Відгуки покупців про Монетниця кишенькова автомобільна Fengtai органайзер для зберігання монет Чорний (M470307)

Оцінка користувачів 5/5
  • Александр А***
    Відгук від покупця. Продавець: NOP

Гарний пластик, декілька разів падала і все окей. Для гривень трохи завелика але комірку можна підібрати.

Переваги:
    Зручно користуватися
    • Продавець  NOP

Доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук Раді, що монетниця виявилась зручною у використанні та приємно здивувала якістю пластику.
      Дякуємо, що поділилися досвідом — це допомагає іншим покупцям зробити вибір. Гарного користування!

• Кушицький А***

Відмінна річ, рекомендую.

Недоліки:
    Для Євро…
    • Продавець  NOP

Дякуємо за відгук і рекомендацію!
      Монетниця розрахована на стандартні розміри монет, тому найзручніше підходить для євро. Для гривні деякі номінали можуть не фіксуватися ідеально — дякуємо, що звернули на це увагу. Ваш коментар буде корисним іншим покупцям.

• Тарас Д***

зручно

Недоліки:
    • Продавець  NOP

Дякуємо за відгук! Раді, що монетниця виявилася зручною у використанні. Гарних та комфортних поїздок!

• Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: NOP

Монетниця класна , тільки забула сказати щоб прийшла на гривні, бо прийшли на євро і центи. Загалом клас

Переваги:
    Дуже компактна конструкція.
    • Продавець  NOP

Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що монетниця вам сподобалась і ви відзначили її компактність. Дійсно, модель у першу чергу розроблена для євромонет, однак у ній також можна зберігати монети інших країн, які підходять за розмірами. На фото товару наведено приклад використання з українськими копійками, оскільки ми працюємо і проживаємо в Україні.

Дякуємо за ваш відгук і будемо раді новим замовленням!

• Іван К***

Практична монетниця!

• Продавець  NOP

Добрий день. Дякуємо що знайшли час для зворотної відповіді. Ми надзвичайно раді що залишились задоволені покупкою!