- Дмитро І***Відгук від покупця. Продавець: One7. Розмір: XL. Колір: Білий
Спасибо все отлично , но платье не соответствует фотографии оно похожее
- Золовська О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний синій
Я отказалась от платья в отделении Розетки месяц назад, а деньги до сих пор не вернули!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Виктория Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний синій
Я облегчила платье. Вырезала чехол и сделала коротенький подъюпник. Теперь вообще идеально. Легко и не жарко, даже при +34.
- Переваги:
- Платье легкое, удобное, на лето то что надо.
- Представник бренду
Вітаю, Вікторія. Щиро дякуємо за зворотний зв'язок. Приймемо до уваги Вашу ідею удосконалення сукні. Носіть із задоволенням та повертайтеся до нас ще!
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Персиковий
Сукня має вільний крой, тобто не приталена. Гарний склад тканини. Приємний колір-персиковий. На мій зріст 164 см при вазі 56 кг лягла чудово. Зазвичай ношу розмір М.
- Переваги:
- Красивий колір і склад тканини.
- Недоліки:
- Хотілося б іноді одягати з ременем, але ця модель не підтримує цього))
- Анатолий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний синій
Мені дуже сподобалася, дружині не знаю. Іноді вдягає щоб мені догодити.
- Переваги:
- Удобные
Відповідає
- елена н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Біла пудра
- Валерія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Персиковий
Виглядає нарядно, дуже гарна сукня
- Переваги:
- Дуже красива тканина, акуратний пошив
- Недоліки:
- Не помітила
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Біла пудра
Дівчата, які ж ви неохайні і нахабні! Самурзали сукню білосніжну своєю тоналкою, помадою всім чим могла і сдала назад, впоралась! Поважайте інших!
Розмір s-m прийшов увесь в тоналці! Це жах!- Недоліки:
- виглядає як мішок
Завелике
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Біла пудра
Якість хороша. Все сподобалось
- НінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний синій
Сподобалась тканина, але взяла орієнтуючись на таблицю розмірів і сукня виявилась завелика. Таблиця розмірів не відповідає дійсності
- Переваги:
- Тканина
Завелике
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Персиковий
Якість чудова! Але за рахунок того, що розмір подвійний S/M для мене виявилась заширокою...як мішок. Є підкладка з натурального матеріалу.
- Переваги:
- Недоліки:
- Великий розмір
- Alona T***
Вітаю, як у вас параметри? дякую
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Біла пудра
- Переваги:
- Недоліки:
- Великий розмір
- Галина Л***Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Біла пудра
Гарна тканина якісний фасон Трошки не мій фасон Тому повернула
- Переваги:
- Сервис Розетки на высоте Качество соответствует описанию и размерной сетке Рекомендую
- Недоліки:
- Недостатков нет