Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Qi2 сертифікована бездротова зарядна док станція для apple айфона годин годинників навушників телефону 3 в 1 magsafe універсальна магнітна зарядка на айфон iphone airpods iwatch епл вотч Magic Stem S9 25W з автоповоротом та підсвіткою + адаптер

Оцінка користувачів 5/5
  • Егор И***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE

Придбав на роботу, зручна річ, все працює стабільно. Навушників просто не маю, а от годинник і телефон заряджаються без проблем.

• Емілія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE

Зручна, магніт міцний, не користуюсь чохлом, при цьому на станції сама площадка зарядки з якогось м'якого матеріалу, не дряпає панель телефону, бо від автотримача в мене на старому телефоні через певний час залишалися сліди, тут такого не буде :)

Переваги:
    Якісна
  • Емілія С***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE

Обирали станцію на подарунок подружці. З цікавого ця станція дуже відрізняється від усього, що ми дивилися. Дотиком до сенсорної кнопки можна обертати телефон горизонтально та вертикально, а також ховати всередину станції зарядку для навушників та годинника, технологічна зарядка, дуже технологічна). Подарунок приємно здивував.

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE

Давно хотів собі зарядку 3 в 1, але важко було знайти із швидкою зарядкою для Apple Watch і за адекватні кошти! Цей варіант є найкращим з точки зору ціни/якості для техніки Apple. Тому можу рекомендувати
    Також хочу відмити продавця - оперативно відповідає і якісно проконсультував. Другий раз замовляв у нього зарядки такого типу.

Переваги:
    Швидка зарядка для iPhone/ iWatch
    • Продавець  AMPERE

Дякуємо за відгук! Радий, що зарядка 3 в 1 повністю виправдала очікування за ціною та якістю. Ми завжди намагаємося оперативно забезпечувати якісне обслуговування- це наша робота. Дякуємо за рекомендацію!

• Олександр У***

Чудовий виріб. Доставка супер

• Продавець  AMPERE

Дякуємо за ваш відгук! Радий, що виріб вам сподобався, а доставка не розчарувала.

• Анатолій В***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE

Заряджає дуже добре, зручно)

Дякуємо за відгук!
      Раді, що зарядка працює добре і вам зручно користуватись.
      Нехай служить довго і надійно!