- AI аналіз відгуків62 відгуки: 76% позитивних, 12% нейтральних, 12% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Купувала для дитини підлітка в кімнату. Дитина дуже задоволена, все подобається. Виконує свою функцію на всі 100%. Рекомендую
- Продавець Kangarox
Дякуємо за замовлення та відгук! Це допомагає нам ставати кращими щодня. Повертайтеся до нас за новими товарами.
- Олександра Н***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Впринципі на свої кошти він працює.
Зволожує і дує, можна добавити у воду якийсь ароматизатор.- Переваги:
- Працює за свою ціну
Працює від павербанка
Працює від блоку живлення 2А - Недоліки:
- На картинках вказано довжину провода 75см, а по факту 50см
- Продавець Kangarox
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам важлива думка кожного клієнта. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Місця займає мало,бо великий вентилятор поставити нікуди,а освіжає дуже не погано.Можна додати воду і буде як зволожувач повітря.Рекомендую
- Переваги:
- Брала на роботу в офіс,дуже сподобався.
- Продавець Kangarox
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам важлива думка кожного клієнта. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Заказала цей кондиціонер, через два дні перестав працювати вентилятор, прислали другий ,неділя про працював, і теж не працює
- Продавець Kangarox
Перепрошуємо за негативний досвід та за те, що товар підвів вас двічі. Ми обов'язково розберемося, чому так сталося. Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом, щоб запропонувати варіанти вирішення проблеми.
- Настя П***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Вентилятор працює, вже чудово
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Купила три міні кондиціонери,два працюють на відмінно, третій попрацював декілька хвилин і зупинився,більше ні вмикається.
- Переваги:
- Простий у використанні,зволожує,освіжає
- Недоліки:
- Написала би немає,але
- Продавець Kangarox
Дякуємо за зворотний зв'язок. Перепрошуємо, певно, виробничий брак. Наш менеджер зв'яжеться з вами, для узгодження обміну.
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Дуже задоволений, працює від павербанку 30000 більше 8 годин.
- Продавець Kangarox
Вдячні за ваш вибір! Нам приємно знати, що товар виправдав ваші очікування. Нехай користування буде максимально комфортним!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Дякуємо за 5 зірок!
- Діана Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Купувала цей охолоджувач на заміну звичайному вентилятору, який просто ганяв гаряче повітря по кімнаті. Різниця колосальна. Система з водою працює на відмінно, головне не лінуватися і додавати воду та лід.
Для невеликої кімнати чи робочої зони - топовий варіант за свої гроші. Рекомендую!- Продавець Kangarox
Ваш відгук — найкраща оцінка нашої роботи! Щиро дякуємо, що обрали нас. Завжди будемо раді новим замовленням!
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Вітаю.
Ці вентилятори дійсно полегшують стан під час спеки. Звісно, що кімнату не охолодять до 16 градусів, але з ними значно комфортніше. На 2 -2,5 метрів дме не погано.
Загалом я задоволена. Великий плюс ,що працювати вентилятор може від павербанку.- Продавець Kangarox
Вдячні за ваші теплі слова! Ми раді, що змогли виправдати ваші очікування. Завжди раді новим замовленням від вас!
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Компактний,хорошої якості і гарно зволожує кімнату в таку спекотну погоду. Задоволена)
- Продавець Kangarox
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою. Чекаємо на ваші нові замовлення!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
На другий день після отримання даного товару виявилось, що при натисканні на запуск вентилятора він або не вмикається взагалі, або робить пробний запуск і відразу вимикається. І це навіть не ввімкнений зволожувач, підсвідка і таймер. Зволожувач або працює повністю на всі 5 каналів, або працює один середній канал при запуску відразу всіх п'ять.
При роботі зволожувача і вентилятора в перший день, вентилятор бере велике навантаження і працює не доцільно.- Переваги:
- Компактний і гарний дизайн, все.
- Недоліки:
- Не працює вентилятор і некоректно працює зволожувач
- Продавець Kangarox
Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою проблемою в роботі вентилятора та зволожувача. Найближчим часом наш менеджер зв'яжеться з вами для уточнення деталей та допоможе вирішити дану ситуацію.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Товар задовільної якості
- Светлана Ж***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Сподобався, другий день, як отримала, працює, задоволена.
- Переваги:
- Компактний
- Продавець Kangarox
- Біла М***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Замовляла спеціально через фунцію зволоження. Дякую, вентилятор став спасінням в спекотні дні. Компактний,не займає багато місця,виглядає стильно. Рекомендую всім, хто шукає недорогий варіант для літа
- Артемій Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Купували для робочого столу в офісі. Результат перевершив очікування - повітря стає значно прохолоднішим і комфортнішим. Сподобалось, що кондиціонер компактний і не шумить.
За свою ціну чудовий варіант на літо!- Продавець Kangarox
- Марія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Дуже сподобався міні кондиціонер! Компактний, працює тихо та добре освіжає повітря біля робочого місця. Простий у використанні, а резервуара з водою вистачає надовго. У спеку став справжнім порятунком. Рекомендую!
- Переваги:
- Компактний розмір, тиха робота, ефективне охолодження
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Я в захваті від цього малюка ))
Добре охолоджує, зволожує, має класну підсвітку.
Дуже подобається і всім рекомендую!- Продавець Kangarox
Дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно знати, що ви задоволені покупкою. Нехай служить довго та приносить лише задоволення.
- Даниїл Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
приїхала коробка вскрита оказалась кришки немає протікати начала спустя 30 хвилин
- Переваги:
- нема
- Недоліки:
- протікає + неположили кришку
- Продавець Kangarox
Приносимо свої щирі вибачення за цю прикру ситуацію. Ми завжди ретельно стежимо за комплектацією, тому для нас дуже дивно, що товар приїхав у відкритій коробці та без кришки. Схоже, цілісність упаковки було порушено під час транспортування. Найближчим часом наш менеджер зв'яжеться з вами, щоб надіслати новий товар або оформити повернення коштів.
- Марія І***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Чудова покупка за свої гроші! Компактний, тихий і дійсно освіжає повітря біля робочого місця. Особливо сподобалась функція зволоження. Користуюсь щодня вдома і дуже виручає у спеку. Рекомендую
- Продавець Kangarox
Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Для нас головне — задоволений клієнт. Сподіваємося на нові замовлення від вас!
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Товаром задоволений, все відповідає опису. Працює добре, охолоджує, зволожує. Все як заявлено
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Міні кондиціонер супер!!! У спеку дуже рятує, я використовую його за робочим столом і це моє спасіння під час роботи. Також класні функції зволоження і підсвітка. Товар рекомендую
- Продавець Kangarox
Дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно знати, що ви задоволені покупкою. Нехай кондиціонер служить довго та приносить лише задоволення.
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Розчарована покупкою. Відео обзор не відповідає отриманому товару.
- Переваги:
- Недоліки:
- Тонкий пластик, все ледве тримається
- Продавець Kangarox
Дякуємо за зворотний зв'язок. Шкода, що характеристики товару розійшлися з вашими очікуваннями. Продукція повністю відповідає опису та відеоогляду на сторінці, а оцінити щільність матеріалів найкраще під час огляду посилки у відділенні перевізника. Оскільки ви розчаровані покупкою, ви маєте право повернути товар. Менеджер магазину зв'язужеться з вами, щоб допомогти оформити повернення.
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Замовляли заради функції зволоження.Дійсно класно охолоджує,коли додаеш воду,дякую!
- Продавець Kangarox
- Данило Х***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Все сподобалось.Були побоювання щодо якості,але все норм.Вже використовуємо та чекаємо літа
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Все супер! Охолоджує прям дуже не поганого для невеликого вентилятора.
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Міні кондиціонер сподобався,працює відмінно,за ці кошти гарний варіант на літо
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Поставила на стіл,розпиляє воду добре,охолоджує теж.В загалом всі заявлені функції виконує
- Діана Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Якщо у вас немає кондиціонеру ,то в принципі не погана бюджетна заміна,охолодити кімнату вистачить
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Все працює справно,сподобався навіть трохи більше звичайного вентилятора,бо можна використовувати ще як зволожувач.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Kangarox
Кімнату доволі швидко охолоджує,зволоження відчутно
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Дуже прикольна річ,функція зволоження реально допомогає,за ці кошти вентилятор - топ
- Переваги:
- Дві функції
- Продавець Kangarox
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
дуже зручний,можна брати з собою.Спробував додати лід,освіжає добре
- Данил Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Чудова річ для спекотних днів,місця займає мало,хоч і маленький,але охолоджує не погано
- Продавець Kangarox
Дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно знати, що ви задоволені покупкою. Нехай річ служить довго та приносить лише задоволення.
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Замовляла на роботу, працює як вентилятор, і як зволожувач одночасно, тому сподобався
- Переваги:
- Ціна - якість
- Марія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox
Класна річ,окремий плюс,що можна додавати воду або лід,тоді ще краще охолоджує