- Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Захисне скло прийшло добре запаковане. Дуже гарне скло по якості, легко встановили, бо з такою комплектацією успіх вам гарантований. Дякую за класний товар та швидку доставку!
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Богдан Р***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Все супер! Захисне скло перевершило всі очікування! Особливо сподобалась комплектація допоміжних елементів до скла.
- Артур М***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Стекло хорошее, и не видно на экране
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Дуже швидко відправили моє замовлення. Я задоволена
- Переваги:
- Кейс приємний на дотик і якісний.
- Продавець Pristavkin Dim
- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Гарне скло, особливо за свою ціну.
В комплекті є рамка, яка дозволяє поклеїти скло рівно без особливих проблем.
У мене вийшло з першого разу, друге скло ще залишилось якщо перше подряпається.- Переваги:
- Ціна, наявність рамки для поклейки, 2 скла в 1 коробці
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Все прийшло нове, з пломбами!Надійно запаковано. Дуже швидко відправили. Сбодобалось скло.Гарна ціна. Дякую, Pristavkin Dim! Дякую, ROZETKA! Рекомендую.
- Переваги:
- Гарна якість. Гарний комплект!
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Pristavkin Dim
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Відмінний захист для нової консолі!
Придбав цей комплект скла відразу після покупки Nintendo Switch 2, і можу сказати, що це маст-хев для кожного власника.- Переваги:
- Ідеальна сумісність (скло чітко відповідає розмірам екрана Switch 2),
Чутливість сенсора (жодних затримок або фантомних натискань)
Комплектація 2-в-1
- Остап Д***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Гарно. Всім задоволений.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Дуже гарно скло за непогану ціну. У комплекті є все що треба. У комплекті також є більше детальна інструкція де усе детально описано. Якщо є бажання зекономити та не брати якись Spigen, то це дуже гарний варіант.
- Переваги:
- Ціна, якість, комплект, помічник для поклейки
- ККВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
скло непоганої якості враховуючи його ціну.
в комплекті:
- захисне скло (2 шт.)
- маленька волога ганчірка (2 шт.)
- маленька суха ганчірка (2 шт.)
- направляючі наклейки і наклейка для пилу (два комплекти)
- рамка (1 шт), щоб самому не центрувати скло - скло поклав в рамку, рамку зі склом приклав до свіча - готово- Переваги:
- ціна, комплект
- Недоліки:
- перший день і захисне скло як магніт для пилу. миттєво збирає на себе пил і не хоче його відпускати. не знаю чи з часом стане краще
- Продавець Pristavkin Dim
- КК
"перший день і захисне скло як магніт для пилу. миттєво збирає на себе пил і не хоче його відпускати. не знаю чи з часом стане краще"
стало краще. пройшло кілька днів і захисне скло вже не так багато збирає на себе пилу
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Маю трохи досвіду поклейки скла і маю сказати, що це досить гарне скло, особливо як за таку ціну. Розмір той, що треба, поклеїлося легко, прилипло добре, по кутах - без нюансів. Правда, я не використовував отой каркас для поклейки, бо якось звичніше старим методом, тож щодо нього нічого не можу сказати. Але загалом все чудово.
І сервісом також залишився задоволений - відправили тоді, коли і вказано було, запакували надійно.- Переваги:
- Гарний комплект (спиртова серветка, мікрофібра, наліпки, 2 скла в комплекті). Дуже гарна ціна, як за такий комплект
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Задоволений покупкою. У комплекті дві штуки, що зручно — є запасне. Склo гарної якості, добре прилягає до екрану і чітко підходить по розмірах, не впливає на сенсор.
Пакування надійне, інструкція зрозуміла, а сама установка не зайняла багато часу так як в комплекті є рамка для поклейки скла!
Рекомендую всім власникам Switch 2!- Переваги:
- 2 скла в комплекті, Рамка для поклейкм
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Pristavkin Dim
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Все прийшло,гарний комплект,все чудово,дякую
- Переваги:
- Захист вашої консолі)