- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 120. Діаметр: 3/4"
Замовляв даний шланг. Все відповідає опису. Для повного розтягнення потрібен хороший тиск, майте на увазі.
- Переваги:
- Відповідає опису
- Недоліки:
- Людмила Ч***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 45. Діаметр: 3/4"
Товар сподобався. Дефектів немає та розтягується як і було вказано продавцем. Рекомендую.
- Переваги:
- Комфорт, довжина, непоганий матеріал
- Недоліки:
- Любов К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 75. Діаметр: 3/4"
Все небуло часу залишити відгук. Шланг просто чудовий , можна ходить по всьому городі він незапутується .
- Переваги:
- Незапутується , достатьньо довгий
- Недоліки:
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 90. Діаметр: 3/4"
шланг прийшов у гарному стані, всі функції чудово працюють, дуже задоволені покупкою)
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 60. Діаметр: 3/4"
В использовании очень удобный, ничего сложного, подключил и поливай. Действительно розтягивается как указал производитель...пока очень довольна, спасибо.
- Переваги:
- розтяжимость
- Недоліки:
- пока нет
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 60. Діаметр: 3/4"
Прекрасний товар, ціна якість. Шланг відповідає заявленим розмірам.
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Кріплення на різьбі
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 75. Діаметр: 3/4"
Використовувала для поливу грядок, чудовий шланг
Із моїм потужним двигуном в криниці, розтягується, напевно, навіть більше ніж вказано на сайті
Замовляю вже вдруге, бо з першим стався нещасний випадок (мама його випадково притиснула і він луснув), але навіть після цього, ним можливо користуватись
Дякую за якість- Продавець GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX
- Галина О***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 90. Діаметр: 3/4"
Дуже дякую,всі сподівання виправдилися,задоволена товаром.
- Продавець GETLUX
- Юлия Я***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 60. Діаметр: 3/4"
Товар чудовий, зручний, дуже сподобався. Сусіди питають де купувала)
- Продавець GETLUX
- Карина З***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 45. Діаметр: 3/4"
Дуже чудово працює, чудова якість, рекомендую!
- Продавець GETLUX
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Прийшов доволі оперативно, все підійшло, наразі працює чудово!
- Переваги:
- Чудовий варіант за таку ціну!
- Продавець GETLUX
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 60. Діаметр: 3/4"
Купив шланг, виявився з браком. Продавець GETLUX, замінив його.
Зараз все працює добре!
GETLUX дбає про свою репутацію, дякую!- Переваги:
- Легкий, зменшується у розмірі, гарний пістолет для поливу
- Продавець GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чого звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання на протязі гарантійного терміну 12 місяців. З повагою магазин GETLUX
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 60. Діаметр: 3/4"
Шланг підійшов до крану. Не треба ніяких додаткових переходників.
- Переваги:
- Довгий, зручний пістолет
- Продавець GETLUX
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 45. Діаметр: 3/4"
Вдруге замовила чудо шланг. Перший шланг був куплений в якомусь сумнівному інтернет магазині. Через два тижні лопнуло біля кріплення (((. Ще раз замовила. Підкупило , що рік гарантії. Підключила. На разі поки дорікати не має.
- Переваги:
- Ціна. Рік гарантії
- Недоліки:
- Поки на має
- Продавець GETLUX
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 45. Діаметр: 3/4"
товар прийшов швидко,без пошкоджень
- Переваги:
- дуже легкий та зручний
- Недоліки:
- поки не виявив
- Продавець GETLUX
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 90. Діаметр: 3/4"
Сподобалась наявність гарантії на 1 рік та швидка відправка магазином.
- Переваги:
- Брали довжину 90 метрів і ненаповнений він дуже легкий. Так як користується моя мама і їй складно вже носити щось важке тому однозначно раджу.
- Недоліки:
- Користуємось десь 2 тижні все супер.
- Аліна П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 60. Діаметр: 3/4"
Шланг чудовий,відповідає характеристикам, дуже задоволена, рекомендую
- Переваги:
- Зручний, легкий,розтягується на заявлену довжину.
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 60. Діаметр: 3/4"
Садовий шланг супер, все як в описі.
- надія л***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Синій. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Очікування були насторожені, але все пройшло вдало. Сама впоралася із з'єднанням, підключенням. Робота дивайсу сподобалася. Він легкий, зручний. Поки замінила лише два режими поливу. Дощик, він же shower, підійшов для огірків і салатів. Для помідорів зробила бороздки і заливаю в режимі jet. Планую купити ще один, щоб розкладати по дорожках, і не травмувати рослини. Поки що задоволена покупкою Надіюсь, що прослужить довго.
- Віталій З***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 75. Діаметр: 3/4"
Вдячний за швидку доставку
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 60. Діаметр: 3/4"
Товар відповідає опису, зручний у використанні
- Переваги:
- Зручний у використанні
- Недоліки:
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 60. Діаметр: 3/4"
Дякую, за швидку доставку. Це вже другий шланг, сподіваюсь теж буде допомогати довго і в радість!
- Переваги:
- Легко зібрати, перенести
- Недоліки:
- Сподіваюсь немає
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 60. Діаметр: 3/4"
Шланг якісний, все працює, легкий в користуванні.
Переваги: Практичність, довжина.
Недоліки: Не виявлено. - Віктор Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 90. Діаметр: 3/4"
Товар відповідає опису, вже користувався все ок
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Синій. Довжина: 45. Діаметр: 3/4"
Загалом очікування були гіршими, ніж враження від отриманого товару. Дуже задоволений. Замовляю ще один. Довший
- Переваги:
- Відповідає опису і ціні. Зручний
- Недоліки:
- Ніжний
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 60. Діаметр: 3/4"
Все відповідає опису. Якість і зовнішній вигляд шлангу сподобалися.
- Переваги:
- Легкий, має багато варіантів розпилення води.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 90. Діаметр: 3/4"
Шланг добре розтягується, легкий та зручний у використанні. Свою функцію виконує добре. Гарний сервіс та швидка доставка.
- Переваги:
- Дуже зручний, легкий, добре розтягується.
- Недоліки:
- Поки не помітив
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 60. Діаметр: 3/4"
Шланг якісний, працює все відповідно до заявлених характеристик, легкий в користуванні.
- Переваги:
- Практичність, довжина, ціна.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Синій. Довжина: 22.5. Діаметр: 3/4"
Замовляла шланг на сайті,доставка була своєчасна, шланг дуже зручний у використанні.Дякую.
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 90. Діаметр: 3/4"
Товар прийшов все добре нема не яких притензій
- Михайло Л***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 120. Діаметр: 3/4"
Чудово працює
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 60. Діаметр: 3/4"
Шланг приїхав цілий , швидка відправка , у використанні був все добре , будемо дивитися з часом
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 60. Діаметр: 3/4"
Дуже задоволена цим шлангом! Легкий, компактний і зручний у використанні. Під час подачі води розтягується до потрібної довжини, а після використання швидко зменшується, тому не займає багато місця. Матеріал міцний, вода не протікає, насадка працює добре. Поливати сад і город стало набагато комфортніше. Рекомендую до покупки!
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 120. Діаметр: 3/4"
Шланг супер, брала на 120 метрів, поляла весь город , гарно працюють усі режими
- Переваги:
- дуже легкий у користуванні
- Недоліки:
- немає взагалі
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 90. Діаметр: 3/4"
Хороший шланг і пістолет
- Переваги:
- Довгий, розтягується
- Недоліки:
- Пришлось помучитись щоб приєднати до старого шлангу
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Синій. Довжина: 60. Діаметр: 3/4"
Ціна відповідає, якості