- Вячеслав Р***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Дякую за сучасний сервіс!
- Переваги:
- Великий асортимент
- Недоліки:
- Не дуже швидко надходить товар
- Продавець Lemeshop
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Наличием диска с драйверами был сражен наповал. Редко встречается сейчас такое внимание к клиентам. Прочитать диск не на чем, но все равно спасибо.
- Переваги:
- Сочетание цена-качество.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець Lemeshop
- Валерий В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Працює добре!
- Ірина Є***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Адаптер підійшов, все сподобалось. Дякую!
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Black
все сподобалось, адаптер норм
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Все супер. Адаптер справний.
- Ліля А***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Black
Без нарікань, працює як треба
- Валентин К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Black
- Святослав Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Гарно працює, подобається
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Black
Супер! Дуже подобається.
- Переваги:
- стабільно працює
- Продавець Lemeshop
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Працює добре та надійно!
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Адаптер класний!
- Тамара Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Black
Отличный адаптер, никаких нареканий. Работает стабильно. Я довольна покупкой!
- Денис Р***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Black
Хороша річ! Рекомендую!
- Геннадий Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Black
Справний адаптер, мені підійшов, все чудово
- Марк З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Black
Модем топ! Чудова якість.
- Святослав П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Black
Адаптер реально виручив. Підключення просте і швидке. Все працює, як слід. Не шкодую про покупку.
- Мария А***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Black
Адаптер компактний, не заважає в USB-порті. Зв'язок стабільний, не обривається. Вдячна за таке просте рішення.
- Валерія Р***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Black
Адаптер топовий! Підключився без зайвих проблем. Працює ідеально!
- Виталий О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
За такі гроші, коли біля блютуза купувати можно, але я б купів більш дорогий але щоб працював, і на більшу відстань.
- Переваги:
- Прийшов без задержки. Працював добре, але на 5-6 метрів.Звук, так собі.
- Недоліки:
- Через декілька місяців згорів.
- Продавець Lemeshop
Добрий день шановний Виталий, нам прикро що вам не сподобався наш товар, можливо вам дійсно потрібна інша модель
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
К сожалению с моим ПК данный адаптер отказался работать, не получилось подобрать драйвера. Связавшись с продавцом мне было предложено вернуть деньги, либо обменять на другой адаптер. Решил вернуть, продавец взял на себя затраты на доставку новой почтой. На мой взгляд продавец ответственный, и покупая у него что-либо, покупатель рискует минимально.
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- оказался не совместим с моим ПК
- Продавець Lemeshop
Добрий день, Шановний Юрій, Нам прикро що вам не підійшов товар, Дякуємо Вам за розуміння) Гарного дня)
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Все чудово
- Продавець Lemeshop
Добрий день. Шановний Максим, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!
- Антон Т***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Все працює, ціна якість виправдовує
- Переваги:
- Зручний інтуїтивний спосіб конекту і стабільний зв'язок
- Недоліки:
- Є невелика затримка навушників, в шутерах заважає
- Продавець Lemeshop
Доброго дня. Шановний Антон, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!
- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Вдячний за товар. Все чудово! ПК знайшов пристрій одразу
- Переваги:
- Хороша вартість, швидка доставка, компактність, функціонал на 10/10.
- Продавець Lemeshop
Доброго дня. Шановний Михайло, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Пришёл товар, всё работает
- Продавець Lemeshop
Доброго дня. Шановний Сергій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та відгук). Приємного користування.
- Артем Н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Хороший адаптер. Без проблем подключился , винда десятка сама нашла все драйвера. Подключил к нему геймпад PS4 и наушники bluetooth одновременно всё работает замечательно.
- Варвара Т***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
все добре працює
- Переваги:
- зручний
- Недоліки:
- нема