Відгуки покупців про Спальник Terra Incognita Siesta 200 Regular L Бірюзовий лівий (TI-015038530)
Код : 512544354
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Green-Grey
Гарно якість і дуже легкий. В порівнянні з 300 не сильно бачу різницю. На далекі відстані саме те що треба
- Переваги:
- Легкість
- Roma S***Відгук від покупця. Продавець: TI TRAVEL MARKET. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Orange-Grey
- Андрей Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Green-Grey
Спальник просто
- Переваги:
- Качество теплый.
- Недоліки:
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Green-Grey
Спали с женой при лёгком минусе в них и в термобелье. Отличные. Как обычно Терра радует. Вес и объем не сильно-то от пухового отличаются. А цена приятно радует.
- Переваги:
- Радует объем как для синтетики, качествено защищает от холода. Только учитывайте температурные показатели и влажность.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Green-Grey
Так як ще не випробовував, то з недоліків і переваг писати не буду, так як це перший мій спальник, скажу що тканина легка, ріпстоп що вже добре, трохи слизька, мені з розміром 170 см я якраз повністю помістився, для тих хто вище не знаю навіть...написано що макс зріст 180, але як на мене це 175 (потолок)
Поки що все подобається - АндрейПродавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Green-Grey
на рост 176 см подойдет?
Відгуки про товар у інших продавців