Відгуки покупців про Лляна сукня довжини максі з квітковою вишивкою INNOE 270353-5-1, р. 44-46 Чорний

Оцінка користувачів 5/5
  • Марина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: WomanClub. Розмір: 54. Колір: Чорний

Гарна якість. Приємна до тіла.

Переваги:
    Ціна. Якість . Можливість купити в оплату частинами,)
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: WomanClub. Розмір: 50. Колір: Чорний

Приємно здивована якістю сукні.

Переваги:
    Гарна якість за таку ціну
    Недоліки:
    Не встигла купити мамі за ціною зі знижкою))
  • Олена Є***
    Відгук від покупця. Продавець: WomanClub. Розмір: 50. Колір: Сірий

Якісна сукня, розмір треба було вибрати 46-й, але це вже не проблема виробника...вважається. що модель дя одягу повинна бути вішалкою Спробую побути такою моделью Дякую сукня дуже класна!

• Ольга Я***

А довжина як в описі, 140 см.? Приклала сантиметр до себе, то з цією довжиною сукня лягає на пол.

• Надія С***
    Відгук від покупця. Продавець: WomanClub. Розмір: 54. Колір: Чорний

Якісне пошиття. Гарно лягає по фігурі, елегантний силует. Тканина легка, приємна до тіла. Замовила інші кольори цієї моделі.

Переваги:
    Ціна. Якість пошиття, декор.
    Недоліки:
    Немає.
  • Алла
    Відгук від покупця. Продавець: WomanClub. Розмір: 58. Колір: Чорний

Дуже сподобалась

Переваги:
    Тканина, малюнок
  • Галина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: WomanClub. Розмір: 54. Колір: Чорний

Менеджер помог подобрать размер.Платье очень красивое.По размере на размер маломерит.Сидит великолепно.

Переваги:
    Хорошее качество пошива.Недорого.
  • Еліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: WomanClub. Розмір: 54. Колір: Чорний

Чудова сукня.Мені дуже сподобалась.

Переваги:
    Гарна
  • Валентина О***
    Відгук від покупця. Продавець: WomanClub. Розмір: 50. Колір: Сірий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

Платье очень понравилось. На мой 48 размер, платье 48-50 великолепно. Хорошо село, скрыло небольшой животик и бока. Цвет очень насыщенный, глубокий. Я даже не могла подумать, что за такую цену можно приобрести такое великолепное платье. Сомнения были в рисунке. Но платье так хорошо выглядит, что рисунок просто где-то затерялся. Очень пойдут украшения к этому платью. Огромное спасибо всем за такую работу.

• Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Продавець  WomanClub

Валентина, Дякуємо вам за такий теплий і детальний відгук! Дуже приємно чути, що плаття ідеально підійшло і підкреслило ваші переваги. Колір і посадка дійсно мають велике значення, і ми раді, що ви залишилися задоволені якістю за приємною ціною. Щиро вдячні за ваші слова і сподіваємося знову радувати вас якісними товарами. Гарного вам настрою та прекрасних моментів!