- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Tehno360
Дякую менеджеру Володимиру за ідеальне вирішення питання та швидку доставку акб
- Сергей Я***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360
OkВсе хорошо и быстро!!!
- Переваги:
- Сервис,цена
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360
Все ок.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Tehno360
Один з акумуляторів пропрацював 1,5 місяці і згорів.
- Переваги:
- Зручні в заряджанні
- Недоліки:
- Один згорів
- Продавець Tehno360
Доброго дня. Дякуємо Вам за відгук, Ви можете звернутися до нас для гарантійного обслуговування. з повагою команда Tehno360
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360
Я поторопился дал первый положительный отзыв, но произошло такое недоразумение сегодня. Хочу получить внятный комментарий от продавца о качестве и происхождении данного товара.
- Переваги:
- Пока не вижу.
- Недоліки:
- Один из акумуляторов взорвался и загорелся, при том что он вообще не работал и просто лежал в резерве.
- Продавець Tehno360
Доброго дня. Шкода за ситуацію. Ми повернули Вам кошти за усі 4 батарейки які Ви придбали, хоч проблеми виникли з одною. Продаємо батарейки цього бренду кілька років, вони тисячами зберігаються у нас на складі і ніколи не бувало подібних ситуацій самозапалювання батарейок. Ні цього бренду ні десятків інших. Ніколи! Ніколи батарейки не забалювалися при транспортуванні перевіщниками! Такі ситуацію теоретично можливі лише при механічному впливі .
- владимир к***Відгук від покупця. Продавець: Solya. Кількість в упаковці: 4
Хороши
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Electronicum
Заказал аккамуляторы пришли не те. Молодци связались со мной сделали возврат прислали как заказывал
- Переваги:
- Сервис и понемание
- Недоліки:
- Пока не вижу
- Мар'ян Ч***Відгук від покупця. Продавець: Electronicum
Купував для гарнітури Oculus Quest 2, лівий контролер сів за 7 днів більш менш активної гри і на даний момент заряджається, правий ще тримається.
- Переваги:
- Батарея слідкує за розрядом і автоматично вимикається, а при розряді мигає індикатором
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: EVM. Кількість в упаковці: 1
Немного разочарован. Купил аккумулятор для мышки с потреблением 12 мАч. При интенсивном использовании порядка 12 часов в сутки аккумулятор разрядился за полтора месяца. при зарядке выяснилась ёмкость аккумуляторо 950 мАч, но никак не 3240. Даже если учесть, что акум отдает в 2.5 раза меньшее напряжение, то получится около 2400мАч.
- Переваги:
- Быстро и удобно заряжать
- Недоліки:
- Некорректная емкость
- Продавець EVM
Доброго дня! Усе вірно згідно опису - енергоємність 3240mWh ([email protected]) що приблизно відповідає 2160mAh @ 1.5V, що і вказано.
Чомусь часто плутають mWh з mAh, вони пов'язані але це не одне і те ж. - Саша К***
они все такие
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Electronicum
Заказал 2 аккамулятора пришли обыкновенные. Зачем в подарок дали кабель для зарядки не понял. Куда тыкать не нашёл. Думал сверху под фальгой и там нет.
- Переваги:
- Обыкновенные аккамуляторы можно купить и дешевле
- Недоліки:
- Не тот товар