- Валерія Ш***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Крісло сподобалося! Легко встановлюється в автомобіль, дитині в ньому зручно навіть під час тривалих поїздок. Матеріали якісні, спинка регулюється, а сам бустер виглядає надійно. Хороший варіант за свою ціну, рекомендую.
Добрий день, Валерія!
Дякуємо за позитив!
Бажаємо вам гарного дня та чудового настрою.
Чекаємо на вас знову!
- Дарина С***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Дуже задоволені покупкою! Довго обирали автокрісло для дитини і зупинилися на цій моделі. Найбільше сподобалося, що крісло трансформується в бустер, тому його можна використовувати довгий час у міру росту дитини. Регульована спинка забезпечує комфортну посадку, а м'яке сидіння дозволяє дитині спокійно переносити навіть далекі поїздки без дискомфорту. Встановлення займає всього кілька хвилин, конструкція міцна та стійка. Якість матеріалів хороша, оббивка легко очищується. За свою вартість клас.
Вітаємо, Дарина)
Вдячні за Ваш відгук.
Для нас це найкраще підтвердження правильності обраного шляху.
- Мирослава С***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Вполне удобный в использовании и качественный. Всё устроило, рекомендую обратить внимание.
- Продавець ТехНестШоп
Добрий день, Мирослава! Щиро дякуємо відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Стефанія С***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Дуже комфортне та безпечне автокрісло — ідеальний варіант для щоденних поїздок
- Продавець ТехНестШоп
Стефанія, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Відмінне співвідношення ціни та якост
- Продавець ТехНестШоп
Наталія, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Дитина сидить спокійно й із задоволенням, нічого не тисне, чудова підтримка голови та спини.
- Продавець ТехНестШоп
Добрий день, Олег) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями.
Обов’язково завітайте ще.
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Сьогодні відмовилася від нього при огляді. Дешева легка каркасна пластмаса обтягнута синтетичною дешевою тканиною. Абсолютно неякісне! Не беріть цю китайську фальшивку! Як тільки совість дозволяє людям виготовляти такі неякісні товари -фальшивки, а нашим продавати це *вино!!
Розетка, ганьба вам! Брехливі відгуки!- Переваги:
- Недоліки:
- Бутафорія! Неякісне! Обманка
- Продавець ТехНестШоп
Вітаємо, Ірина! Дякуємо за відгук. Дуже шкода, що у вас виникли неприємності із замовленням.
Ми завжди хочемо, щоб наші покупці залишалися тільки з хорошими враженнями, тому обов’язково допоможемо розібратися.
Не хвилюйтеся, ми зробимо все, щоб ви були задоволені покупкою.
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Все сподобалось,легко встановити ,прати ,швидко сохне.
- Переваги:
- Легке у використанні
- Продавець ТехНестШоп
Ірина, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Все відповідає опису
- Продавець ТехНестШоп
Андрій, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Наше перше крісло. Дитина їздить із задоволенням.
- Переваги:
- Хороше і достойне крісло.
- Недоліки:
- Не знайшли
- Продавець ТехНестШоп
Добрий день, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам все сподобалось і ви з дитиною отримали позитивний досвід, будемо раді знову вас бачити)
Гарного вам дня!
- Людмила І***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Дуже добре автокрісло, легке, надійне
Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що автокрісло вам сподобалося — легкість і надійність справді важливі для комфорту та безпеки.
Нехай кожна поїздка буде легкою та спокійною!
- Травников Е***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Простое и лёгкое сидение. В принципе бралось чтоб не нарушать ПДД, но сыну очень зашло)
- Переваги:
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Продавець ТехНестШоп
Дякуємо за відгук!
Нам дуже приємно, що сидіння вам підійшло та сподобалося вашому сину.
Безпека й комфорт маленьких пасажирів — завжди пріоритет.
Хай кожна поїздка буде зручною та безпечною!
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Надійне та добротне крісло. Вчора дитина заляпала все їжею, сьогодні попрали і виглядає знову як нове, якість тканини гарна і хороші кріплення. Дуже рекомендую!
- Продавець ТехНестШоп
Дякуємо за ваш чудовий відгук!
Раді, що крісло виявилося надійним і практичним у використанні, а якість тканини вас повністю задовольняє. Ваше задоволення — наша найкраща нагорода!
Дякуємо за рекомендацію!
- Кирило С***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Ми часто їздимо на дачу, і раніше дитині було незручно то спина мокра, то ремені тиснуть, а крісло дуже зручне)
Вітаємо!
Дуже вдячні за такий відгук! Раді, що придбання вам принесло радість! Будемо завжди раді працювати з вами знову!
У разі виникнення додаткових питань - завжди раді допомогти!
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Відмінна якість, все працює, як треба.
- Продавець ТехНестШоп
Вітаємо! Дякуємо за відгук! Дуже раді, що вам все сподобалось. Будемо завжди раді працювати з вами знову!
У разі виникнення додаткових питань - завжди раді допомогти! Гарного вам дня!
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Якість ременів просто топ м’які, не натирають, рекомендую
Вітаємо!
Дякуємо за відгрук! Дуже раді, що у вас залишились гарні враження від користування! Завжди будемо раді працювати з вами знову. Гарного вам дня!
- Віра К***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Отличное кресло! Удобное, ребёнку нравится, спасибо!
- Продавець ТехНестШоп
Вітаємо! Дуже раді, що вам все сподобалось! Ми працюємо для того, щоб всі наші клієнти залишились максимально задоволеними. Бажаємо вам приємного користування, та позитивних вражень! Дякуємо, ща обрали наш магазин та за такий відгук! Будемо раді завжди працювати з вами знову! Гарного Вам дня!
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Шукали щось для дитини, щоб не міняти через кожні два роки. Тут усе продумано: знімна вкладка для менших дітей, регулювання підголівника на кілька рівнів, комфортна посадка навіть у тривалій дорозі. Ми часто їздимо до бабусі, понад 300 км )і малюк не вередує, спить у кріслі спокійно. Ремені м’які, не тиснуть. Матеріал легко чиститься. Справді якісний товар
Вітаємо!
Щиро дякуємо за такий детальний і приємний відгук! Дуже раді, що дитяче крісло виявилося зручним та комфортним для Вашої дитини, особливо в довгих поїздках. Якщо виникнуть питання чи потрібна буде допомога — звертайтеся! Бажаємо Вам та малюку безпечних та приємних подорожей!
- Тетяна Т***Продавець: ТехНестШоп
Сьогодні оглядала крісло на новій пошті. Відмовилась від замовлення. Це імітація, а не автокрісло. Страшний синтетичний чохол, на якому дитина зіпріє через 5 хвилин, натягнутий на пластиковий корпус, який розвалиться від найменшого удару.
- Переваги:
- Недоліки:
- Все крісло - один великий недолік
- Продавець ТехНестШоп
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.
Ми поважаємо ваше рішення та дякуємо, що оглянули товар на пошті — саме для цього й передбачена можливість перевірки перед оплатою.
Зі свого боку хочемо зазначити, що всі наші автокрісла відповідають базовим стандартам безпеки та мають необхідні сертифікати. Однак ми розуміємо, що комфорт дитини є індивідуальним питанням, і нам важливо знати про ваш досвід, аби вдосконалювати якість обслуговування та асортимент.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою!