Відгуки покупців про СУПЕРІУМ Панацея, протипаразитарна пігулка для собак, 16-30 кг
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 8 - 16
Собакен просто як на світ народився після прийому таблетки. Шалена спека, підшерсток як для півночі, да ще й блохи дошкуляють.
Тепер сидить, як сфінкс, і філософськи дивиться на життя.
До речі, маса у собакена значно більша за розраховану (біля 25 кг), а таблетка на 8-16 кг, проте ефект є, і досить тривалий - вже пішов другий місяць.
Раніше брали Симпарику, але зараз вона коштує, як крило Боїнга.- Переваги:
- ДІє довше, ніж вказано
- Недоліки:
- Не виявили
Добрий день, шановна Ларисо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою.
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 16 - 30
Доповнюю свій коментар. В інструкції вказано, що препарат не діє на іксодових кліщів. То ж претензій до препарату немає, варто знати назви паразитів)
Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Якщо Вас цікавить комплексний засіб від усіх видів ектопаразитів, рекомендуємо Вам звернути увагу на протикліщові краплі SUPERIUM Nevertix (артикул на сайті: 9139collar). Препарат ефективний для лікування та профілактики собак при ураженні іксодовими, вушним та підшкірними кліщами, блохами та їх личинками, вошами та волосоїдами.
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 8 - 16
Брав таксі від бліх. Поки що рано говорити про довготривалий ефект, але п'ять днів - "політ нормальний". Єдине - запхати таблетку в собаку вдалося лише подрібнивши її (таблетку, не собаку) і змішавши з м'ясним фаршем.
- Переваги:
- Допоміг
- Недоліки:
- Поки що нема
Дмитро, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук!
- Лоліта Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 30 - 50
Моя овчарка съела 6 кусков шашлыка, пока таблетка не попала в желудок. Никакая она не вкусная, главное, чтобы был эффект.
Добрий день, шановна Лоліто! Дякуємо за зворотний зв'язок! Кожна тварина має свій унікальний характер, і так інколи трапляється, що улюбленець не з'їдає таблетку добровільно. У такому разі ми рекомендуємо покласти її безпосередньо у ротову порожнину примусово. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості препарату, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2 - 8
Був вушний кліщ. Ветеринар порадив цю таблетку, купили, приймали 1 раз на місяць, про вушного кліща вже й забули. Дуже зручно.
- Переваги:
- Будемо брати ще
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою.
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 8 - 16
Доброго дня!
У нас французький бульдог,таблетку з'їв без проблем, тому-що їсть усе підрят,як пилосос,таблетка реально працює,!!!кліщі бігають по шерсті але не всмоктуються в шкіру,були у ветклініці сказали панацея не працює,почали пропонувати свої препарати від котрих ми відмовились,Панацея працює,!!! песик енергійний ніяких побічних ефектів не замітили,замовив ще такі дві таблетки,ще на таблетку зараз хороша скидка.
Дякую Розетка!!!!- Переваги:
- Працюють
- Недоліки:
Добрий день, шановний Василю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарної таблетки SUPERIUM Панацея та залишилися задоволені покупкою.
- ТетянкаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 8 - 16
Мені цю Панацею порадила подруга. Вирішила спробувати. Були сумніви, але результат мене вразив. Собакен з'їв таблетку залюбки, навіть дурити його не знадобилося. Буду брати і надалі.
- Переваги:
- дієва таблетка за розумні гроші
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 8 - 16
За два месяца всё хорошо. Блох не наблюдала. Клещи садятся на собак, но не кусают, переползают на хозяйку )
- Переваги:
- Здоровые животные
- Недоліки:
- Таблетки, хоть и пишется со вкусом мяса, но обе собаки отказались кушать самостоятельно, пришлось в пасть подальше закладывать.
Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою. Кожна тварина має свій унікальний характер, і так інколи трапляється, що улюбленець не з'їдає таблетку добровільно. У такому разі ми рекомендуємо розкришити її в їжу або покласти безпосередньо у ротову порожнину.
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 30 - 50
Собака з'їв із задоволенням. Чухатись перестав. Кліщів не було, хоча будинок біля лісу. Дякую розетці.
Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою.
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 8 - 16
Замовлення швидко відправили в інше місто, якість товару супер. Беру не вперше.
- Недоліки:
Добрий день, шановна Валентино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою.
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 30 - 50
єдиний препарат, який підійшов нашим собакам. Рекомендую!
- Переваги:
- Український виробник
Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 8 - 16
Чудовий засіб. Одна таблетка одразу від декількох паразитів.
- Переваги:
- Комплексний засіб.
- Недоліки:
- Погане пакування. Є можливість отримати пусту упаковку, потрібно одразу перевіряти.
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою. Ваше зауваження щодо паковання ми передамо до відділу якості.
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 8 - 16
Дуже дякую за такого помічника в захисті моєї собачки.
- Переваги:
- Песику дуже сподобались. Нам підходить на всі 100%. Раз на місяць дали таблетку і песик в безпеці. Просто супер!
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 8 - 16
Зручна в використанні таблетка, вся необхідна інформація зручно розташована на упаковці. Песик щасливий, а головне захищений від паразитів
- Переваги:
- Дуже інформативне пакування; собака легко зʼїла таблетку; широкий спектр дії
- Недоліки:
Добрий день, шановний Владиславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою.
- Олег И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 30 - 50
Пришло быстро
- Переваги:
- Пока не известно
- Недоліки:
- Собака пока живая будем наблюдать
Добрий день, шановний Олеже! Дякуємо за зворотний зв'язок! Сподіваємося, що Вам сподобається дія протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та Ви залишитеся задоволені покупкою.
- Никита С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2 - 8
Цена—качество супер
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
Добрий день, шановний Микито! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитної таблетки SUPERIUM Панацея та залишилися задоволені покупкою.
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 16 - 30
Все супер, сподобався препарат, буду брати і надалі, допоміг при сильній інвазії
Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Панацея та залишилися задоволені покупкою.
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2 - 8
Препарат купую не вперше, дуже подобається, блохи гинуть на очах, рекомендую.
- Оксана Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 30 - 50
Вже вдруге застосували цей препарат. Тваринки жваві, в домі бліх нема, кліщів якщо і приносять, то вже мертвих. Так зрозуміла, що для того, щоб діяло, треба точно знати вагу улюбленця.
- Переваги:
- якість на рівні відомих брендів
- Недоліки:
- два місяці поспіль користуємось, недоліків поки не виявили
Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарної таблетки SUPERIUM Панацея та залишилися задоволені покупкою.
- СашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 8 - 16
дуже допомогає!
дивують коментарі, що блохи знов скачуть. альо? люди, ви взагалі в курсі що треба не тільки собаку обробляти, а всі її лежанки, да і взагалі квартиру? комплексно треба вирішувати проблеми- Переваги:
- допомогає
- Недоліки:
- не помітили
Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою.
- Артем М***
Дал бровекто,забыл что такое блохи,и в квартире пропали. А этот препарат полная ерунда,покупал давал. Цена говорит сама за себя.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 8 - 16
Беремо тільки Панацею, інше не таке дієве
- Переваги:
- бліх як і не було, чудовий препарат!
Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 16 - 30
Дієвий препарат від паразитів
- Переваги:
- швидко діє. собака з'їв не дивлячись
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 8 - 16
давала комплексну таблетку - ні глистів, ні блох, ні кліщив виявлено не було, сподобався розподіл по вазі, собака 13 кг. дуже зручно
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- довелося маскувати їжею - чисту пігулку собака їсти не захотіла
Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою. Кожна тварина має свій унікальний характер, і так інколи трапляється, що улюбленець не з'їдає таблетку добровільно. У такому разі ми рекомендуємо розкришити її в їжу або покласти безпосередньо у ротову порожнину.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 8 - 16
Спробувала вперше, в мене стафф, дуже багато часу проводить на вулиці в приватному будинку. Додатково не оброблювала від кліщів, бо вказано що не діє на іксодового, вирішила поки нічого додатково не давати. І поки що все нормально, будемо наглядати.
- Переваги:
- ціна, ефект влаштовує, будемо дивитись
- Недоліки:
- поки нема
Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою.
- Соня С***Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Вага тварини: 30 - 60
користуємось вже більше року, задоволені
- Продавець ВС Retail
Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 16 - 30
беру для пса, котрий прибився на роботі. В нас на території кліщів, котрі зазвичай охочі до собак, немає. бо їм не має де ховатися - промзона. тож шукала щось менш хімічне і щоб діяло на бліх-глистів, і Панацея як раз підійшла своїм складом. пес легко їсть, таблетка виконує свою роботу. по ціні - норм
- Переваги:
- справляється зі своєю задачею
- Недоліки:
- не помітила
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 8 - 16
Раніше брала SUPERIUM TOTAL, та вже десь с пів року даю ці, бо в них ширше спектр дії. Але сподобались і ті, і ці. Песик їх добре переносе та захищений.
- Переваги:
- Таблетка діє
- Недоліки:
Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою.
- Євгенія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 30 - 50
Дієві, вже більше місяця нема паразитів
Добрий день, шановна Євгеніє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою.
- КсенияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 0.5 - 2
Постійно стикались з проблемою підбору таблеток для цуценят, приходилось від бліх обробляти краплями. зараз купуємо панацею, все в одній таблетці.
- Переваги:
- наше спасіння
- Недоліки:
Добрий день, шановна Ксеніє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2 - 8
Препарат дієвий.
Ефективно захищає від паразитів.
Сподобалось, що є інструкція у пакованні та безкоштовна підтримка ветеринара.- Переваги:
- Зручно використовувати препарат 1 раз на місяць
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 30 - 50
куку-реку))
- Переваги:
- не понял но собака жива)))посілка пришла бістро
- Недоліки:
- не віявил
Добрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Сподіваємося, що Вам сподобається дія протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та Ви залишитеся задоволені покупкою.
- Олег И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 30 - 50
Пришло быстро
- Переваги:
- Собака пока живёт
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 30 - 50
Быстрая доставка, ещё не давала собаке, но надеюсь перенесет хорошо
- Переваги:
- Быстрая доставка и приятная цена
Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Сподіваємося, що Вам сподобається дія протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та Ви залишитеся задоволені покупкою.
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 30 - 50
Дуже добра пігулка. Беру не вперше.
- Переваги:
- Добре діє.
- Недоліки:
- Немає.
Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою.
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 8 - 16
Дякую виробнику за чудову якість. Беремо вже не перший раз і задоволені результатом
- Переваги:
- Дієвий препарат
- Недоліки:
- Не має
Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Panacea та залишилися задоволені покупкою.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 16 - 30
Купую кожен місяць для профілактики, бо собака живе на дворі. Ніяких проблем, не чухається, глистів теж не наблюдали.
- Переваги:
- Діє, ціна, до якості також претензій немає