Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Іграшка для собак WAUDOG Fun Natural Палиця, біорозкладна гума, 18 см, зелена

Оцінка користувачів 3/5
на основі 4 відгуки
  • Ірина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Іграшка витримала добу. Пес 20 кг, стара дворняжка розгриз.

Недоліки:
    Вистачило на добу. Як тільки почав гризти, то іграшка здалась.

Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Аби іграшка WAUDOG Fun Natural слугувала якнайдовше, ми не рекомендуємо залишати вихованця наодинці з нею, а застосовувати іграшку для спільної гри з улюбленцем. Також при виборі розміру та виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця. Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості Компанії Коллар: 0 800 30-01-04.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Дратхаар 3р вже кілька місяців із задоволенням грається, ще не перекусив і не відкусив у жодному місці.
    За весь час жили довше 30 хвилин тільки ця іграшка і оранжеві мʼячики Liker.
    Купили ще одну прозапас.

Переваги:
    Міцний, цікава форма, зручно жувати.
    Недоліки:
    Поки не виявили.

Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки WAUDOG Fun Natural та залишились задоволені покупкою.

• Дмитро Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Нашій вівчарці 9 р. вистарчило пів-години щоб роірвати на три частини.

Переваги:
    Три в одному :)
    Недоліки:
    Не міцна

Добрий день, шановний Дмитро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Аби іграшка WAUDOG Fun Natural слугувала якнайдовше, ми не рекомендуємо залишати вихованця наодинці з нею, а застосовувати іграшку для спільної гри з улюбленцем. Також при виборі розміру та виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця.

• А.
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Німецька вівчарка 50+ кг навіть зубами не пробила жодної дірки, хоча грається вже майже 3 місяці ) По міцності ця іграшка в нас поки що у топі

Переваги:
    ціна, міцність, екологічна
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки WAUDOG Fun Natural та залишились задоволені покупкою.