Відгуки покупців про Портативна колонка W-KING D2 Black - Бездротова блютуз колонка з FM-радіо , SD карта , водонепроникна IPX7 та можливістю кріплення на велосипед

Оцінка користувачів 5/5
  • Евгения Ч***

Звук дуже гарний

Переваги:
    Звук
    • Продавець  Dizage

Дякуємо за відгук. Раді, що Вам сподобалось. Приємних прослуховувань!

• Оксана Р***

• Євген Ч***

Крута річ

• Сергій І***
    Відгук від покупця. Продавець: Dizage

Все сподобалось окрім ціни, та відсутності перекладу інструкціі з англійської(чи/або китайської). Технічні характеристики колонки відповідають моїм потребам та заявленим виробником значенням.
    Побажання для продавця,- перекладайте інструкції, бо далеко не всі вільно володіють англійською чи китайською.

Переваги:
    Якісний та чистий звук, достатня гучність.
    Недоліки:
    Ціна, відсутність перекладу інструкціі з використання.
    • Продавець  Dizage

Дякуємо за відгук! Нам приємно, що колонка відповідає вашим вимогам. Зауваження щодо інструкції взяли до уваги — будемо працювати над тим, щоб виробник додав також українську мову. Приємного користування! Якщо у вас виникнуть додаткові питання — звертайтеся, радо допоможемо.

• Степан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Dizage

Усе добре, усе як заявлено

• Продавець  Dizage

Дякуємо, що поділилися враженням від покупки. Приємних прослуховувань. З повагою, магазин Dizage

• Анатолій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Dizage

Нарешті я її знайшов: доступна по ціні, якісна, компактна, гучна, під'єднується миттєво! Супер!

Переваги:
    Якість, доступна ціна.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Dizage

Дякуємо, що поділилися враженнями від покупки. Приємного користування. З повагою, магазин Dizage

• Олександр Л***

Хороша колонка , доволен

• Продавець  Dizage

Дякуємо, що поділилися враженням від покупки. Приємних прослуховувань. З повагою - магазин Dizage

• Надія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Dizage

Чудова колонка, якісна. Досить гучна. Якість - ціна ÷/- на рівні. Я задоволена.

Переваги:
    Якість, ціна
    • Продавець  Dizage

• Мікаель Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Dizage

Працює добре, звук якісний. Батареї вистачає надовго.

Переваги:
    Водонепроникна конструкція, стабільне з’єднання, досить потужний динамік

• Валентина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Dizage

Від такої маленької колонки не очікували, але вона гучна і якісно грає, можна навіть карту з музикою поставити в саму колонку. Завдяки кріпленню тепер будемо ганяти з нею на велосипедах все літо.
    Дуже раджу

Переваги:
    гучна, якісна, кріплення на велосипед, слот для карти памяті

Дякуємо, що поділилися враженням від покупки. З повагою, магазин Dizage

• Альона
    Продавець: Dizage

Гарний звук, чудовий вигляд.