- ЗояВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
коту все сподобалось, особливо пакет, в який була запакована дряпка :)
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Вона ідеальна! Наш кіт в захваті, з першої секунди не відходить від неї. В порівнянні з першою кігтеточкою, якій на секунду 3 роки, ця просто ідеально підійшла. Вага кота 5,5 кг, вік 3 роки. Дуже дякуємо українському виробнику за хороший товар і ціну, а розетці за хороший сервіс і швидку доставку!
- Переваги:
- Якість, ціна, зовнішній вигляд, розмір
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Велике дякуємо, кішка задоволена, ми теж гарних продажів
- Переваги:
- Висока, м’яка, красива
- Мар'янаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Супер! Котик задоволений) якість хороша
Розмір достатньо великий, думала буде менший)- Недоліки:
- Поки немає
- Шатилова А***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Взяли нашему котёнку когтеточку, но в первые два дня он к ней не подходил. Потом показали , как нужно делать - и он с удовольствием точит когти. Плюс играется с шариками. А уже через неделю смело забирается на полочку и спокойно может отдыхать и спать .
- Переваги:
- Хорошая когтеточка, достаточно высокая и мягкая
- Недоліки:
- Не нашли
- Маргарита А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Когтеточка классная, кошка сразу поняла, что это ей) подойдёт для крупных котов. Для нашей кошки 3,5 кг более, чем достаточно. Соответствует описанию, единственное уточню - столбик квадратный, я нигде в описании этого не увидела, по картинке я думала круглый. Но с квадратным даже лучше) Собрала сама - проще простого. Присутствует запах древесины, надеюсь выветрится. В общем - Рекомендую
- Переваги:
- Цена, качество, несложная конструкция
- Недоліки:
- Запах древесины
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Купили ще восени, пів року тому. Зібрали акуратно, головне правильно закрутити. Дуже задоволені два коти, люблять сидіти на платформі по черзі, а іноді й разом. Якісна і стійка кігтеточка. Будемо замовляти ще таку, але як вийде з ладу, поки все чудово. Дякую продавцеві.
- Ирина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Замечательная когтеточка. Массивная, тяжелая, за счет чего достаточно устойчивая, ребенок шестилетка даже не смог свалить)))
Кошка сразу коготочки пошла точить. Ткань приятная, плотная. Выглядит очень достойно!
Порадовали надписи по сборке) прям совсем для блондинок, что и куда закручивать)- Переваги:
- устойчивая, большая
- Лукашова Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Ми з кицею задоволені)
Легко зібрати, досить висока, я таку і вибирала щоб кішка не стрибала на всі шафи в домі, кульки на резинках, кішка відразу зацікавилась, грається і просто лежить- Переваги:
- Висока, кігтедряпка товста, покриття штучне хутро
- Недоліки:
- Тільки дві кульки)
- Катюша Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Кот был в восторге!)
- Переваги:
- Большие размеры, как раз коту по росту. Легко собирается, не нужно дополнительных инструментов.
- Елена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Когтеточка супер! Красивая, большая, хорошо сделанна. Очень довольны покупкой.
- Переваги:
- Высокая, с хорошего материала, надёжная
- Владислав Л***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Очень легкая в сборке, собрала за 5 минут, главное обратите внимание что нужно вкручивать в мягкую частью, а не в голую доску(хоть там и видно резьбу, но в инструкции все схематично указано, просто аккуратно пробить этот мех и вкрутить)
Для крупного привередливого кота когтеточка прекрасно подошла, с первых минут начал точить когти)- Переваги:
- легко собирается, устойчивая, аккуратно сделана, гармонично сочетаются такие отенки в любом интерьере
- Недоліки:
- пока нет
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
- Куцевол В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Просто отличная за свои деньги! Кошка довольна. Очень легкая в сборке.
- Переваги:
- Высокая, надежная
- Светлана К***Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Добрий вечір, драпку про яку я написала в коментарі віднесла до Розетки, продавці прийняли її та відправили на експертизу. Була приємно здивована, гроші прийшли за товар на третій день. Дякую за оперативність!
- Аліна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Через роки 4 треба змінювати обмотку (2 активних кішки). Чудова, надійна дряпалка
- Переваги:
- стоїть міцно 5 років
- Недоліки:
- інколи треба підкручувати
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду "Пухнастик"! Щиро раді, що Ви залишилися задоволеними. Бажаємо Вам гарного дня!
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Хороший драпак (високий, важкий). Приємно вражена. Чомусь очікувала, що буде якась проблема з кріпленнями (попередній досвід з іншим дряпаком наклав відбиток). Але ні, все чудово. Кіт щасливий. Дякую!
- Переваги:
- Висока, якісна дряпка
- Недоліки:
- Якщо дуже придиратись, то судячи по поведінці кота, йому б хотілось м'якішу верхню лежанку (може щоб підкладка була, йому б взагалі було ідеально)
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Класна, киці сподобалась
- Хто я*** ?Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
кішці одразу сподбалась
- Переваги:
- велика площина зверху
- Недоліки:
- не виявив
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Кігтеточка класна, велика.
Все зафіксувалося добре
Котику подобається
Один з м'ячиків не був прикріплен- Переваги:
- Велика
- Недоліки:
- Поки нема
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Взагалі ніяких нарікань, киця 5.100 кг і спить на ньому, грається, стрибає, царапкає. Все ок. Чоловік ще й як підставку використовує під ноут на швидку руку тест вже 3 місяця, побачимо що буде далі
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Базова кігтеточка, компактна і коту є де гратись
- Переваги:
- хороша конструкція
- Недоліки:
- ні
- Тимошенко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Поки що не розраховував, але важка і на вигляд добротна. Думаю киця оцінить на тверду пʼятірку )
- Недоліки:
- Поки не виявив
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Користуємось більше півроку.
- Переваги:
- Чудово за цю ціну
- Недоліки:
- Якщо з розгону бігу пригає то може стійка пошатнутись, але то від кота залежить
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Дряпкою задоволена. Одне коте не злазить з неї, інше просто використовує по призначенню (ну, то вже вік такий). До цього була стандартна на 53 см, але для дорослих котів то вже коротка. Ця ж в самий раз. Колір приємний, зібралась без проблем, хутро не лізе. Бамбохи, звісно, жили своїм окремим життям після 1-2 днів активного полювання на них) Купляла 10 місяців тому - все на місці, не хитається, мотузка не розірвана. Рекомендую.
- Переваги:
- Висота, колір, якість хутра і мотузки - все ок.
- Недоліки:
- Не знайшла)
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Придбала когтеточку декілька днів тому і разом з кицею не можу нею награтися. Кошеня гасає по ній весь день. Дуже міцна річ. Мій собака теж в перший день заскочив на верх і навіть його масу (15кг) ця когтеточка спокійно витримала.
- Переваги:
- Надійна, чудово вписалася в інтер'єрі
- Анжела М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Вже три роки моя кішка день у день користується цією кігтеточкою. Згадаючи це, я дуже здивувалась, що річ за такі невеликі гроші служить на всі сто, тому вирішила написати відгук. Помпончики за весь цей час на місці, як би кішка їх не смикала, сіра лежанка мяка та ніяк не лізе і не псується, а сама поверхність, де кішка точить нігті - не відвалилась, не відклеїлась, хіба що тільки трішки канат підточився, та почали маленькі ниточки виглядати, але я думаю то не має здивувати, бо кішка кожного дня її дряпає.
Кріплення всі якісні, нічого ніде не ламалось.- Переваги:
- Дешево та якісно. Служить майже 3 роки. Подобається кішці.
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Очень хорошая. И цена и качество
Кот сначала не оценил а теперь и спит там- Переваги:
- Размер цена качество
- Недоліки:
- Не нашли
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Сподобався котику. Відпочиває зверху, знизу, кігтями царапає стовпчик.
- Переваги:
- Все добре, такий як хотіли
- Недоліки:
- Пачкається.
- Елена З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Понравился очень цвет. Крепление хорошее. Кошка оценила) мячики вообще топ)
- Анна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Просто збирається, якісні матеріали, красивий вигляд, м'яка оббивка, розміри для дорослого кота задовільні. Все сподобалось, сподіваюся, що в експлуатації не підведе
- Переваги:
- Розмір і матеріали
- Валентина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Товар якісний,киця задоволена!!!
- Ирина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Кіт почав тестування, поки задоволений
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Товар неймовірний! Дуже великий і якісний! Український виробник, це також плюс. Всім рекомендую, кіт з першої секунди закохався. Додаю фото прикладу його першої кігтеточки, якій на секунду 3 роки, ця по габаритах для нього ідеально підійшла. Коту 3 роки, вага 5,5 кг.
- Переваги:
- Ціна, зовнішній вигляд, якість
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Чудова кігтєточка. Котик задоволений. Легко збирається. Не хитається)
- Переваги:
- Не хитається, м'яка, помпони, простота зборки.
- Недоліки:
- Поки не побачила)