Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Подвійна стійка вішалка для одягу та взуття Loft Rack підлогова сталева з полицею Black

Є в наявності

4.8/5
Оцінка користувачів 4.8/5
  • Шишка С***
    Відгук від покупця. Продавець: BT7-SHOP. Колір: Чорний

Гарна якість за таку ціну

• Олександра Л***
  • Владислав Ф***

Все чудово

• Владислав Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: BT7-SHOP. Колір: Чорний

Все чудово, якісь хороша.

• Мирослава С***
    Відгук від покупця. Продавець: BT7-SHOP. Колір: Чорний

Легко зібрати, зручно що в комплекті передбачений шестигранник. Речі тепер гарно і зручно розміщені в квартирі

• Станіслав
    Відгук від покупця. Продавець: BT7-SHOP. Колір: Чорний

Замовленням задоволений. Вішалка виглядає стильно та сучасно, конструкція досить міцна і стійка.

Переваги:
    Ціна/Якість
  • Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Замовила стійку для одягу дітям. І це виявилося дуже зручно, особливо коли маєш підлітка і паралельно меншу дитину Тепер одяг у них завжди перед очима, нічого не треба довго шукати в шафі. Дуже зручно швидко обрати, що вдягнути, і так само швидко все повісити назад. Практична річ, яка реально спрощує щоденні збори. Дуже задоволена замовленням!

Переваги:
    Все на виду і швидко та охайно можна скласти
    Недоліки:
    Не навантажувати важким одягом.
  • Светлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: BT7-SHOP. Колір: Чорний

Дякую за швидку доставку, стійка має гарний вигляд в стилі лофт, легко збирається, міцна.

• Тетяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ГрупОн. Колір: Чорний

Стійка відрізняється від тої, що в описі, багато речей не можна повісити, хитка

Недоліки:
    Це не та, що заявлена в описі, стійку видають за іншу
  • Микита Ш***

Металева, стандартна стійка для одягу, збирається за 5хв, викрутка в комплекті

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Треба збирати одразу симетрично
  • Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Vlotku. Колір: Чорний

На картинки метал, а насправді пластик.

Переваги:
    Трубки металеві, низ пластик
    Недоліки:
    Фото не відповідає реальності
  • Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: EMGlass. Колір: Чорний

Дуже гарна і компактна вішалка . Дуже зручна. Корисна річ в домі.

Переваги:
    Швидкий доступ до речей
    Недоліки:
    Ключ для складання міг би бути кращим
  • Катерина Д***

Дуже гарна стойка для одягу, 10/10

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: BT7-SHOP. Колір: Чорний

Гарна міцна стійка, легко збирається.

Переваги:
    Міцна, легка зборка.
    Недоліки:
    Не знайшла.
    • Продавець  BT7-SHOP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: BT7-SHOP. Колір: Чорний

Стойка устойчивая, не маленькая. Удобная в использовании.

• Ришард
    Відгук від покупця. Продавець: BT7-SHOP. Колір: Чорний

Посилка прибула в повному комплекті і в хорошому стані. Все це може скласти одна людина. Необхідні гвинти пазом з ключем в комплекті. Отримуємо дуже жорстку конструкцію. Трубки, з яких зроблена вішалка, не паперові. Навіть під великим навантаженням нічого не хитається. Я задоволенний покупкою.

Переваги:
    жорстка конструкція
    Недоліки:
    не знайшов
    • Продавець  BT7-SHOP

• Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK. Колір: Чорний

Дуже гарна стійка вішалка, легко збирається. Рекомендую

• Продавець  Great LUCK

Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Для нас головне — задоволений клієнт. Сподіваємося на нові зустрічі з Вами!

• Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: EMGlass. Колір: Чорний

Отличная вешалка. Товар пришел в полной комплектации, собрала быстро и осталась очень довольна результатом: устойчивая, вместительная, не хлипкая. Долго выбирала вешалку, пересмотрела много вариантов, но именно эта модель выгодно выделялась среди остальных. Рада, что в реальности она полностью соответствует описанию и оправдала мои ожидания) Спасибо продавцу за качественный товар и за то, что продолжаете работать в таких непростых условиях!

• Ірина

Легко збирається

• Продавець  Great LUCK

Вдячні вам за позитивний відгук! Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів)

• Евгений

Покупкою задоволений, все сподобалось

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі

Товар не відповідає опису, прийшла зовсім інша стійка, неякісна пластик на з'єднення,стійка на вагу не більш 15 кг. по телефону заявляли про більш міцну стійку на 50 кг , за що додатково добавили ціну на оплату, приємне спілкування з продавцем ,а в результаті розчарування і розвод...розчарування

• Продавець  Комфортні оселі

Вітаємо! Перепрошуємо за незручності, повʼязані з замовленням. Напишіть нам, будь ласка, у чат з продавцем — ми завжди на зв'язку та готові допомогти врегулювати ситуацію!

• Надія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK. Колір: Чорний

Товаром задоволені, зібрали без проблем. Для повсякденних речей ідеально підходить

Переваги:
    Недоліки:
    Відстні
    • Продавець  Great LUCK

Щиро дякуємо, НАДІЄ, що поділились своїми враженнями від нашого товару! Звертайтесь ще до нас) З повагою магазин Great LUCK

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lagidna_hataUA. Колір: Чорний

Вішалка сподобалась, саме те, що шукав для зберігання одягу. Збирається досить легко, конструкція міцна та стійка. Подобається, що вона подвійна — речей поміщається багато, при цьому все залишається акуратно розвішаним. Є місце і для взуття. Чорний колір виглядає стильно, в кімнаті займає небагато місця. За свою ціну хороший варіант, покупкою задоволений.

• Продавець  Lagidna_hataUA

Щиро вітаємо, Сергійе! Щиро дякуємо за теплі слова! Бажаємо приємного та довгого користування. Завжди раді бачити вас серед наших покупців!

• Євгеній Я***
    Відгук від покупця. Продавець: EMGlass. Колір: Чорний

За свої кошти досить надійна. Не сподобався ключ у комплеті, ним збирати можна хіба що наручний годинник. В іншому поки питань немає.

Переваги:
    Надійна
    Недоліки:
    Ключ для збору
  • Світлана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK. Колір: Чорний

Є брак . Неякісна варка, не приварена деталь, яка відпала при збірці. Не змогли зібрати стійку. Відпало кріплення стійки.

Недоліки:
    Відпало кріплення стійки, не змогли зібрати
  • Анастасия Б***

Відповідає опису

Переваги:
    Компактна та зручна
  • Валентина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Вішалка для одягу та взуття міцна надійна. Дуже зручна. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Міцна. Збирається легко
    Недоліки:
    Не виявила
  • Ірина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Стійка прийшла швидко і чесно кажучи, за таку ціну я думала, що отримаю щось типу того неподобства з іншого магазину, що на протязі першого ж місяця зламалася. Ця ж, вже два місяці і їй все ніпочому. В першу чергу хочу замовити, що не має пластика. Тримається на металевих винтах, але не для постійного розбору /збору,різьба злетить швидко. В загальному, хороша річ.купувала до батьків і собі таку хочу, коли зможу повернутись додому.

Переваги:
    Устойчива, без пластика
    Недоліки:
    Бажання повісити туди як можна більше)
  • Тетяна Д***

Все добре

Переваги:
    Якість
  • Діана С***

Легко збирається, надійна конструкція

• Евген Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Гарна річ.Зручна,легка.Вмістка,і е поличка для взуття

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:
    Немае
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

За невеликі гроші купа задоволення

Переваги:
    В-цілому виконує свої функції, зручна, компактна, легка. Швидко та просто збирається. Поміщається багато одягу.
    Недоліки:
    китайці як завжди зекономили на матеріалах :-)
  • Ирина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: BT7-SHOP. Колір: Чорний

Здравствуйте, получила стойку. Стойка пришла быстро, была хорошо упакована, полностью соответствует фото и описанию, все детали были на месте, быстро и без проблем я ее собрала самостоятельно. Хочу отметить, что стойка сделана полностью из металла, как и написано в описании. Всем рекомендую стойку для одежды и продавца!

Переваги:
    Полностью металлическая, просто и быстро собирается.
    Недоліки:
    Я не обнаружила
    • Продавець  BT7-SHOP

• Анастасия М***
  • Анастасия М***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Очень вместительная и крепкая!Собрали за 5 минут!Много вещей вмещается и внизу место для органайзеров или обуви

Переваги:
    Вместительная и прочная
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Дармограй Н***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Обрали чорну вішалку. Дуже задоволені. Стійка. Вмістка. Легко збирається. Я зібрала хвилин за 30. Якість хороша. Естетично. Дякую.

Переваги:
    Ціна=якість, швидко збирати, естетичний вигляд. Стійка
    Недоліки:
    Недоліків за місяць використання не виявили