Відгуки покупців про Робот (мийник) для миття вікон INSPIRE PuRuikai HCR-02 з дистанційним керуванням + 10 серветок Білий

Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 31 відгук
  • Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Робот миє вікна добре,задоволена.
    Спочатку стікло змочити або помити від бруду,потім нанести стікло-очищувач на серветку( яка одягнена на колесо робота) і вікна будуть чисті і без розводів.

Переваги:
    Скорочується час на прибирання
    Недоліки:
    Пішов запах від двигуна,треба давати роботу відпочити)

• Вячеслав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Savvi. Колір виробу: Білий

Норм штука, но руками быстрее и чище, подходит для недоступных окон.

• Продавець  Savvi

Дуже дякуємо за відгук та коментарз користувацьким досвідом

• Антоніо
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Добре миє, хоча і не ідеально. Якщо немає доступу до вікна - хороший варіант.

Інструкція однією мовою - російська ?!!?

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Російськомовна інструкція
  • Олексій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Дуже класний робот, тепер миття вікон на 25 поверсі більше не стрес ))

• Сніжана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Це просто чудо якесь, супер корисна річ))
    Гарно миє, я трохи бризгаю і вау ефект, рекомендую.

Переваги:
    Гарно миє
    Недоліки:
    Можливо трішки гучний

• Юлія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Мийник прибув швидко, за два дні. Відразу спробувала...
    Спочатку робила по інструкціі, але побачила, що роботу важко.
    Вдруге змочила водою серветки.
    Втретє - миючий засіб на вікно і на серветки.
    Наступний тест - нові серветки, збризкані миючим засобом і водою. На жаль, результат вийшов трохи смугастим.
    Тестували різні методи.
    Час від часу невеликий переляк: маленький пристрій просто не хотів більше підніматися. Завжди починали з середини. Подальші експерименти привели до висновку, що серветки були занадто сухими.
    Після п’ятого вікна та подальших різноманітних випробувань ми нарешті знайшли найкращу комбінацію: добре промийте серветки під краном теплої води, відіжміть їх і продовжуйте, розпиливши трохи миючого засобу на вікно.
    Повторіть все знову.
    Я в повному захваті!!!
    Ніколи більше не мийте вікна самі!!! І мені навіть не треба прибирати підвіконня! Достатньо було трохи потягнути всі предмети вперед і відкрити вікно рівно стільки, щоб маленький Робі пройшов через щілину!
    А ще серветки можна прати в пральній машині!
    Найкраща покупка за останні роки!
    Тепер прибирання - це справді весело!!!

Переваги:
    Вільні руки
    Недоліки:
    Довго розбирались, як правильно користуватись

• Лидия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Як раніше без цього жила??? Дуже корисна річ!

• Ольга Д***

Однозначно так! Рекомендую! Економія часу та сил на миття

• Олеся С***
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Звичайно, що тим господиням, які готові покласти життя за ідеальний порядок, недоліком будуть недомиті кутики. Сильні тверді забруднення теж не всі піддаються. Однак вікна вимиті, натерті. Дуже задоволена, що не довелося стрибати по табуретках. Крім того, маю проблему з глухими рамами за гратами (треба було дотягуватися). Тепер не треба - жук працює )))

Переваги:
    Добре миє, не шумний
    Недоліки:
    Повільний, може тому, що сильно старається )))
  • Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Користуватися цим роботом для миття вікон просто - просто натисніть кнопку і він зробить усю роботу! Завдяки своїй швидкості та точності, поверхня стає ідеально чистою, без розводів або плям.

Переваги:
    Працює тихо але дуже дієво

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Дуже швидка доставка, все як в описі. В роботі, ще не випробували оскільки мережевий адаптер не нашої конструкції. Треба перехідник.

Переваги:
    Відповідає опису
    Недоліки:
    Адаптер не відповідає нашим розеткам. Інструкція лише англійською.

• Хоменко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Дуже задоволена купівлею цього робота мийки вікон і не тільки, я просто в захваті. Всім раджу придбати, не пошкодуєте потрачених коштів. Дякую за швидку доставку.

Переваги:
    дуже гарна комплектація
    Недоліки:
    поки що не виявила
    • Продавець  LUNA

Дякуємо за відгук!

• Анна В***

Задоволені, все працює❤️
    Гарно відмиває, без розводів. В квартирі тепер чисті не тільки вікна, а й усі дзеркала)

При митті вікон найкраще спочатку пройтися сухою тряпкою, щоб зібрати увесь бруд та пил, а після того ще раз запустити з вологою.

• Ярослава К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

На вигляд компактний, проте справляється з миттям великих вікон оперативно. Задоволена вибором.

Переваги:
    Працює без помилок, миє добре

Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Хочу додати відгук від 12 листопада: велике дякую що полагодили мого робота, він працює знов чудово! Гарний магазин, гарний сервіс, гарні працівники! Дякую велике і бажаю успіхів!

Переваги:
    Одні лише переваги
    • Продавець  LUNA

Дякуємо за приємний відгук) Нехай гарно працює!

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Робот покупала весной, сама живу возле оживленой дороги и окна очень быстро запыляются. Рюбот использую интенсивно, уже 2 раза докупала тряпки.Чистит хорошо без претензий , все работает как часики. Надеюсь робот и в следующем году мня не подведёт.

Дякуємо за відгук!

Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Доброго дня. Як тільки купила цього робота була дуже задоволена. Але зараз, після того як проїздить раза 3, нижній ролик починає погано підніматись. Все пробувала вже: і ганчірки міняла після кожного разу, і мила тільки в сонячну погоду, і тряпки вже зовсім нічим не бризкала. Все повторюється.

Переваги:
    Все було добре
    Недоліки:
    Перестав коректно підніматись
    • Продавець  LUNA

Доброго дня. Ви можете звернутись до нас за сервісним обслуговуванням і ми надамо Вам допомогу у вирішенні даного питання.

• Олеся Г***

Дякую за дзвінок! Відправлю робота в сервіс.

• Остап К***

Поступово:
    Зав'язався менеджер, дуже ввічливий і уточнив усі деталі, відправили швиденько, тобто клієнтоорієнтованість на висоті. Упаковано все чудово, комплектація приємна.
    Сам робот вікна миє, в міру шумний, деколи лишає розводи, але за 2-3 рази справляється

Переваги:
    комплекаційя, довжина кабелю зарядки, упакування, гарантія, задовільна робота апарату
    Недоліки:
    поки не виявлено
    • Продавець  LUNA

Дякуємо за чудовий відгук) Завжди раді допомогти. Гарного користування!

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Дуже добре вимиває вікна. До куточків не дістає , але це зрозуміло з його конструкції . Доречі, судячи з відеооглядів - квадратні також не достають . Куточки потім дотираємо вручну . Рами також потрібно мити самостійно ))) Із порад - подтрібно слідкувати , щоб провод та страхувальний трос не мали перепон , бо тоді вони не дають роботу йти наверх . Якщо він зупинився з зовнішньої сторони далеко - його дуже просто підігнати стрілочками і зупинити в потрібному місті . Як старт ставити краще вище половини вікна , бо коли він повзе наверх , то він повзе боком «по прямій»,а вже тільки вниз починає спускатися змійкою . Перед стартом роботи потрібно зарядити робота, щоб горіла зелена лампочка . При роботі кабель живлення потрібно обов’язково фіксувати шайбою в місці з’єднання . І не забувати про страхувальний трос . 10 насадок вистачає на балкон з 6 вікнами . Засіб для вікон потрібно бризкати по краям насадок . Самі насадки після прання краще ще у вологому стані добре потрусити, щоб плюш розпушився .

Переваги:
    На 80-90% замінює ручну працю по мийці вікон.
    Недоліки:
    Жаль, що сам не миє рами та не перестрибує з вікна на вікно )))
    • Продавець  LUNA

Дякуємо за такий детальний відгук!) Гарного Вам користування!)

• Инна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

работает.. мыла им окна уже и на балконах двух и в комнатах.. все работает. С ручной мойкой не сравнить.. но если достать может только робот, то это шикарная альтернатива...

Переваги:
    моет окна, где не может помыть человек
    Недоліки:
    конкретно у этой модели меня все устроило.не моет углы, го я об этом знала до покупки.. круглые не моют углы.
    • Продавець  LUNA

Дякуємо за чудовий відгук. Гарного користування!)

• Іра М***
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Оформила товар, вказала адресну доставку. Ніхто не звʼязався зі мною а замовлення відправила зовсім на інше відділення нової пошти. Телефоную в компанію 20 раз , ніхто не відповідає.

• Продавець  LUNA

Приносимо вибачення за непорозуміння. Переадресація за наш рахунок

• Лебедєва Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

все працює належним чином. У мене великі панорамні вікна, я ставлю внизу і запускаю програму вверх. Робот повзе до самого верху, а потім починає спускатись змійкою донизу. якщо вікна дуже брудні і запилені, замінюю серветки і запускаю другий раз. Задоволена.

Переваги:
    співвдіношення цена-якість, вікна чистенькі, інструкція зрозуміла
    Недоліки:
    в моїй моделі кнопку пуску треба зажимати і тримати кілька секунд. Мені здається звичайний вимикач-тумблер був би зручніший. але пристосуватись можна. Пишуть що є акумулятор на випадок відсутності електроенергії, але по факту акумулятор тримає менше хвилини, тож треба контролювати, але є страхувальний трос, тож великої проблеми не бачу.
    • Продавець  LUNA

Дякуємо за ваш відгук. Акумулятор потрібно зарядити 2 години, він розрахований на півгодини автономної роботи. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, ви завжди можете звернутись за телефоном вказаним в інструкціі.

• Тамара Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Дуже задоволена роботою робота, вікна панорамні блиск, встигла зловити останні сонячні деньки. Дзеркала не сподобалось, залишаються ворск, хоч однакова з вікнами і чистими насадками робила. Два кільця в наборі-це запасні частини, так як одягнені-запускайте, вони одягнені на ролик вже, бо трішки не могла зрозуміти до чого вони. Стояти при роботі прийдеться, щоб наставляти куди крутитись, переставляти на створки, але це не так довго.

Переваги:
    Вікна чисті, як ніколи
    Недоліки:
    Буде відпочивати до весни, чекаємо на сонце та Перемогу!
    • Продавець  LUNA

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Робот хороший, але мені чомусь в комплекті поставили 4 пари ганчірок ?

• Продавець  LUNA

Дякуємо за ваш відгук. Можемо додатково дослати вам

• Александра М***
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Це дуже крута штука! Миє добре, в використанні проста і зрозуміла. Рекомендую!

Переваги:
    Якісно і швидко миє

Дякуємо, що обрали нас!

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Зі своїм завданням справляється! Інструкція зрозуміла. Питання не виникли.

Переваги:
    Відносно не дорогий, простий у використанні.
    Недоліки:
    Шум як у пилососа, але не тривалий час, бо прилад швидко миє вікно
    • Продавець  LUNA

• Манько К***
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Для меня мытье окон настоящая проблема, потому что окна в моей квартире сделаны неудобно, очень мало открывающихся створок, сплошные глухари. Вот и приобрела себе помощника. Этим роботом я пользуюсь не только на окнах но и на кафеле и зеркалах. Сначала я опасалась что мойщик отвалится и улетит вниз, поэтому для начала я опробовала его на зеркалах шафа купе. Кстати до появления в доме робота я практически ежедневно бегала с тряпочкой и протирала эти самые зеркала, поскольку дети постоянно оставляют на них следы своих ручек и ещё много непонятно чего. Теперь же просто красота, запускаю мойщик на зеркала и все чисто, и без разводов. С уличной стороны окон дела обстоят по другому. Поскольку стекла пыльные, требуется чаще менять тряпочки на чистые тогда стекло будет хорошо отполировано и без разводов. Тряпочки хорошо стираются и быстро сохнут. Я рада своей покупке ни капли не жалея и рекомендую людям кто ценит своё время и здоровье.

• Продавець  LUNA

Дякуємо за ваш розгорнутий відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Елизавета
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Теперь этот робот мой незаменимый помощник! Легок в использовании и в комплекте все, что нужно, чтобы сразу приступить к работе.

Переваги:
    Хорошо моет окна (если вовремя менять тряпочки)
    Длинные страховочный и зарядный шнуры
    Недоліки:
    Пульт не ловит сигнал, когда робот находится с внешней стороны окна
    • Продавець  LUNA

• Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Во дворе стройка,окна постоянно заляпанные.не надеялась на супер чиску окон,но как не странно,с разводами и разной степенью загрязнения справился.

Благодарим за ваш отзыв!

• Виктория М***
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Приехал в красивой коробке. Опробовали сразу на всем. Помыла плитку на кухне, в ванной, куда только с лестницей залазить надо. Отлично справляется, рада, что купила.

• Нона М***
    Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий

Шустрый, не громкий. Моет хорошо и быстро. В наборе 10 салфеток. Благодаря большому запасу сменных салфеток, все окна можно помыть без разводов и особых усилий.