Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Замок велосипедний сталевий 1.2 м West Biking ланцюговий велозамок під ключ замок для велосипеда самоката мотоцикла коляски протиугінний надійний Чорний 73568

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Кочетов В***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Все добре. По критерiю цiна-якiсть кращий варiант

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку замка! Раді, що за критерієм ціна/якість він повністю виправдав очікування та став для вас вдалим варіантом. Нехай замок надійно служить і забезпечує спокій за велосипед та інший транспорт під час щоденного користування.

• Назар Б***

Хороший якісний замок

Переваги:
    Ціна, якість
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого велосипедного замка. Раді, що якість і ціна повністю вас влаштували та замок відповідає вашим очікуванням. Нехай надійно служить і забезпечує безпеку вашого транспорту протягом тривалого часу.

• Сергій С***

Гарний замок

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та гарну оцінку нашого замка. Раді, що товар справив приємне враження та відповідає вашим очікуванням. Нехай надійно служить і дарує відчуття спокою за велосипед чи інший транспорт. Завжди відкриті до нових замовлень і ваших вражень.

• Олег Д***

Отличный велозамок

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку замка для велосипеда. Раді, що модель виправдала ваші очікування та підійшла для захисту транспорту. Нехай замок надійно служить і допомагає вам почуватися спокійно під час щоденного користування.

• Ігор О***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Бомбезний замок за свою ціну!

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що замок виправдав очікування та справляє приємне враження за свою ціну. Нехай служить надійно й довго, забезпечуючи безпеку вашого велосипеда чи самоката. Завжди раді бути корисними вашим покупкам.

• Максим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Все прийшло цілим,замок дуже міцний.
    Рекомендую

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що замок приїхав цілим і справив приємне враження своєю міцністю. Дякуємо, що обрали саме цей товар і рекомендуєте його іншим покупцям. Нехай замок надійно служить і захищає ваш транспорт тривалий час.

• Максим С***
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за високу оцінку нашого велосипедного замка. Раді, що товар вам підійшов, навіть якщо детальний відгук не залишили. Сподіваємося, замок надійно захищатиме ваш велосипед чи самокат. Гарного користування та безпечних поїздок!

• Тарас К***

Все добре працює

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що замок добре працює та виправдовує очікування. Ваша довіра до нашої продукції дуже цінна. Нехай користування буде зручним, а ваш велосипед та інша техніка завжди в безпеці разом з цим замком.

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Качественный замок. Надежная сталь, плавный механизм, ключи не заедают. Пользуюсь каждый день, покупкой довольна.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку замка! Раді, що якість сталі, робота механізму та зручність ключів повністю виправдали очікування й замок комфортно використовувати щодня. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо надійного й безпечного користування.

• Сергей В***

Гарний дуже приємний замок

Переваги:
    Швидка доставка зручний замок
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку замка! Раді, що вам сподобалися якість та зручність у використанні, а також швидка доставка. Нехай замок надійно слугує та забезпечує безпеку вашого транспорту. Завжди раді бути корисними вам у майбутніх покупках.

• Денис Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

По вигляду норм, на міцність не знаю, як вставлю алмазні зуби спробую.

Переваги:
    Недоліки:
    Поки не знайшов
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та вибір цього велозамка. Раді, що перше враження та ціна вас задовольнили. Надійність перевіряється з часом, тож будемо раді, якщо згодом поділитеся додатковими враженнями. Бажаємо приємного та безпечного користування товаром!

• Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Надійний замок, вже стигла спробувати. Швидка доставка, товар відповідає опису.

Єдиний мінус - замок доволі важкий. Але надійний.

Переваги:
    Міцний, надійний, швидко доставили
    Недоліки:
    Важкий
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку замка! Раді, що товар виправдав очікування та відповідає опису, а доставка була швидкою. Важча вага часто пов’язана з підвищеною надійністю захисту. Бажаємо вам комфортного та безпечного користування товаром!

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Швидкість реакції на замовлення та доставки дуже порадувала.

Переваги:
    Гарний замок, зручний та міцний, за хорошу ціну
  • Світлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Гарний товар , міцний , важкий , добре працює !

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку замка! Раді, що товар справив приємне враження, здається міцним, надійним і зручним у використанні. Дякуємо, що обрали саме цей замок у нашому асортименті. Бажаємо надійного захисту вашого транспорту та приємного користування!

• Виктор К***

Надійний, не дорогий.

Переваги:
    Надійний
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого велосипедного замка. Раді, що він здається вам надійним та доступним за ціною. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай замок служить довго та допомагає впевнено залишати транспорт без зайвих хвилювань.

• Данило К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Прекрасний ланцюговий замок. Ідеально для тих, хто шукає якісний та недорогий варіант.

Переваги:
    Зручність та якість
    Недоліки:
    поки не має
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку нашого замка. Раді, що він виявився зручним у користуванні та виправдав очікування за якістю й ціною. Дякуємо за вибір цього товару. Нехай надійно служить і забезпечує спокій за ваш велосипед чи самокат.

• Марк І***

Хороша якість, задоволений товаром

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку замка! Раді, що якість товару виправдала ваші очікування та ви задоволені покупкою. Нехай замок надійно служить і допомагає захищати ваш транспорт. Завжди відкриті до нових замовлень і будемо раді бачити вас знову.

• Олександр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Хороший замок за свою ціну

Переваги:
    Тканинний чохол
    Недоліки:
    Сам механізм замка трохи великий, іноді незручно
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку. Раді, що замок сподобався за співвідношенням ціни та якості, а тканинний чохол став корисною перевагою. Ваше зауваження щодо розміру механізму врахуємо для подальшого покращення асортименту.

• Руслана Г***

Надійний

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що велозамок виправдав очікування та справляє враження надійного. Бажаємо зручного користування й безпечних поїздок.

• Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Все сподобалось, швидко якісний товар

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що замок вам сподобався, а якість товару та швидкість обслуговування залишили позитивне враження. Бажаємо зручного й надійного користування!

• Ганнуся
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

отримала замовлення дуже швидко. ще не використовувала його, але на перший погляд замок виглядає прикольно, вже намотала його на раму. відкривається ключем (яких два в комплекті) досить легко.

Переваги:
    гарненький і в "кожушку", тому не дзвякає об раму
    Недоліки:
    не виявила
    • Продавець  kidsDM

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Нормальний замок, трохи легенький. Для велосипеда не більше. Довжина заявлена не цепка, а загалом із механізмом замка

Переваги:
    Гарний механізм замикання і нормальний ключ
    Недоліки:
    Легкий дуже
    • Продавець  kidsDM

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Повністю відповідає заявленим характеристикам. Рекомендую всім велосипедистам в Києві.

• Наталия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Нормальний замок але став тяжко застібатись чи можна якось змазати????

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук! Так, можна й потрібно змастити. Рекомендуємо сухе мастило для замків: графітовий порошок або спрей із PTFE/силіконовою основою. Воно не збирає пил і бруд, тож личинка працює легше.

• Вікторія Б***
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Микола Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Гарний замок на свої гроші.

• Продавець  kidsDM

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Світлана Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Гарний замок. Можна закріпити одночасно раму з колесом. Довжина ідеальна.

Переваги:
    Захист від вологи, довжина.
    Недоліки:
    Важкуватий
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Отличный замок. Ключ можно вставлять любой стороной, так что тут не ошибетесь. Цепь на вид прочная - вряд ли такую за раз можно откусить xD

Переваги:
    Прочный, длинный
    Недоліки:
    Не заметил
    • Продавець  kidsDM

• Жанна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Якість відповідає ціні, замок надійний

• Валентин В***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Довгий та зручний, і так, я Валентин)

• Продавець  kidsDM

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Наталия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Думаю що крепкий,але тяжкуватий .

Переваги:
    Міцний надіюсь
    Недоліки:
    Трохи важкий
    • Продавець  kidsDM

• Максим А***

Хороший

Переваги:
    Работает

• Максим У***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Сподобалась якість за таку ціну, зручно що в чохлі і нічого не царапає.
    Але якщо трясти іменно там де вставляти ключ, то є якісь звуки ніби там всередині щось бовтається.

Переваги:
    Міцний та якісний за свою ціну
    Недоліки:
    При трясці частини де вставляти ключ, є якісь звуки ніби там щось бовтається.
    • Продавець  kidsDM

• Александр О***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Замок виглядає міцно, ланцюг товстий, кріплення надійне. Ключ не клинить, все чітко. Свої гроші відпрацьовує на всі 100%.

• Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Нормальна річ за свої гроші, відправили дуже швидко, сподобалась довжина можна прищебнути даже до дерева.

Переваги:
    міцність
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  kidsDM

• Даніелла А***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Зроблений добротно сталь видно не іграшкова. Використовую щодня для електросамоката. Зручно що є чохол не шкрябає фарбу, і не брякає при їзді.