- В. В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
нож ок,ставлю Розетке "0",за подозрение,что мне прислали б/у.
- Переваги:
- Нож
- Недоліки:
- Розетка
Представник постачальникаВладиславе, добрий день!
Раді, що сам ніж вам сподобався. Хочемо запевнити, що ми продаємо виключно нову та оригінальну продукцію, яка постачається безпосередньо від виробника Ganzo. Поява вживаного товару у нашому магазині повністю виключена.
Те, що ви сприйняли як ознаки використання, зазвичай є слідами заводського змащення, консервації або специфікою фінішної обробки деталей на фабриці. Виробник завжди ретельно змащує механізми перед пакуванням, щоб захистити сталь під час транспортування та зберігання.
Якщо у вас залишилися сумніви — наш сервісний відділ завжди готовий допомогти розібратися у ситуації. Дякуємо за покупку!
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Замовив собі саме цього ножа, дуже крутий, сподобався, але хотілося б щоб в комплекті був документ який підтверджує що саме цей ніж не належить до холодної зброї
Представник постачальникаВітаємо, Олександре! Дякуємо за відгук. Раді, що ніж вам сподобався! Щодо сертифіката — на жаль, виробник не комплектує ці ножі сертифікатами, оскільки вони за своїми параметрами (довжина клинка та конструкція) є побутовими інструментами. Нехай ніж служить надійно!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Брак. Менше місяця рідкого використання випала кулька лайнера.
- Переваги:
- Гострий
- Недоліки:
- Брак
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук про Ganzo G769-PL. Нам прикро, що під час використання виникла така ситуація. Випадіння кульки фіксатора лайнера не є нормальною поведінкою виробу та може свідчити про виробничий дефект.
Рекомендуємо звернутися за номером: 0 800 33-68-25 .Після діагностики можливе вирішення питання шляхом обміну або сервісного обслуговування.
Дякуємо, що повідомили про проблему — це допомагає контролювати якість продукції.
- ВІКТОР Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Відмінна якість
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Юрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Будьте дуже обережні, перше моє знайомство з ножем)
- Переваги:
- Дуже задоволений, він ідеальний і все.. Дуже гострий..
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Дуже гарно лежить в руці. Рекомендую.
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Нож отличный, красивый. Кромка держит отлично. Использую около месяца
- Переваги:
- Хорошие накладки, цепкие. Хорошо ложится на кармане. Лёгкий выброс
- Олексій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Сподобалося широке лезо із спусками від обуху, за рахунок цього, а також непоганій заводській заточці прекрасно ріже. А Д2 від Ганзо добре тримає заточку і непогано опирається корозії.
Механіка на висоті, фліп не кволи і не надто різкий, такий, як треба. Зібраний добре, по формі руків'я - на мій смак лежить у руці добре.- Переваги:
- Зручне лезо з Д2, хороша заточка і збірка
- Недоліки:
- На таку ціну - нема!
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Добрая сталюка
- Переваги:
- Дуже міцний
- Недоліки:
- Жосрковата рукоять
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Логвинюк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Ніж сподобався, гострий, легко відкривається.
- Валерій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Це реально топчик
- Переваги:
- Д2
Широкий
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- В'ячеслав Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
ніж не розчарував.добре зібраний,без люфтів,гарні накладки, зручний у руці,глибока посадка кліпси.
- Переваги:
- якість,ціна.
- Недоліки:
- невиявив
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Владимир Б***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ніж в своїй ціновій категорії посідає якщо не перше місце,то в п'ятірку найкращих входить!
Всім мирного неба над головою!!! Слава ЗСУ!!!- Переваги:
- Гарно зібраний,гострий,не важкий як для мене,але для інших можливо важкуватий,ну і ціна адекватна.
- Недоліки:
- Не зняті фаски на накладках з G10,тому при триманні в руках цього ножа вони дуже врізаються в шкіру!!! Прийшлося самому напильничком заокруглювати. Більше зауважень не має!