Картка Rozetka

Відгуки покупців про Ніж складаний Ganzo G768-GB синьо-зелений

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Сергій А***

High quality knife!

Переваги:
    Sharp and strong
    Недоліки:
    Not yet

Доброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-зелений

Дуже гарний і компактний ніж!

• Олексій З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-зелений

Ніж порадував якістю, не люфтить, гострий. В руці лежить добре, не слизькій. Комплектація порадувала салфеткою та наклейкою :) .

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Поки не побачив

• Андрій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-зелений

отримав ніж , при огляді дома виявив подрпяпини біля кріплення скоби , як би це не счсуттєво але ни вигояд хтось розбирав чи це такий завод?

Переваги:
    Ганзо!
    Недоліки:
    подряпини!!
  • Олександр Б***

Якісний ніж!

Дякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-зелений

Нормальний колір, якщо хтось сумнівається. Хороша сталь, якісно зібран. Можна брати;

Дякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.

• Олексій І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-зелений

Постійно на кишені, не обтяжує, в руці сидить добре, клин літає, не люфтить. Робив майже все, навіть консерви вскривав. Не точив, пару разів підвів-полірнув крайку. Д2 у Ганзо нормально калена, і механізм останні років 5 надійний, як у дорогих брендів. Дизайн звичайний такий, практичний, без витребеньок.
    Не знаю, що ним треба робити, щоб і механізм не працював, і затупився, і розбовтався. Навпаки у Ганзо і інших китайців зазвичай надміру фіксатору, чорта з два викрутиш, іноді гріти треба. Але я не про цей ніж, розкручувати його не було потреби. Тож попередній відгук писав явно хейтер (я не люблю писати відгуки, але тут зачепило, що обіс...ли нормальний ніж).

Переваги:
    Зручний, гострий надійний
    Недоліки:

Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Тарас Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-зелений

Не супер точиться, швидко тупиться, здався фіксатор через 3 місяці, осьовий гвинт постійно розкручується

Переваги:
    Гарний візуально
    Недоліки:

Добрий день. Дякуємо за Ваше звернення. Якщо у Вас виникають питання стосовно працездатності та можливих дефектів на товарі, звертайтесь будь ласка до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо це вирішити!