Відгуки покупців про Переносний дворівневий вентилятор з охолодженням Double-Ended Spray Fan та зволоженням (білий)

Оцінка користувачів 3.93/5
  • Татьяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий

Крутой вентилятор, воду слегка добавляю для свежести.

• Вікторія М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Працює тільки як вентилятор, розчарована

Переваги:
    Компактність
    Недоліки:
    Вода одразу витікає, заливати та користуватись не можливо
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Вікторія! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація.
      Ймовірно, проблема пов’язана з неправильним встановленням резервуара або транспортувальним положенням внутрішніх елементів. У справному стані вода не повинна витікати під час стандартного використання.
      Рекомендуємо перевірити правильність фіксації ємності та не перевищувати допустимий рівень заповнення.

• Дмитро Н***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Сподобався, мене все влаштовує гарна річ.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Дмитро! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Ірина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Цей мінікондиціонер реально крутий: тихо вентилює, освіжає повітря і зволожує без зайвого шуму. Плюс підсвітка створює приємну атмосферу, рекомендую!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ірина! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Лілія О***

Класний ґаджет для охолодження

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Качественный, отличный кондей, всё супер

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Анна! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!

Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий

Залишаю повторно відгук, спершу товар прийшов бракований, продавець сам зв'язався і запропонував обміняти товар, обміняли, тепер все працює добре

• Василь Г***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір корпуса: Білий

Не відповідає опису, повернув за свої гроші

Переваги:
    Крутиться
    Недоліки:
    О
    • Продавець  JuliShop

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не повністю виправдав ваші очікування, адже розуміємо, що вимоги та враження від використання можуть бути різними.
      Ваш відгук є важливим і стане у пригоді іншим покупцям. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції.

• Кирило Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Кондиціонер справний, все подобається.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Кирило! Щиро вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені придбанням. Завжди Вам раді!

• Светлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Освежает не офис, а 20-30 см, не более! Через 10-14 дней использования сиал протекать. И не конденсат там, где еммкость для воды/льда и дальнейшего охлаждения, а именно протекает полноценно!

Переваги:
    Два вентилятора 3-х скоростей
    Недоліки:
    Не освежает офис/ комнату никоим образом! Протекает, куда не поставь - везде с него вытекает вода и в итоге все мокрое (((
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Світлана! Дякуємо, що Ви звернули на це увагу. Нам шкода, що у Вас був поганий досвід.

• Татьяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Доброго дня. Купила собі мні кондиціонер, перший раз прийшов не працював вентилятор. Я відіслала товар на обмін, але і після обіну товар попрацював два дні нормально, але без кабеля не працюва з першого дня. Зараз працює через раз, може сам виключитись, я зовсім не задаволена товаром, шкодую що придбала, тільки витратила кошти, а користі від нього не отримала. Не рекомендую.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Тетяна! Дякуємо за те, що поділилися своїми враженнями. Нам шкода, що Ваш досвід не відповідав Вашим очікуванням. Це був нечастий випадок, і ми виправимося на краще наступного разу.

• Сергей Н***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий

міні кондиціонер допомогає в спеку

Переваги:
    Для одного нормально
    Недоліки:
    За неділю користуванням невиявив
    • Продавець  MarketPlus108

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок і за те що обрали Наш магазин. Ми дуже цінуємо Ваш відгук. Гарного користування товаром!

• Светлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Вентилятор неплохой это факт. Но! Указано мол охлаждает комнату/офис. На самом деле охлаждает 20 -30 см, не более. Постоянно надо носить с собой и находится на расстоянии не более 30 см , иначе нифига не охлаждает(((

Переваги:
    Ручной, подсветка
    Недоліки:
    Не освещает даже части помещения! Максимум 20-30 см!
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Світлана! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам шкода, що Ваш досвід не відповідав Вашим очікуванням.

• Іван Д***

Вже не працює)
    Відключився, почав диміти і тепер майже не обертає вентилятори

Переваги:
    Пропрацював тижня 2, класно було
    Недоліки:
    Не працює, не класно тепер
    • Продавець  MarketPlus108

Доброго дня, схоже вам попався брак, давайте зв'яжемось і спробуємо допомогти

• Дар'я О***

Брак не замінять, нічого не компенсують. Менеджери просто не виходять на зв'язок. Товар поганий,продавець такий самий.

• Владислав Я***
    Відгук від покупця. Продавець: PWR. Колір корпуса: Білий

протікають отвори випарювача, довелося розібрати та додоти до гумових ущільнювачів додаткові ущільнювачі, та пройтись по периметру гарячим глеем щоб зробити більш менш герметичне з'єднання

Переваги:
    Дійсно трохи охолоджуе
    Недоліки:
    протікають отвори випарювача,
    • Продавець  PWR

Владислав, підкажіть будь ласка, у вас є наші контакти, чому одразу до нас не звернулися? Щоб ми допомогли вирішити питання

• Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Добрий вечер , приобрел аккумулятор , пару дней он четко работал
    Потом начал протекать и перестало работать одно из лопастей , а еще в добавок и крутится через раз я бы его вернул с удовольствием и не советовал бы брать …

Переваги:
    Подцветка
    Недоліки:
    Протекает ; неисправная электрика; нагревается
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Сергій! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Хороший вентилятор на свої кошти але слабуватий акумулятор

Переваги:
    Недоліки:
    Батарея
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Надія П***

Подобається,задоволена!!!

Переваги:
    Нещодавно придбала,задоволена товаром.Освіжає і охолоджує повітря у невеликій кімнаті.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Надія! Дякуємо за позитивний відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Святослав С***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий

Кондиціонер добре працює! Виконує всі зазначені функції, добре себе показує і як зволожувач і як вентилятор.

Переваги:
    Працює стаьільно і відповідно опису,
  • Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий

Вентилятор сподобовся, є зволоження, є пульт

Переваги:
    є функція зволоження, повертається автоматично
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  MarketPlus108

• Алла К***

Суцільний брак.
    Пропрацювавши півтори години, відмовила середня форсунка.
    Після повторного включення не реагує на пуль ду, працюють обидва вентилятори на найменшій швидкості без можливості відключення, аж поки не сяде внутрішній акумулятор.
    Повне г***о.
    Не рекомендую.

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Суцільний непотріб
  • Виктор Я***
    Відгук від покупця. Продавець: PWR. Колір корпуса: Білий

Пришёл товар, бывший в употреблении и к тому же сломанный.

Переваги:
    Их нет.
    Недоліки:
    Сломанный б/у товар
    • Продавець  PWR

Віктор, дякуємо за зворотній зв'зок, так дійсно в вашому випадку вийшла помилка при доставці нажаль переплутали посилки, в той самий час виниклу ситуацію вже вирішили, щоб таких ситуацій не траплялося ми тому і просимо одразу перевіряти все при отриманні, щоб попереджати такі випадки

• Дар'я О***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий

Категорично не раджу. Низька якість, викинуті гроші. За 2 дні припинив працювати зволожувач, та й сам вентилятор працює через раз.

Переваги:
    Недоліки:
    Сам вентилятор
    • Продавець  MarketPlus108

Доброго дня, схоже вам попався брак, давайте зв'яжемось і зробимо обмін

• Тарас Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

на другий швидкості венииляторів відключається за деякий час, працює тільки на першій. Прохання Розетки звязатись з продавцем, хочу зробити повернення.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Тарас! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Дана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

чекала 6 днів замість відправлення в день замовлення як написано і прислали не ту модель, не q-f600x2 , а дешевшу f600 за кошти дорожчої моделі.
    Шумний, слабенький на 1,5 метра навколо дає повітря.

Переваги:
    Недоліки:
    шумний
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Дана! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ваш відгук дуже важливий для нас!

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: PWR. Колір корпуса: Білий

Добрий вечір! Вентилятор отримали, дякую все прийшло вчасно і ціле, в комплекті все було. Працює добре,без зауважень

• Продавець  PWR

Тетяна, дякуємо за відгук, раді що подобається вентилятор кондиціонер, чекаємо ваших нових замовлень;)

• Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: PWR. Колір корпуса: Білий

Дує добре, але через годину роботи з середнього отвору зволожувача, почала капати вода. Дуже прикро

• Продавець  PWR

Світлана, дякуємо за зворотній зв'язок, чому одразу нам не сповістили? у вас є контакти наші, можливо велика кількість води в резервуарі, або потужність мережі велика, з вами зв'яжеться наш менеджер щоб допомогти вирішити питання

• Дарья М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Купила чоловіку на роботу, перевірили одразу, все працює, охолоджує досить непогано як для міні версії.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Дар'я! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ваш чоловік задоволений нашим товаром!

• Павел Г***
    Відгук від покупця. Продавець: QWIK. Колір корпуса: Білий

Справний пристрій, всі режими працюють, все чітко

Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий

Товар нормальний але з нюансами
    Акумулятор працює, але на повних обертах обох вентиляторів і іспарітєлів швидко розряджається, але ми використовуємо від проводу і від проводу він дує сильніше, працює 2 вентилятора (хоч в описі написано що може працювати тільки 1)
    Як вентилятор це класний товар, дує сильно
    Іспарітєлі тут для галочки, робити металеві деталі які контактують з водою і від цього вони ржавіють, це геніально, буквально на наступний день один з отворів заржавів і перестав видувати воду
    Поворотний механізм працює з натяжкою, через не стабільну конструкцію він повертається направо, його клонить і на ліво вже повертається не повністю
    Дуже сумнівний роз'єм typeC, штекер не тримається взагалі, якщо він просто стоїть на столі, ніяких проблем з цим не виникне

Переваги:
    Вентилятори сильні, працюють 2 одночасно вверх вниз можна налаштувати поток повітря
    Підсвітка класна
    Вода видувається, але з нюансами і це такий собі спосіб охладить кімнату
    Недоліки:
    Зверху описав всі нюанси
  • Денис Т***

Д****о которое работает 2 дня

• Ксенія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Все працює, кондиціонер зручний та доволі непогано охолоджує повітря

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ксенія! Дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Максим Х***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Кондиціонер шикарний. Я дуже задоволений покупкою

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Максим! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Вячеслав О***

Класний девайс, рекомендую

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, В'ячеслав! Дякуємо за відгук та рекомендації. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Кирилл Б***
    Відгук від покупця. Продавець: QWIK. Колір корпуса: Білий

Спасибі! Товар відповідає опису. Працює все доволі чудово!

• Яна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: QWIK. Колір корпуса: Білий

Працює добре, нарікань не має