав в дорогу, але тепер користуюся нею і вдома. Зручна річ.

• Продавець  MirJim

Щиро вдячні за ваш відгук. Приємно, що ви поділилися своїми враженнями. Ми завжди намагаємось забезпечити належну якість товарів та сервісу.

• Арсеній Ч***

• Відповідність фото

Хороший варіант для тих, хто працює позмінно і спить вдень, маска не парить навіть у теплу погоду, ремінець легко регулюється і не тисне на голову. Свою задачу виконує на відмінно.

• Продавець  MirJim

Дякуємо за приємний відгук та довіру до нашого магазину! Нам дуже радісно, що покупка вам сподобалась. Якщо виникнуть будь-які питання - із задоволенням допоможемо. Гарного вам дня!

• Віктор С***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Чорний

В цілому ок але є нюанси. На літо занадто тепла. На зиму було б чудово. За таку ціну можна було б краще зробити.

Переваги:
    Мʼяка
    Недоліки:
    1 ремінець, через це суниться у вісні. На великий ніс прилягає не плотно.