Відгуки покупців про Стелаж металевий 180х90х40 см ЧОРНИЙ 5 полиць МДФ БОНА-26 для дому, комори, на балкон

Оцінка користувачів 4.85/5
  • AI аналіз відгуків
    40 відгуків:  позитивний – 89%, нейтральний – 6%, негативний – 5%
    Стелаж отримав загалом дуже позитивні відгуки від покупців. Його відзначають за міцність, простоту й швидкість складання, зручність у регулюванні полиць і хороший комплект для збірки. Клієнти також відзначають приємну якість матеріалів та естетичний вигляд. Трапляються поодинокі нарікання на запах від полиць, а також зустрічаються рідкі випадки браку або неповної комплектації, які, однак, оперативно вирішуються продавцем. Багато хто особливо відзначає вдале співвідношення ціни й якості та рекомендує товар іншим.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Руслан П***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Не плохо как за свой деньги.Он рассчитан под что-то лёгкое.

Переваги:
    Легкий
    Недоліки:
    При сборки некоторые замки плоховато застёгивается.
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Гарні стелажі, вже замовляла 3 рази, загалом маю 7 стелажів в коморі та облаштовую гардеробні. Вирішила пофарбувати полиці фарбою для мдф у білий колір. Збирала спочатку з дитиною а потім сама. В комплекті є дерев'яний молоточок та рукавички, що спрощує збирання. Я цілком задоволена, і напевно буду замовляти ще для іншої комори

Переваги:
    Міцний та гарно виглядає
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  S zone

Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо за такий неймовірний відгук, фотографії та за те, що обираєте нас знову і знову! Окрема подяка за крутий лайфхак із фарбуванням полиць — білий колір виглядає просто супер. Дуже раді, що комплектація допомагає у збірці. Завжди чекатимемо на ваші нові замовлення, з радістю порадуємо якістю знову!

• Іван Г***

Стелаж бомба!!!

Переваги:
    Міцний . Легко збирається.
    • Продавець  S zone

Іване, вітаємо! Супер, що ви задоволені! Дякуємо за відгук!

• Наталия П***

Отличный стеллаж

• Продавець  S zone

Наталіє, дякуємо за зворотний зв'язок! Раді, що стелаж вам сподобався. Нехай служить довго та допомагає підтримувати порядок!

• Тетяна М***

Міцний, легко збирається.

• Продавець  S zone

Тетяно, дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили міцність та легкість збірки нашого стелажа. Нехай він служить вам надійно!

• Д.Н.
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Якісний стелаж, нескладно збирається, але при збірці доведеться докласти трошки зусиль, щоб вставити одну частину в пазик іншої. Дуже зручно, що можна самостійно вибрати висоту кожного відділу.
    В комплекті стійки з отворами, перекладини, полички (5 шт.), підсилювачі (5 шт.) та захисні накладки (8 шт.). Брали в чорному кольорі.
    Доволі приємний на дотик метал. Матеріал поличок теж непоганий. Самі полички здаються не захищеними від вологи. У зібраному стелажі іноді можна випадково зачепити підсилювачі полиць, і зрідка вони випадають, але свою функцію виконують.

Переваги:
    Гарна якість, розміри, ціна
    • Продавець  S zone

Щиро дякуємо Вам за оцінку та детальний відгук!

Ми раді, що Ви відзначили гарну якість, розміри та ціну стелажа.

Щодо підсилювачів, які іноді випадають: аби підсилювач не обертався, не випадав і зафіксувався надійно в конструкції, слід загнути "язички".

Якщо виникнуть будь-які питання, - напишіть нам в особисті повідомлення, з радістю допоможемо вам)

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Чудовий стелаж, складається легко і швидко, відповідає опису.

• Продавець  S zone

Дякуємо за вибір! Чудово, що стелаж відповідає опису, а збірка пройшла легко та швидко. Завжди раді Вам!

• Лисогоров В***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Якість хороша. Збирається швидко і легко.
    Окрема подяка за "молоточок". Це шедеврально і дуже підняло настрій.

Переваги:
    Швидко збирається. "Молоточок"
    • Продавець  S zone

Віталію, дякуємо за високу оцінку! Нам дуже приємно, що стелаж збирається швидко і легко. Раді, що наш "молоточок" підняв Вам настрій! Користуйтеся із задоволенням!

• Віталій Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Стелаж дуже гарний. Раджу всім.

• Продавець  S zone

Віталію, дякуємо, що знайшли час залишити оцінку! Ми дуже раді, що Вам сподобався стелаж і Ви його рекомендуєте!

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Гарна якість, легко збирається.

• Продавець  S zone

Дякуємо за замовлення, приємно що все сподобалося. Гарних покупок.

• Віктор Я***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Хочу взяти ще один, але немає в наявності

• Продавець  S zone

Дякуємо за фото-відгук. Скоро з'явится у продажі, зараз на виготовленні. Будемо раді новим замовленням. Гарних покупок.

• Віктор Я***

товар з'явився, а от доставка від розетки пропала :(((

• Ярослава
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Чудовий стелаж. Якісний, міцний. Швидко збирати, зачепив і готово. Купила б ще, але вже немає.

Переваги:
    Ціна, міцний, стильно виглядає.
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  S zone

Велике спасибі за високу оцінку!Корисних покупок!

• Виктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Отличный стеллаж за разумные деньги. До этого покупал у другого производителя, качество было не очень, а этот норм. На полках есть выемки для кабеля, можно провести удлинитель и провода не будут мешать. Супер

Переваги:
    Цена качество
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  S zone

Щиро вдячні Вікторе за фото-відгук. Раді що вам все сподобалося і конструкція стелажу для вас стала корисною. Бадаємо гарних покупок.

• Марчук Л***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Давно хотіла упорядкувати усе взуття в одному місці. Так от саме цей стелаж вирішив моє питання. Дуже класно вписався в мою котлову і все чудово помістилось. )
    По якості - досить міцне кріплення (до цього брала схожі стелажі, то там доволі все було хлипким)
    Замовлення привезли на наступний день (інші чекала тиждень)
    Я дуже задоволена покупкою і вже думаю ще такий придбати в кімнату для швейного приладдя

Переваги:
    легко збирати, гарний вид
    • Продавець  S zone

Дякуємо пані Леся, що ви розділили свої позитивні емоції з нами. Це безцінно для всієї нашої команди!Будемо раді новим замовленнням.Гарних та корисних покупок!

• Василь З***

Стелаж суперовий. Рекомендую

• Продавець  S zone

Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Гарний дуже, багато місця на полицях, та і зручно що можна збирати, розбирати легко

Переваги:
    Гарний, багато місця на полицях
    • Продавець  S zone

Дякуємо за відгук.Приємно що вам все сподобалося. будемо раді новим замовленням. Гарних покупок.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

стелаж сподобався. доставка швидка, дякую

Переваги:
    хороший стелаж
    • Продавець  S zone

Дякуємо пане Олександр за вибір нашої продукції. Гарних та корисних покупок.

• Хмельницкая М***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Добавлю свой отзыв, на фото - это я один стеллаж поделила на две части и поставила рядом . Супер!

• Продавець  S zone

Дякуємо пані Марино , підсказку для майбутніш клієнтів, що стелажі можно ділити навпіл, довзволяє конструкція , таким чином у вас виходить два стелажі) Приємних покупок.

• Хмельницкая М***

Очень понравился)

Переваги:
    Все!
    Недоліки:
    ---
    • Продавець  S zone

Дякуємо велике за фото та за вибір нашої продукції стелажів. Гарних та приємних покупок.

• Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Чудовий стелаж, можна регулювати де ти хочеш полиці і нічого не треба скручувати)
    По збірці це скоріше як конструктор для дорослих
    Впринципі в кімнату став як потрібно) заповнив проміжок від стіни до столу, вийшло майже зрівняти полицю зі ствльницею

Переваги:
    Розмір, легкість збірки, чорний метал
    Недоліки:
    Можна було 220 висоти, але 220х90х40 не було
    • Продавець  S zone

Дякуємо Юлія за фото-відгук. Дуже приємно що вам все сплдобалося і стелаж заповнив ваш простір в потрібному місці) Гарних та корисних покупок.

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Гарна якість за такі гроші

Переваги:
    Міцний метал,гарно пофарбований,швидка доставка,легка збірка
    • Продавець  S zone

Дякуємо пані Тетяно за відгук нашої продукції. Приємно що сподобалося. Гарних покупок.

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Купила два стелажі. Якісні, стильно виглядають, міцні. Доставка дуже швидка і продавець на висоті! Покупкою задоволена!

• Продавець  S zone

Дякуємо Людмила за відгук і фото наших стелажів. Вдячні що обрали саме нас. Гарних та корисних покупок.

• Антонина П***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Купила, всё супер рекомендую. Быстрая доставка, всё всё прекрасно упаковано .

• S z***

Благодарим за выбор на шишей продукции!Удачных и приятных покупок!

• Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Купил семь стеллажей в гараж.

Переваги:
    Хорошо упакован. Удобно собирать. Удобно крепить к стене и соединять стеллажи друг с другом. Отлично подойдёт для небольшой нагрузки.
    Недоліки:
    Тонкий металл, хлипкая конструкция. Заявленная нагрузка 1000 кг на стеллаж и 200 кг на полку не соответствует действительности. Полка сломалась под нагрузкой 100 кг. Остальные полки были пусты.
  • Юлия К***
  • ВАЛЕНТИНА Б***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

я помучилась пока собрала но результат мне нравится

Переваги:
    в собранном виде довольно устрйчивая этажерка
    Недоліки:
    тяжело собрать если ты один
    • S z***

Спасибо за выбор нашей продукции.Надеемся что в дальнейшем вам будет намного легче со сборкой, всегда рады к сотрудничеству.Удачных покупок)

• Елена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Самый лучший товар,самый лучший продавец.Спасибо.

Переваги:
    Все супер.Выдерживает самые тяжелые вещи.Качество товара на высоте.
    Недоліки:
    Нет.
    • S z***

Благодарим Елена за выбор нашей продукции и сотрудничества с нами.Удачных и приятных покупок.

• Виктор
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Заказал через сайт и через пару дней уже пришло уведомление с Новой почты о моей посылке!

Начал разпаковывать на почте, все было целое и без повреждений, что не могло не радовать.

Придя домой начал производить сборку.

Оказалось, когда дособирал половину стеллажа не хватало сборочных элементов.

Позвонив менеджеру от данного сайта получил действительно поддержку по полной комплектации и как позже оказалось два элемента плотно склеились между собой и я просто сразу этого не заметил.

Хорошо, что менеджер адекватный и все корректно объяснила и даже предложила выслать недостающие детали за свой счёт.

Если бы при укомплектовке данной посылки была накладная с указанием точного количества всех деталей, то я наверное сразу бы начал считать все элементы.

Спасибо продавцу за подарочный набор: отвертку шлиц и крест, перчатки строительные и деревяшку-молоточек!

Стеллаж супер! За 1000 гривен на сегодняшний день это отличное сочетание цена и качество.

Рекомендую данного продавца!

Переваги:
    Быстрый в сборке и прост в использовании!
    Недоліки:
    Хотелось чтобы метал был потолще
    • S z***

Благодарим Виктор за отзыв о нашей продукции и компании, очень приятно что вам все понравилось. Пожелания примем на рассмотрение, спасибо что написали. Удачных вам покупок!

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Отличный стеллаж, влез на лоджию идеально, собирать легко

Переваги:
    В комплекте перчатки, отвертка, и деревяшка-молоточек
    • S z***

Спасибо за выбор нашей продукции)Удачных и приятных покупок.

• Андрей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Все отлично, набор для сборки - приятная и полезная мелочь)

• S z***

Спасибо за оценку, приятных покупок)

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Комплектация: Стеллаж в коробке и чек.

Переваги:
    Цена. Качество
    • S z***

Спасибо что написали, приняли замечание, чт об в дальнейшем таких ситуаций не повторялось.

• Градиль С***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Купив стеллаж я решила комплекс проблем по хранению вещей. Бысто получила, быстро собрала. Выжно юыло выбирать стеллаж, осознавая нагрузку. я взяла с запасом и не пожалела. Спасибо

Переваги:
    Надежность и быстрота сборки
    Недоліки:
    пока не вижу
    • S z***

Очень приятно Светлана, что вам все подошло и покупка оправдала ожидания) Будем рады видеть вас еще раз нашим покупателем. Спасибо за заказ!

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Стеллаж получила быстро, при сборке проблем не было.Запаха не было.Спасибо за оперативность и за внимательность, приятно было получить в комплекте перчатки, отвертку и "молоточек"

• S z***

Спасибо Светлана что выбрали нас. Всегда рады вам)Удачных покупок!

• Людмила Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

СТЕЛАЖ ПОЛУЧИЛА БЫСТРО, ДЕТИ СОБРАЛИ ЗА 10 МИНУТ. ПРИЯТНО, В УПАКОВКЕ ШЕЛ "МОЛОТОЧЕК" ПЕРЧАТКИ, ОТВЕРТКА И ШУРУПЫ ДЛЯ КРЕПЛЕНИЯ К СТЕНЕ. ЗАПАХА НЕ БЫЛО. РЕКОМЕНДУЮ. .

• S z***

Спасибо Людмила за такой положительный и замечательный отзыв) Детям отдельное спасибо что помогли Вам собрать) Удачных и приятных покупок!

• Мирослав Т***
  • Алена
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

У кого так же была проблема с запахом от полки? Уже второй месяц не могу избавиться.

• S z***

Алена добрый день. Напишите нам номер заказа через форму "Задать вопрос о товаре", мы вам сделаем замену если у вас такая проблема.