Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Прес для бургерів гамбургерів ручна прес-форма для котлет Kayfovo BQ-4b

Оцінка користувачів 5/5
  • Володимир Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Форма алюмінієва, не пластик, ручка відкручується, що дуже зручно для зберігання, продавець дуже ввічливий, відправив швидко. До цього робив котлети вручну, з цією штуковиною швидше робити, краще пресовані і гарної форми!

Переваги:
    Все що написав вище
    Недоліки:
    Не помітив
    • Продавець  Lemeshop

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Для звичайних булочок треба менше діаметр

Переваги:
    Під великий бургер, типу максі
    • Продавець  Lemeshop

• Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Хорошее качество товара и хорошее, быстрое обслуживание. Спасибо, рекомендую продавца

Переваги:
    Качество товара и цена
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • Продавець  Lemeshop

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Дуже задоволений, все зроблено якісно та професійно.

Переваги:
    100%

• Косімов М***

Нормально

• Михайло Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Просто делает свою работу как и ожидалось . А что ещё нужно?)

Недоліки:
    Материалы не лучшие , ценник
    • Продавець  Lemeshop

• Юлия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Прес відповідає опису, якість гарна

• Сергій

Все норм

• Татьяна Б***

Супер! Щиро дякую!

• Надя Б***

Дуже сподобався прес!

• Леонид Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Чудово виконує свою функцію!

• Илона Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Супер! Прес те що треба! Котлети виходять ідеальні.

• Григорій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Прес значно спростив приготування котлет. Форма виходить рівна, ідеальна для бургерів. Матеріал міцний, легко миється після використання. Котлети не розвалюються під час смаження, тримають форму добре.

Переваги:
    зручно та якісно

• Марія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Якісний прес! Чудово робить котлети, фарш не розвалюється