- ОлексиоВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Отличная перечница, есть регулировка крупности помола, управление одной кнопкой, ничего лишнего,
- Переваги:
- Две штуки
- Продавець Kangarox
Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Для нас головне — задоволений клієнт. Сподіваємося на нові замовлення від вас!
- Дюхин В***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Працює.
- Переваги:
- Дуже зручно
- Недоліки:
- Поки не виявилося
- Продавець Kangarox
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою. Чекаємо на ваші нові замовлення!
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Гарні млинки, батарея тримає довго, замовив ще один для батьків
- Переваги:
- Виглядає по богатому
- Продавець Kangarox
Ваш відгук — найкраща оцінка нашої роботи! Щиро дякуємо, що обрали нас. Завжди будемо раді новим замовленням!
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Замовляла млин для перцю та солі,прийшов бракований ,без всяких питань прислали новий.Приємно було спілкуватися.Тепер якщо буде щось потрібно без всяких сумнівів будемо замовити. )))
- Продавець Kangarox
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Все супер
- Продавець Kangarox
Дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно знати, що ви задоволені покупкою. Нехай річ служить довго та приносить лише задоволення.
- Юрий Е***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Надеюсь зарада хватает на долго. Хотя это не критично.
- Переваги:
- Две недели. Пока нравится.
- Продавець Kangarox
- Раїса К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Це друге замовлення даного товару у цього продавця. Перший млинок брала собі,другий на подарунок.
- Переваги:
- Довго тримає заряд
- Продавець Kangarox
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Дякую! Заряджений пристрій! Все працює!
- Переваги:
- Натиснув на кнопку і все гарно!
- Продавець Kangarox
- Екатерина В***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Користуюсь млинками вже давно і дуже задоволена. Зручні у використанні, працюють без проблем.
Кілька разів брала цей набір на подарунок, і всі були у захваті. Виглядає гарно і дійсно приємно дарувати.
Хороший варіант для себе і на подарунок, рекомендую.- Продавець Kangarox
Дякуємо за замовлення та відгук! Це допомагає нам ставати кращими щодня. Повертайтеся до нас за новими товарами.
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Якісь гарна ,свою функцію виконують.
- Переваги:
- Зручно
- Продавець Kangarox
Вдячні за ваш вибір! Нам приємно знати, що товар виправдав ваші очікування. Нехай користування буде максимально комфортним!
- Лариса Ц***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Дуже сподобалося
- Переваги:
- Швидко і якісно
- Продавець Kangarox
Дякуємо за оцінку! Раді, що змогли бути корисними для вас. Обіцяємо й надалі радувати швидким сервісом та якісними товарами.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Млинки виглядають стильно, добре вписались у кухню, навіть гості звертають увагу. Заряду вистачає надовго, не потрібно постійно думати про батарейки.
Однозначно рекомендую- Продавець Kangarox
- Журавлева Т***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Користуюсь цими млинками вже більше ніж пів року і дуже задоволена. Вони стоять на підставці, тому завжди на своєму місці і під рукою, це дуже зручно на кухні.
Подобається, що вони акумуляторні, не потрібно купувати батарейки. Заряду вистачає надовго, навіть при щоденному використанні приблизно на два місяці.
Працюють добре і виглядають гарно. Рекомендую, дійсно зручна річ для кухні.- Продавець Kangarox
Дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно знати, що ви задоволені покупкою. Нехай служать довго та приносять лише задоволення.
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
- Переваги:
- Акумулятор замість батарейок
- Недоліки:
- Ступінь помелу не регулюватися зовсім, регулятор є але він не виконає жодної практичної ролі, яку не регулюватися фракція помелу завжди одна й та сама
- Продавець Kangarox
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Хочемо зазначити, що в цій моделі регулювання ступеня помелу дійсно має невеликий діапазон, тому різниця між налаштуваннями може бути малопомітною під час використання. Ми обов’язково передамо ваше зауваження виробнику для покращення характеристик товару.
Раді, що ви відзначили зручність акумулятора — для багатьох користувачів це є перевагою. Дякуємо, що поділилися своєю думкою.
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Сподобалося швидке обслуговування і якісний товар.
Дякую.- Продавець Kangarox
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар вам сподобався та виправдав ваші очікування. Ми працюємо для того, щоб кожен клієнт залишався задоволеним
- Солодка О***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Класні млинки, якісні, помол регулюється, акуратно зроблені, приємно в руках тримати, відповідають заявленому опису, покупкою задоволена на всі 100%
- Переваги:
- Швидкість, якість
- Продавець Kangarox
- ПолінаВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
користуюсь вже декілька місяців, дуже гарні мельниці
- Переваги:
- чудово мелють, довго тримають заряд, зручні в користуванні, гарно виглядають на кухні
- Недоліки:
- за час користування не знайшла
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Дуже сподобались млини,кожен день використовуемо!
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Дуже задоволена!
- Переваги:
- Тільки переваги!
- Недоліки:
- Немає.
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Бажаю доброго. У моєму випадку на млинках не має надпису Greenberg ! і ще не має поєднання нержавіючої сталі !
- Переваги:
- Відправили швидко прийшло все ціле.
- МарянВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Все добре працює, млинки чудові.
- Переваги:
- На акумуляторі
- Віктор Г***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Все сподобалось
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Швидка доставка, товар належної якості за доступну ціну
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Дуже класна штука!!!
- Переваги:
- Довго держе заряд.
- Недоліки:
- Не має
- Поліна А***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
користуюсь вже якийсь час, дуже класний товар, зручний у використанні. гарно меле і довго тримає батарею
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Купувала млини для солі та перцю для домашнього використання і залишилась дуже задоволена покупкою. Якість помелу відчутно краща, ніж у звичайних уже мелених спецій — аромат перцю розкривається набагато яскравіше.
Механізм працює плавно, нічого не заїдає, ступінь помелу легко регулюється. Користуватися зручно навіть однією рукою.
Окремий плюс — легко засипати спеції та чистити.
Рекомендую тим, хто цінує смак свіжомелених спецій.- Переваги:
- Працюють від акумулятора, зручні у використанні
- Недоліки:
- Не має
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Поки що все добре працює
- Переваги:
- Гарно виглядає, простий у використанні
- Недоліки:
- Хотілося б, щоб перець був дрібнішого помелу
- Аліна Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Очень довольна,всё работает.
- Елена Х***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Все супер
- Переваги:
- Акумулятор
- Недоліки:
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Гарний девайс за свої гроші. Працює тихо, лаконічний дизайн, легкий і приємний у використанні. Рекомендую
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
чудовий набір) працює справно…задоволена покупкою
- Переваги:
- зручний в роботі ( класно що не на батарейках
- Недоліки:
- не має
- Кристина К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Чудові млинки. Стильні, зручні, функціональні.
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Все працює.
- Лариса В***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Дуже чудові млинки. Навіть дитина користується. Дякуємо)
- Продавець Kangarox
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою. Завжди раді бачити Вас знову!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Покупали на подарок. Работает. Довольны.