Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Загартоване захисне скло Dobe для ігрової консолі Nintendo Switch 2 (в комплекті 2 шт.)

Код:  512031934
Оцінка користувачів 5/5
  • Анастасія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Захисне скло прийшло добре запаковане. Дуже гарне скло по якості, легко встановили, бо з такою комплектацією успіх вам гарантований. Дякую за класний товар та швидку доставку!

• Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Богдан Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Все супер! Захисне скло перевершило всі очікування! Особливо сподобалась комплектація допоміжних елементів до скла.

• Артур М***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Стекло хорошее, и не видно на экране

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Дуже швидко відправили моє замовлення. Я задоволена

Переваги:
    Кейс приємний на дотик і якісний.
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Антон М***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Гарне скло, особливо за свою ціну.
    В комплекті є рамка, яка дозволяє поклеїти скло рівно без особливих проблем.

У мене вийшло з першого разу, друге скло ще залишилось якщо перше подряпається.

Переваги:
    Ціна, наявність рамки для поклейки, 2 скла в 1 коробці

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Все прийшло нове, з пломбами!Надійно запаковано. Дуже швидко відправили. Сбодобалось скло.Гарна ціна. Дякую, Pristavkin Dim! Дякую, ROZETKA! Рекомендую.

Переваги:
    Гарна якість. Гарний комплект!
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Відмінний захист для нової консолі!
    ​Придбав цей комплект скла відразу після покупки Nintendo Switch 2, і можу сказати, що це маст-хев для кожного власника.

Переваги:
    Ідеальна сумісність (скло чітко відповідає розмірам екрана Switch 2),
    Чутливість сенсора (жодних затримок або фантомних натискань)
    Комплектація 2-в-1

• Остап Д***

Гарно. Всім задоволений.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Дуже гарно скло за непогану ціну. У комплекті є все що треба. У комплекті також є більше детальна інструкція де усе детально описано. Якщо є бажання зекономити та не брати якись Spigen, то це дуже гарний варіант.

Переваги:
    Ціна, якість, комплект, помічник для поклейки

• КК
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

скло непоганої якості враховуючи його ціну.
    в комплекті:
    - захисне скло (2 шт.)
    - маленька волога ганчірка (2 шт.)
    - маленька суха ганчірка (2 шт.)
    - направляючі наклейки і наклейка для пилу (два комплекти)
    - рамка (1 шт), щоб самому не центрувати скло - скло поклав в рамку, рамку зі склом приклав до свіча - готово

Переваги:
    ціна, комплект

• КК

"перший день і захисне скло як магніт для пилу. миттєво збирає на себе пил і не хоче його відпускати. не знаю чи з часом стане краще"

стало краще. пройшло кілька днів і захисне скло вже не так багато збирає на себе пилу

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Маю трохи досвіду поклейки скла і маю сказати, що це досить гарне скло, особливо як за таку ціну. Розмір той, що треба, поклеїлося легко, прилипло добре, по кутах - без нюансів. Правда, я не використовував отой каркас для поклейки, бо якось звичніше старим методом, тож щодо нього нічого не можу сказати. Але загалом все чудово.
    І сервісом також залишився задоволений - відправили тоді, коли і вказано було, запакували надійно.

Переваги:
    Гарний комплект (спиртова серветка, мікрофібра, наліпки, 2 скла в комплекті). Дуже гарна ціна, як за такий комплект
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Задоволений покупкою. У комплекті дві штуки, що зручно — є запасне. Склo гарної якості, добре прилягає до екрану і чітко підходить по розмірах, не впливає на сенсор.

Пакування надійне, інструкція зрозуміла, а сама установка не зайняла багато часу так як в комплекті є рамка для поклейки скла!

Рекомендую всім власникам Switch 2!

Переваги:
    2 скла в комплекті, Рамка для поклейкм
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Олександр К***

Все прийшло,гарний комплект,все чудово,дякую

Переваги:
    Захист вашої консолі)