Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Накладки на стіки Skull & Co. (Black) 6в1 для Nintendo Switch 2

Код:  512031914
Оцінка користувачів 5/5
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Увігнута форма насадок на стики робить їх набагато зручнішими та плавнішими у використанні. Надійна фіксація.

Переваги:
    Гарна якість.
    • Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Товар отправили быстро. Накладки оказались супер, больше всего понравились самые большие. Реально стало удобнее целиться, плюс и сами стики под защитой. Рекомендую.

Переваги:
    Хорошее качество

• Антон Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Накладки супер. Всі три варіанти суттєво покращують відчуття гри. Схожі на ті що в Дуалсенс. Поки зупинився на середньому варіанті. Легко встановлювати.

Переваги:
    Тактильно супер

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Я один стік випадково пошкрябав, змушений був купити ці накладки. Якість в них непогана, вдягаються легко, в комплекті три пари. Мені сподобалось.

• Володимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Доволі непогані накладки, брав, щоб захистити стіки. Користуюся в основному середніми.