- Чубар А***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Колір: Білий. Розкладка: Англійська / Українська
Крута клавіатура тапінг топ
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Брал из-за шайбы регулировки звука. а так можно купить и дешевле. Подсветка как золотушка для вороны(бесполезна)
- Переваги:
- красивая
- Недоліки:
- подсветка мешает печати .Буквы не подсвечиваются .
- Валентина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Лучшее за свои деньги
- Переваги:
- Всё супер
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Владимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
В цілому красива клава, однак підсвітка безпорадна, не а деяких клавіш типу Print screen) яка ну дуже потрібна
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук та Ваш досвід!
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Красива, яскрава
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Ерік Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Дуже рекомендую, класна різнокольорова підсвітка, доволі тихий звук клавіш, і приємний дизайн. Зручно, що на клавіатурі є регулятор гучності звуку на компі)))
- Переваги:
- Дизайн, підсвітка, звук клавіш
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Вікторія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Класна!!
- Недоліки:
- Не має і в процесі експлуатації не виявлено)
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Гарна за свої кошти.
- Переваги:
- Тиха,з підсвіткою, мультимедійні клавіші
- Недоліки:
- Доки не виявив
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Доставили бистро но один минус что клавиатура немного пожелтевшая и с какимито грязними точками либо бобито непонятно
Місцезнаходження м. Київ, вул. Куренівська 27
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
чотко
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Афігана
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Кароліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
С клавиатурой все хорошо, с что насчет обратной связи то не очень, товар отправили когда написала в поддержку розетка
- Переваги:
- Хорошая за свою цену
- Недоліки:
- ЛолаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Така гарнааааа! Тихий натиск клавіш
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
все ок
- Переваги:
- Краще не бачив
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Іван Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Гарна та тиха клавіатура
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
Красива клавіатура,замовляв мембрану тому що вона тиха, але не очікував що ця клавіатура буде настільки тиха, як для мембранної
- Переваги:
- Красива, є кнопки для пропуска відео та музики, також є коліщатко для регулювання звуку, для тих хто слухає музику поза фоном, дуже удобно,
- Недоліки:
- Не виявив
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Був дуже здивований… я гадав, що якість буде погана….але вийшло зовсім навпаки !!! Виглядає супер, збірка якісна… тактильно буде приємна, та гарна підсвітка !!!
Всім рекомендую!!! - ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Користуюсь вже як тиждень клава чудова тихе натискання + компактна менше за мою попередню Генезіс. Тому за таку ціну раджу.
- Переваги:
- За свою цыну чудова клава
- Недоліки:
- Підсвітка вона тут зайва
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Ярослав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
чотка клава
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- СашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Забрала її сьогодні. Перше враження просто чудове - вона настільки візуально приємна та цікава, що просто
Клавіатура ніжного персикового кольору, бо я думала по фото, бо буде бежева чи більше до білого. Але так тільки гарніше.
Підсвітку можна клавішею вимикати за потреби.
Трохи незвично ще поки, бо до цього була клавіатура з пласкими клавішами, а тут вони доволі високі. Буду звикати- Переваги:
- Стійка, тактильно і візуально дуже приємна. Була добре запакована.
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Місяць пропрацювала
Місцезнаходження м. Київ, вул. Куренівська 27
- Богдан Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Перш за все вона дійсно класно виглядає!
Тихий хід клавіш
Клавіші натискаються легко але трішки із зусиллям, після механіки «відчувається» натискання.
Пробіл трішки тарабанить , що нівелюється її ціною звісно.
Підсвітку знизу , в темноті клавіші не буде чітко видно
Є регулювання яскравості цієї підсвітки.
Круто що є регулювання звуку окремо шайбою
Загалом за ці гроші дуже класний варіант.- Переваги:
- Зовнішній вигляд
Регулювання гучності
Якість виготовлення та пластику - Недоліки:
- Звук клавіші пробіл
Підсвітка(видно на фото)
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Клавіатура супер! Підсвітка яскрава, тихий звук, гарний дизайн, зручні 4 гарячі клавіші. Все працює ідеально, клавіатурою задоволений, рекомендую!
- Переваги:
- Ціна, приємний звук, яскрава підсвітка, зручні гарячі клавіші.
- Недоліки:
- Не виявив
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Єдине, що трошки незвично близьке розташування деяких клавіш. А так, все супер.
- Переваги:
- Клавіатура супер. Подобається все (від звуку клавіш до підсвітки та кольору самої клавіатури)
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Бєляєв М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Добра мембранна клавіатура для своїх грошей.
Трохи загадковий формат є нампад але немає Del Prnt scr. Але це вірішуется переназначенням того ж нампада за лічені хвилини.- Переваги:
- Ціна, Якість
- Недоліки:
- Підскрипує Space
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня. - Дмитро 3***
Подивись бо є короткі мікси (типу shit backspace, fn backspace.. тощо), або на крайняк переназнач
- Зінадін З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Топова клавіатура! Всім раджу!
- Переваги:
- Співвідношення ціна-якість
- Недоліки:
- Скоріше не недолік а пропозиція, підсвічування саме літер
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Ілля Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Маленька та гарна, 100% стоїть своїх грошей!
- Переваги:
- Тиха та зручна
- Недоліки:
- Приїхала з побитим склом та скрипіiнням у пробелі
Місцезнаходження м. Київ, вул. Куренівська 27
- Даша О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
КЛАВИАТУРА ПРОСТО БОМБА ЗА ТАКИЕ ДЕНЬГИ!!! РЕКОМЕНДУЮ
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Ксенія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
клавиатура от MAXXTER что могу сказать. ОНА ОЧЕНЬ ТИХАЯ И ОЧЕНЬ ПРИЯТНАЯ ПО ОЩЮЩЕНИЮ ДЛЯ ПАЛЬЦЕВ, довольно маленькая но удобная, функции подсветки прекрасно работают, также как и рол для звука, (кружок сверху) клавиатура отличная, всем советую!
- Переваги:
- не сильно большая, прекрасно все работает, приятная подсветка для глаз, тихая
- Недоліки:
- не нашла
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Вона неймовірна. Виглядає саме так як на фото. Працює супер. Навіть приємно клікає. Обирала я, чоловік мав сумніви, але коли перший раз сів за неї то переконався що вона дуже добра.
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Микита П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Все добре,тільки не знаю як перемикати світодіод
- Переваги:
- Все добро все чудово
- Недоліки:
- Не знаю як перемикати світлодіод
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
Для вмикання або вимикання ефектів використовуйте перемикач, він знаходиться біля стрілок у правій нижній частині клавіатури. Також, ви можете використовувати комбінації, такі як:
FN+ : Збільшити яскравість
FN+ : Зменшити яскравість
FN+ : Зменшити швидкість ефекту
FN+ : Збільшити швидкість ефекту - Зінадін З***
Розібрався з перемиканням? Бо у мене спершу також виникли труднощі з перемиканням динамічного підсвічування))
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Класна клавіатура ну одна проблема
- Переваги:
- Є
- Недоліки:
- Приїхала побити скло
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Клавіатура класна. Шукала саме невелику клавіатуру і дуже задоволена.
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Alexandra R***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Небольшая. Брали для ребенка, очень понравилась.
- Переваги:
- Красивая
- Недоліки:
- Пока не знаю
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Виталик Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська / Українська
Нормально, мені все сподобалось
- Переваги:
- норм
- Недоліки:
- нема