Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Підвісна сітка для сушіння складана для риби грибів овочів фруктів, сушарка на 3 яруси HD269-2W

Немає в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
  • Альона Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX

Замовлення прийшло швидко. Товар повністю відповідає зображенню. Доволі вмістка сітка для сушіння.

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX

Сушарка виготовлена якісно, на вигляд симпатична, надіюсь, що довго буде в експлуатації

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Антоніна К***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX

Якісний товар, все сподобалось. Будем використовувати. В процесі використання побачим.

Недоліки:
    поки не знайдено
  • Петро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX

Дуже зручна сушарка високої якості. Повністю задоволений покупкою.

Переваги:
    Висока якість, окремі замки для кожної секції, крутиться навколо своєї осі у підвішеному стані.
  • Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX

Зручна, велика але не для важких речей. Сподобалось, що є доступ до кожного яруса окремо. Гарний крюк до полвішування сітки. Поки що все подобається.

• Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX

Вибирали з дружиною сітку для сушки.
    Їй дуже сподобалась саме ця сітка.
    Я трохи був невпевнений, бо на той час ще не було відгуків за неї. Але все ж вирішили купити саме цю, бо вона дуже гарно виглядала, як фірмова річ. І головне, що сподобалось - кожна секція мала окрему застібку.
    Коли отримали, то було приємно, що ми не зробили правильний вибір.
    Видно, що якісна річ. Все добре прошито, гарні матеріали сітки, лямки, за які вона підвішується, гарний крючок з карабінчиком. Вже почали користуватись нею на дачі.
    Дивіться фото.

Переваги:
    Якість, зручність. Окремо відкриваються кожна секція
    Недоліки:
    Не виявили
  • Каталіна Я***

Хороша сушка