- Евгения Ч***Відгук від покупця. Продавець: Dizage
Звук дуже гарний
- Переваги:
- Звук
- Продавець Dizage
Дякуємо за відгук. Раді, що Вам сподобалось. Приємних прослуховувань!
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Dizage
- Євген Ч***Відгук від покупця. Продавець: Dizage
Крута річ
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Dizage
Все сподобалось окрім ціни, та відсутності перекладу інструкціі з англійської(чи/або китайської). Технічні характеристики колонки відповідають моїм потребам та заявленим виробником значенням.
Побажання для продавця,- перекладайте інструкції, бо далеко не всі вільно володіють англійською чи китайською.- Переваги:
- Якісний та чистий звук, достатня гучність.
- Недоліки:
- Ціна, відсутність перекладу інструкціі з використання.
- Продавець Dizage
Дякуємо за відгук! Нам приємно, що колонка відповідає вашим вимогам. Зауваження щодо інструкції взяли до уваги — будемо працювати над тим, щоб виробник додав також українську мову. Приємного користування! Якщо у вас виникнуть додаткові питання — звертайтеся, радо допоможемо.
- Степан К***Відгук від покупця. Продавець: Dizage
Усе добре, усе як заявлено
- Продавець Dizage
Дякуємо, що поділилися враженням від покупки. Приємних прослуховувань. З повагою, магазин Dizage
- Анатолій С***Відгук від покупця. Продавець: Dizage
Нарешті я її знайшов: доступна по ціні, якісна, компактна, гучна, під'єднується миттєво! Супер!
- Переваги:
- Якість, доступна ціна.
- Продавець Dizage
Дякуємо, що поділилися враженнями від покупки. Приємного користування. З повагою, магазин Dizage
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Dizage
Хороша колонка , доволен
- Продавець Dizage
Дякуємо, що поділилися враженням від покупки. Приємних прослуховувань. З повагою - магазин Dizage
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: Dizage
Чудова колонка, якісна. Досить гучна. Якість - ціна ÷/- на рівні. Я задоволена.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Продавець Dizage
- Мікаель Д***Відгук від покупця. Продавець: Dizage
Працює добре, звук якісний. Батареї вистачає надовго.
- Переваги:
- Водонепроникна конструкція, стабільне з’єднання, досить потужний динамік
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: Dizage
Від такої маленької колонки не очікували, але вона гучна і якісно грає, можна навіть карту з музикою поставити в саму колонку. Завдяки кріпленню тепер будемо ганяти з нею на велосипедах все літо.
Дуже раджу- Переваги:
- гучна, якісна, кріплення на велосипед, слот для карти памяті
Дякуємо, що поділилися враженням від покупки. З повагою, магазин Dizage
- АльонаПродавець: Dizage
Гарний звук, чудовий вигляд.