Відгуки покупців про Портативний міні кондиціонер охолоджувач повітря Arctic Air зволожувач та очищувач повітря

Оцінка користувачів 3.88/5
на основі 753 відгуки
  • Відгуки про товар продавця VSIDOMA
  • Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA. Колір корпуса: Білий

Все ок.

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Таку модель купую вдруге. Маленька, зручна, легка у користуванні, рятує під час спеки. Можна поставити поряд з кліткою з домашньою тваринкою для її більшого комфорту. Попередній такий "кондиціонер" пропрацював близько трьох років, що, я вважаю, непогано для такої техніки. Використовую у приміщенні 10 кв.м.

Переваги:
    Маленький, рятує під час спеки. Фільтр можна мити самостійно за необхідності.
    Недоліки:
    Потрібен перехідник, щоб підключати до електричної мережі.
  • Сергій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Нічого не охолоджує. Перевіряв на протязі 3-х годин чи зможе зменшити в маленькій кімнаті температуру повітря - ні на градус ні зменшив. На максимумі легенький вітерець. За такі гроші можна простий настольний купити вентилятор, але і там швидкість на максимумі буде більше, бо в мене такий є.
    Не рекомендую.

• Продавець  Eligos

Добрий день! Для збільшення ефективності охолодження потрібно додати лід у воду. Протестуйте будь ласка та побачите результат.

• Александр С***

Поки все працює

Переваги:
    Вартість і розмір
    Недоліки:
    Збірка та кнопки
  • Дмитро С***

Працює

• Микола Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: EasyMart. Колір корпуса: Сірий

Все чудово

• Продавець  EasyMart

Вас вітає EasyMart, дякуємо за ваш відгук

• Сергей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Работает хорошо, свои функции выполняет в полной мере, работает тихо

• Ольга Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos
    Переваги:
    Добре працюе, гарна ціна, зручний у використанні
  • Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір корпуса: Білий

Сподобалось. За 400 грн багато від кондиціонера не очікувала, але він мене здивував. Дійсно, працює і від розетки, і від павербанку. На інтенсивному охолодженні доволі потужний.

Переваги:
    Легкий, компактний
  • Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір корпуса: Білий

Дуже гарний, тихий, тільки водичка підтікає

• Светлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір корпуса: Білий

Беру вже другий раз, бо перший розбомбили, для маленьких приміщень топ, а котам у спеку взагалі кайфово під ним)))

Переваги:
    Малий, зручний, від павербанка може працювати
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  Top Hub

Дуже вдячні за зворотній зв'язок! Приємного користування!

• Ганна А***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Рятував 2024 літом, коли відключення світла були, досі влітку користуємося

Переваги:
    Якість
  • Толик Г***
    Відгук від покупця. Продавець: EURO_SALUT. Колір корпуса: Білий

Хрень. Не советую

Переваги:
    Их нет
  • Лариса Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір корпуса: Білий

Звичайна дуйка, вода підтікає

Переваги:
    Прохолода в спеку
    Недоліки:
    Підтікає з водою
    • Продавець  Top Hub

Дякуємо за відгук! Для уникнення підтікання води переконайтесь, що ємність наповнена не вище максимального рівня та встановлена рівно й герметично. Приємного користування!

• Олена О***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Ерунда, не освежает,увлажняет чуть чуть,лёд быстро растёт.Вообщем как маленький вентилятор и всё.

Переваги:
    Недоліки:
    Несоответствует своим функциям
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олена! Нам прикро, що товар не задовільнив Ваші потреби. Дякуємо, Ваш відгук дуже важливий для нас!

• Аліна

Пропрацював два тижні.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Аліна! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення питання.

• Кривенцов Д***
    Відгук від покупця. Продавець: InfinityStar

Не раджу. Вважав що буде дійсно охолоджувати, а по факту звичайний маленький вентилятор. Ну може трошки охолоджує якщо лід запхати в маленький отвір для води

• Александр З***

Быстрая доставка.

Переваги:
    Компактный, автономный при использовании с пауэрбанком.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Варвара В***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Не сильно потужний, але в спеку краще з ним, чим без нього. За свою ціну - взагалі супер!

Переваги:
    Непоганий
    • Продавець  Eligos

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS

• Ярослав Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Работает нормально все функции выполняет

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ярослав! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Лычко Е***

Покупкою задоволена!

Переваги:
    Компактний, легкий, зручний у використанні!
    • Продавець  Eligos

• Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

дякуємо і виробнику, і продавцю

Переваги:
    дійсна допомога, особливо на кухні
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  Eligos

• Алла Г***

Задоволена покупкою

Переваги:
    у разі вимкнення світла дуже виручає
    Недоліки:
    не має
    • Продавець  Eligos

• Вадим Г***

С виду хрень, но свою функцию делает, т.е. на 1 комнату

Переваги:
    Сам девайс
    Недоліки:
    Мощнее бы кулер
  • Маргарита К***
    Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір корпуса: Білий

Дуже сподобався та нажаль якість бажає кращого за пару використань цього чудо апарату зламалось гніздо. Частина гнізда просто витяглась з зарядним шнурком. Прикро.....

Недоліки:
    Використовувала пару разів та зламалося гніздо.
  • Олена М***

Заявлені функції виконує

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олена! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!

• Віта С***

Через 30 хв. роботи задимів і не працює вентилятор

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Віта! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Олена Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Відмінний вибір за свою ціну для маленьких приміщень.

Переваги:
    Кондиціонер отримала нещодавно. Працює відмінно. Для маленьких приміщень дуже зручна річ. Водичка, яку потрібно заливати в кондиціонер, зволожує та освіжує повітря в кімнаті. Якість перевищує ціну.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олена! Дякуємо за високу оцінку та детальний відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені.

• Максим Б***

Відпрацював годин 7 і почав смердіти пластмасою. Вода йому більше не потрібна

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Не виконує свою роботу
  • Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Товар відповідає заявленому. За невелику ціну маємо охолоджувач на маленьку кімнату..

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Тетяна! Дякуємо за високу оцінку. Раді, що Ви залишилися задоволені.

• Олена О***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Прийшов без кабелю USB. Подзвонила менеджеру,обіцяли зв'язатися та дослати шнура.Але так ніхто і не зв'язався.

Недоліки:
    Недоукомлектовка,халатність
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олена! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо довідправку кабелю USB найближчим часом.

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Розчарована. Нічого з того, що заявлено не відповідає дійсності... Обдуває на 3 швидкості , якщо сісти за 5 см. від цього мініконвектора. Трохи рятує лід, але...Для нашого спекотного літа це марна трата грошей, краще купити вентилятор.
    Не рекомендую.

Переваги:
    Працює тихо
    Недоліки:
    Дуже заслабкий
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Анна! Нам шкода, що Ваш досвід не відповідав Вашим очікуванням. Дякуємо за відгук, він дуже важливий для нас!

• Иринна А***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Все добре ,дякую за гарну ціну !

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ірина! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням.

• Данііл А***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Остужает хорошо. Углы вертикального обдува ниже горизонтальной линии, придется ставит на что то.подсветка плоха

Переваги:
    Хорошо остужает
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Данііл! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ваш відгук дуже важливий для нас!

• Аліна Г***

Все добре, дякую!

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV. Колір корпуса: Чорний

Купляла для авто, відразу скажу: ідея погана, не вистачає водьтажу від прикурювача. А занесла його у кімнату 280*300 , ідеально холодить, але потрібно 220V... На такі гроші прекрасна якість

Переваги:
    Легкий, маленький, не займає багато місця, потужний
    • Продавець  Kredo Lot VV

Дякуємо Вам Оксана за позитивний відгук).