- ДанилВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 70x140 см
Зручний
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-зелений. Розміри: 50x90 см
Якість чудова, приємні на дотик, гарний вигляд і колір. Доставили швидко
- Алла Т*** МиколаївнаВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 50x90 см
Отримала широко,задоволена якістю, рекомендую!
- Переваги:
- Якісь
- Недоліки:
- Михайлов К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-сірий / Сірий / Білий. Розміри: 70x140 см
Отличный полотенца за эти деньги .
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-зелений. Розміри: 50x90 см
Рушники мають чудовий вигляд, приємні на дотик, після прання м'які, не збиті.
Доставили швидко, комунікація з магазином відмінна.- Переваги:
- Пухнастіші за звичайні махрові рушники.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 50x90 см
Чудові рушники. Колір яскравий, після прання не змінився. М'які на дотик і добре поглинають вологу. Окрема подяка продавцю за швидкість доставки і милий подаруночок.
- Переваги:
- Недоліки:
- Спочатку залишається трішечки ворсу, але зовсім некритично
- Дарина Ш***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бургунді. Розміри: 50x90 см
Рушники якісні. Приємні на дотик
- Переваги:
- Мягенькі , не тонкі
- Недоліки:
- Не виявила
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 70x140 см
Чудовий рушник, якість топ!!!
- Уляна С***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-сірий. Розміри: 50x90 см
Хороші рушники, приємна ціна та сервіс від продавця. Дякую!
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бургунді. Розміри: 70x140 см
Коли придбав їх на початку грудня, зі мною зв'язалася менеджер і попросив залишити відгук. Хотів відразу це зробити, але менеджер ще додала що ці рушники не грубішають після прання. Тож я вирішив перевірити це. Кожен з двох придбаних рушників прався десь по 5 разів і обидва досі дуже м'які - немає жодної ознаки грубіння. Сподіваюсь так буде і надалі
- Переваги:
- М'які після декількох праннів
- Недоліки:
- Не можу дозамовити ще, бо нема в наявності
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 50x90 см
Товар дуже сподобався.
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-сірий / Сірий / Білий. Розміри: 70x140 см
Рушники по якості дуже гарні.
Добре вбирають вологу, приємні на дотик. Рушники прийшли в гарному пакеті с затискачем.
Придбала для себе та на подарунок.
Все по замовленню --супер !!!
Приємно вразила ціна та якість товару.
Рекомендую товар!!!- Переваги:
- Дуже швидко прийшов заказ.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-сірий. Розміри: 50x90 см
Хороша якість. швидка доставка
- Переваги:
- м'яке. якість
- Недоліки:
- не виявив
- Катерина О***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 70x140 см
Дуже приємним на дотик, не тонкий, гарно вбирає вологу. Дякую за швидку відправку! Брала на подарунок. Не прогадала
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 70x140 см
Якісні рушники,замовленням дуже задоволений,швидко відправили,рекомендую до покупок.
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 50x90 см
Брала на подарунок. На фото виглядають більш товстішими. Обслуговуванням задоволена.
- СергІй З***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 70x140 см
- Недоліки:
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 50x90 см
Дуже класні рушники, купляла 2 набори на подарунки. Дуже задоволена!
- Переваги:
- Дуже класний колір морської хвилі
- Недоліки:
- Не знайшла
- Аліна В***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-зелений. Розміри: 50x90 см
Дуже хороші, товар повністю відповідає опису! Рекомендую.
- Переваги:
- Мʼякі, приємні на дотик, гарний колір
- Недоліки:
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 50x90 см
Дуже гарні рушники, очікування/реальність співпали! Мʼякі, дуже приємні на дотик. Класне пакування, сувенірне мило в подарунок - такі важливі деталі сервісу, що дуже тішать та дарують позитивні емоції в наш час! Клієнтоорієнтовні та оперативні в роботі! Я задоволена, магазин рекомендую!
- Переваги:
- Гарний магазин, приємне спілкування та відношення, клієнтоорієнтовність, якість товару відповідає опису та фото, оперативна робота
- Недоліки:
- Руслан Н***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 70x140 см
Швидко, якісно, приємне обслуговування
- Тетяна Х***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 70x140 см
Якісний, м'який рушник. Відмінно вбирає воду.
- Переваги:
- Гарно вбирає вологу, м'який, приємний на дотик. Рекомендую.
- Недоліки:
- Не помітила
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-сірий / Сірий / Білий. Розміри: 70x140 см
Хорошее полотенце!
- Пашкевич І***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бургунді. Розміри: 50x90 см
Рушники брала в подарунок. Надіюся, що їм сподобаються.
- Переваги:
- Гарно упаковані. Меленьке мило в подарунок. Швидко відправили.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-сірий. Розміри: 50x90 см
Гарні рушники. Дякую за швидку доставку!
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 50x90 см
Рушники дійсно гарної якості !Взяла на подарунок ,то добре запакований ще й мило ,як бонус!Супер!Окрема подяка продавцю!
- Переваги:
- І по якості і по кольору все ок.
- Недоліки:
- Валерия П***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 50x90 см
Мой восторг я хочу лично выразить всем кто имел отношение к производству и продаже этого шедевра. Я в полном восторге от качества, цвета, текстуры данного изделия. А комплимент в виде маленького мыла свёл меня с ума, не описать словами мое восхищение. Несомненно буду вас рекомендовать всем своим 358 подписчикам. Я до сих пор в экстазе, помылась вытерлась и пахну. Целую плечи и до встречи.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 70x140 см
Очень понравилось полотенце! Цвет такой же, как на фото, качество отличное. Мыло в подарок — очень приятно. Упаковано аккуратно, в пакет — можно дарить даже не распаковывая. Спасибо!
- Переваги:
- Всё отлично !
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бургунді. Розміри: 50x90 см
Чудові
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 50x90 см
Гарні ,якісні рушники!
- Переваги:
- Мякі
- Недоліки:
- Евгенія К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 70x140 см
Гарні рушники, добре вбирають вологу
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Евгенія П***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 50x90 см
Товар отримала вчасно, дякую за якісні рушники
- Переваги:
- М'які ,гарно вбирають вологу
- Недоліки:
- Евгенія П***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 70x140 см
Дякую за відмінну якість та швидку доставку
- Недоліки:
- Олексій Т***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-синій. Розміри: 70x140 см
Замовляв пару рушників. Гарна якість і неперевершене пакування ще і з подарунком. Дякую. Після використання може щось додам.
- Переваги:
- Якісні рушники. Швидко і подарунково
- Недоліки:
- Ще не помітив
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-сірий. Розміри: 50x90 см
Вітаю!)
Замовляла цей комплект рушників. Якість приємно здивувала. М'якенькі на дотик, з якісного матеріалу. Співвідношення якості і ціна 100% вигідні. Дуже швидка доставка і якісне упакування. До замовлення приклали ще дуже пахуче милко, у якості подарунка, за що також велике дякую!- Переваги:
- Якість матеріалів. Швидка доставка. М'які. Ціна=Якість
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-сірий. Розміри: 50x90 см
Рушники добрі , влаштовує розмір і колір. Доставка швидка, дякую менеджерами за спілкування.
- Переваги:
- Швидко і якісний товар